⭐️Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги⭐️тема 21

• 15 366
  • 736
  •   1
Отговори
# 510

"Където и да избягаш, три неща винаги ще те преследват: сянката ти, болката ти и миналото ти, но едно винаги ще те чака там - съдбата ти!"
А. Свияш

# 511

# 512

Днес отново затишие около нашите любимци. Намерих този колаж, хареса ми.

(продължавам да се ядосвам на надписите, които лепят върху колажите - що за реклама е това)

( на 38 г. определено ме впечатлява повече)

Цитат
tsayisman.fans
My little boy😍❤️😂

# 513
Всичко, което сме загубили, е трябвало да си отиде..
Някои неща ни учат с присъствието си, а други с отсъствието си..

# 514
Всичко, което сме загубили, е трябвало да си отиде..
Някои неща ни учат с присъствието си, а други с отсъствието си..
    Цеце, но снимката с Фатих я изрязах.
На негово място ще пусна нещо красиво и стойностно.

И една статия, която ми хареса:

Кои турски актьори влязоха в списъка на най-красивите в света?

Top Beauty World, базиран в САЩ уебсайт, обяви списъка с най-красивите за 2019 година. В списъка бяха включени и три турски имена.
 27.08.2019 09:59   Dizi Galeri

Barış Arduç влезе в списъка на 43-о място. Kıvanç Tatlıtuğ зае 38-ото място. Çağatay Ulusoy, звездата на първия турски сериал на Netflix, влезе на 6-то място и стана първото от турските имена.

Но няма да пропусна да украся с маминия хубавец

Ново от "Шампион"

Последна редакция: вт, 27 авг 2019, 19:11 от Emiliya

# 515

Nature BoomПрез 2015-а година името на Толгахан Сайъшман
 се свързва с актрисата Амине Гюлше.
 Те се снимат в хитовия сериал „Сега и завинаги”
 но  този роман не бе потвърден от двамата актьори.
Yum

Heart Eyes

# 516

Nature BoomПрез 2015-а година името на Толгахан Сайъшман
 се свързва с актрисата Амине Гюлше.
 Те се снимат в хитовия сериал „Сега и завинаги”
 но  този роман не бе потвърден от двамата актьори.
Yum
     Софи,двамата актьори не го подвърдиха, а просто го демонстрираха в сериала. Непринудено, леко прикрито зад имената на Нур и Ийт, пред цял свят показаха какво е да обичаш и да се жертваш за любимия. Да съчетаеш работата с удоволствието, да съпреживяваш и да играеш. (изказвам личното си мнение и не ангажирам никого с това) А си спомням и информациите за ревнивата Алмеда и за разправиите между Месут и Амине, които докато трае сериала се разделят два пъти.

# 517
Heart Heart

.."Но как да обясниш, че страдаш заради един мъж? Невъзможно е.
 Чувстваш се в ада, защото не съществува нито благородство,
нито възвишеност, а само нещастие.."
Hearts

Stuck Out Tongue Winking Eye.."И не забравяйте едно нещо — извика тя, докато се отдалечаваше..
 .. Любовта остава, само мъжете се сменят..!!!"
Broken Heart

Revolving Hearts Revolving Hearts Gift Heart

Flowers BouquetЕМИ**..любовта е голяма и раздялата дълга
но края е happy end**
People Couplekiss Hands Clap

# 518

"Всичко е добре, когато завършва добре." - Софи, обичам този цитат. Любовта трябва да победи и да пребъде. И за пореден път аплодирам сценаристите, които ни поднесоха този прекрасен финал, защото сериалът е трябвало да завърши с влизането на Нур в затвора. Но по настояване на феновете сценарият се преработва, за да можем да се насладим на щастието на влюбените.

# 519
сериалът е трябвало да завърши с влизането на Нур в затвора.
Ами че то на никъде е свършвал, добре че са го дописали. Иначе голяма мъка щеше да е, 20 години раздяла. Щастливият край си беше най- логичния, всичко останало е лъжа и измама

# 520

Nature BoomСамо това и липсваше на Нур след всичко което преживя
и изтърпя, накрая да влезе в затвора за 20 год. и сериала да свърши!!
Joy

# 521
Той, че щастливия край си беше логичен, ама някак не логично доказаха, че Фикрет я е тровила. по логично бе да проследят първо сметките на Айтюл и Иджлял, защото съмненията бяха, че една от двете е платила. И да ги тикнат всичките вкупом в панделата, и после само да четат по вестниците за щастието на Ийт и Нур, да гледат снимки  и да си ги кичат над леглото, това щеше да си е достойно наказание за змиите.
Оф, извинявайте, правя си свободни съчинения от скука.

# 522

Цеце, явно не скучаеш колкото мен! Joy Joy Ти си мислиш за наказанието на Айтюл и Иджлял, а аз за .... Фатих - той беше трън в моите очи!

Изпитвам явно злорадство, наблюдавайки физиономията му в момента, когато дотича в къщата. Защо беше толкова разстроен и яростен?! Дали се ядосваше на Айтюл, че не е била по-точна в изстрела и не уби Ийт Козан, или гневът му беше насочен към Ийт, който напук на него не умря. Не почувствах съжалението, болката на "приятеля от детство", готов да помогне, да се хвърли в басейна, за да спаси любимия на Нур. Така ли трябва да постъпи истинският приятел и дали това не беше хрумка на сценаристите - да ни покажат истинското лице на Фатих - лицемера и предателя?!

Софи, докъде я докарах - започнахме с любов, а аз се отплеснах, но ти и Цвети можете спокойно да подминете поста ми, а аз ще продължавам да разгадавам психиката на Фатих. Stuck Out Tongue Winking Eye и за успокоение ще си пусна някои от любимите ми моменти.

# 523
Разстроен и  яростен, защото се досети, че срещата, която организираха Ямур и Емин е между Нур и Ийт. Яростен, защото дори Емин не е на негова страна.

Преди да съдиш живота ми или характера ми:
-Обуй обувките ми..
-Измини пътя, който изминах аз..
-Изживей болката ми, съмненията ми, страховете ми..
-Преживей годините, които преживях аз..
-Падни там, където падах аз.. и се изправи, както направих аз.

Фатих твърде често осъждаше живота и характера на Ийт. Това беше неговия основен коз за пред Нур.

# 524
Flowers BouquetЕМИ* не мога да подмина поста ти..и ще ти дам още една насока за разгадаване на сценаристите
която ми се струва че не е коментирана за "приятеля от детството" -
отвличането на Нур и Иджлял..тогава Фатих на време ли дойде с хората си или Фарад свърши
неговата работа..
Joy Joy
..като си помисля още  колко много серии можеха да заснемат покрай неговото лицемерие*
както го определяш, продължавам да се ядосвам че ни занимаваха със сестра му..
Joy

Общи условия

Активация на акаунт