Клуб "Полицейска съпруга" - 7 тема

• 92 785
  • 792
  •   1
Отговори
# 150
Няколко поста преди вашия е споделено кой къде обича да плажува, може да прочетете

# 151
  • изгубена някъде
Здравейте, за първи път ще почиваме в базата на МВР в Созопол, даже да кажа за първи път ще почиваме в база на МВР, а сме женени от 17 години.......Grinning Може ли да ми покажете снимки от там, как са условията и разбира се къде препоръчвате да се плажува, колата не обичаме много да я местим. Много ще съм благодарна на отзовалите се, любопитно ми е как изглежда мястото, а в нета няма много снимки Hug
Снимки има много в Гугъл, аз от там придобих представа. ММ също не обича да мести колата, Като я паркира на едно място и там я забравя, но този път ще му се наложи. Както съм писала вече и ние за първи път сме на море на Созопол и първите два дни май ще бъдат опознавателни, но и без това не обичаме много да се пържим на плажа, така че за нас това не е проблем.

VYX ако ти остане време пиши от Созопол, как е положението със станцията, с плажовете, има ли хора.....и т.н

# 152
  • Някъде по Дунава
В една фб група видях снимка на плаж Смокиня и се размечтах Swimmer

# 153
  • изгубена някъде
В една фб група видях снимка на плаж Смокиня и се размечтах Swimmer

Малко остана Smirk

# 154
  • Някъде по Дунава
Здравейте. Има ли някой в момента в Созопол? Как е сега базата?

# 155
  • изгубена някъде
Здравейте. Има ли някой в момента в Созопол? Как е сега базата?
VYX според мен трябва да е там в момента и аз чакам отзиви

# 156
Привет от Созопол. Ние сме тук от петък. В стая екстра с климатик, чистят всеки ден, храната е вкусна, времето е супер, водата и плажът на Каваци също. Няма какво повече да желаем. Не е препълнено, но не и пусто в базата. Каквото ви интересува, насреща съм!

# 157
  • изгубена някъде
Привет от Созопол. Ние сме тук от петък. В стая екстра с климатик, чистят всеки ден, храната е вкусна, времето е супер, водата и плажът на Каваци също. Няма какво повече да желаем. Не е препълнено, но не и пусто в базата. Каквото ви интересува, насреща съм!

Знам, че е много нахално от моя страна, но ако можеш да провериш и да ми опишеш стаята ни /I-ва категория, 2+2 бл.6, ст.29/. Най ме притеснява това, че няма климатик и дали стаите са отделени по някакъв начин или всички легла са на едно. На Каваци предполагам има удобно място за паркиране и свободна зона. Завиждам Ви благородно в момента, нямам търпение да си топна краката във водата Satisfied

# 158
На предната страница качих схема на базата. От нея виждам, че 6 блок е до стола, нечетните номера на стаи са от страната на входа на базата и детската площадка, което е източно изложение. Това означава, че като се приберете от плаж, слънцето ще се е вдигнало и няма да напича, т.е. няма да има нужда от климатик. Ние от трите пъти, в които сме почивали сме били в стая без климатик на две нива и като се отвори терасата от едната страна и прозорец от другата става прилично течение Simple Smile ще видя после дали ще мога да снимам нещо, но вътре в стаята няма как, за да ти кажа разположението на леглата

# 159
  • изгубена някъде
На предната страница качих схема на базата. От нея виждам, че 6 блок е до стола, нечетните номера на стаи са от страната на входа на базата и детската площадка, което е източно изложение. Това означава, че като се приберете от плаж, слънцето ще се е вдигнало и няма да напича, т.е. няма да има нужда от климатик. Ние от трите пъти, в които сме почивали сме били в стая без климатик на две нива и като се отвори терасата от едната страна и прозорец от другата става прилично течение Simple Smile ще видя после дали ще мога да снимам нещо, но вътре в стаята няма как, за да ти кажа разположението на леглата

Много ти благодаря, съжалявам ако те притеснявам много, но винаги много ме е било страх от неизвестното - къде отивам, какво ще заваря, децата доволни ли ще са и т.н.

# 160
Объркала съм се, източните стаи са четните. Вашата е западна, но не можах да снимам, има хора отвън и ми е неудобно. Обикновено стаите са отделени със стъпала на две нива, каквато е и нашата. Две легла горе, две долу, гардероб, маса със столчета вътре, отвън също има на "верандата", няма да ви бъде тясно, не се притеснявай Wink Носете си разклонител за всеки случай, че в предната стая като бяхме нямаше достатъчно контакти (сега има).

Последна редакция: вт, 30 юни 2020, 23:47 от VYX

# 161
  • Някъде по Дунава
VYX, има ли хора по центъра, в Стария град? Също така може ли подробно да разкажеш за плажа, да снимаш къде точно сте. Благодаря предварително.

# 162
Здравейте !
Има ли някой, който в момента да почива  на база Тилия?

# 163
Здравейте,
А в Лазур, Несебър има ли? Как е там... имаме още месец да мисля, аз съм 50/50 ... мъжа ми иска, че приятели полицаи са се събралии ии нз, гнуслива съм малко... че  и детето ще идва ии, още от сега го мисля дали ще е добре

# 164
Има хора по центъра, определени заведения са пълни, други празни. Ние сме на плажа на Каваци. Натоварваме всичко в колата, спираме на свободен паркинг, има паркоместа и вървим малко до плажа. Има места на първи ред до морето, не сме наблъскани един в друг. Най-много се пълни осезаемо в събота и неделя. На централния плаж мисля, че бързо става дълбоко, а е и синя зона. Там никога не сме ходили. Тук е приятно за децата, водата е чиста и е плитко.

Общи условия

Активация на акаунт