Египет /Тема 9/

• 58 293
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
Непушач съм, но цигарите там са много евтини. Видях, че другите си купуват от летището.

# 91
Карелия слим бяха 12-13 долара/стек, Нормална Карелия – 7 долара. На вкус не знам как са, не пуша.
Ако излизате в страна извън ЕС, можете да купите стекове цигари без бандерол от безмитния магазин на летището в София на цена, доста по-ниска от цигарите, които са за ЕС (само трябва да гледате от кой рафт ги взимате, има си надписи). Но в Египет са още по-евтини.

# 92
Моята дъщеря си взе Карелия слим мисля 13 или 15 долара беше стека , на излизане от Египет  ,като каза ,че в България е доста по-скъпо.Не съм пушачка ,но тя не се оплака от покупката ,вероятно отговаря  стандартът и за ЕС.

# 93
Аз не пуша, но искам да донеса нещо интересно за децата, на 2 и 7 и за приятелите.

# 94
  • София
Тази година около Великден имаше супер оферти за Египет( двама възрастни+дете на 13г. Около 1500 лв излизаше да 7 дни).Много ме е яд че не можах да отида.
Дали за април 2020г.мога да очаквам такива цени, как мислите

# 95
Струва ми се, че тази цена е била нереално ниска.

# 96
Я споделете тези , с децата на кого ги оставяте да ви ги гледа и липсват ли ви една седмица е доста ?

# 97
Това горното няма нищо общо е темата Египет.

# 98
  • София
Струва ми се, че тази цена е била нереално ниска.
Може...но беше факт и затова  казвам, че ми е яд ,защото не можах да се възползвам

# 99
И обмисляме варианта да кацнем в Хургада и после да си доплатим само за 1 ден до Кайро или по-добре Кайро 1 нощувка и после 6 в Хургада какво бихте ни препоръчали? Като екскурзии мислим да си вземем гмуркане, Луксор и разходка в пустинята.По-добре предварително да си ги вземем или на място има по-добри оферти? Също така аз гледам оферти на Екватор, но предполагам,че те просто ползват екскурзиите на Тез Тур, мислите ли,че ако е директно през Тез Тур ще е по-евтино?

Благодаря предварително, ще продължавам да чета,защото със сигурност доста неща съм изпуснала Simple Smile

Както вече са написали Тез Тур не продават на крайни клиенти, но можете да погледнете хотелите и цените от техния сайт, посредниците си взимат % от фирмата и продават пакетите на техните цени.
Ако сте решили до отидете до Кайро, по-добре си вземете пакет Кайро 1 нощувка+6 в Хургада или обратно. Иначе плащате 1 нощувка и в Хургада и в Кайро. Екскурзиите на място са по-евтини от цените на агенциите. Но дори и те на място правят отстъпки. За една седмица, обаче ми се струва много пресилено да направите всички екскурзии, защото имате реални 5 /или 4/ дни. Първия и последния не можете да правите екскурзии. Тази в Луксор е цял ден /до 22-23 ч. вечерта/. Доста е изтощително, пък и при това положение не избирайте скъп хотел - вие няма да го ползвате.

Здравейте,

Благодаря много за отговорите. Относно екскурзиите, по принцип най-много ме съблазняват тази с гмуркането и пустинята отколкото Луксор, не сме много фенове на такива забележителности. Но да ще го обмислим хубаво.

# 100
  • София
Искам да попитам билите вече там има ли нещо по особено от обикновенните забрани , за носене в чекирания багаж? Защото ние ще вземем детето ни с нас и мислим да му вземем 10 л вода, защото пие все още само Девин изворна. Дали ще е проблем ? Да не мислят че е алкохол или нещо?

# 101
  • гр.София
Здравейте, моля за съвет, кой от изброените хотели да избера за своята почивка.
1. PARADISE GOLDEN 5
2. CAESAR PALACE
3. DESERT ROSE

# 102
Dornrose На колко е детенцето , планирате ли някакви посещения или само почивка ? Колко ще ви излезе за трима почивката ?

# 103
Не съм била в никой от тях , но чичко Гугъл дава оценка на 3. DESERT ROSE - 8,5  бях го гледала преди и ми допадна , защо не и едно сравнение с хотелите Albatros  погледнете например - ALBATROS AQUA VISTA RESORTоценка също 8,5 .Мисля там са като цена ,зависи на какво държите .Аз бях в Cleopatra немска верига и съм супер доволна.

# 104
  • София
Dornrose На колко е детенцето , планирате ли някакви посещения или само почивка ? Колко ще ви излезе за трима почивката ?
С риск да си навлека  упреци- на една година. И не планираме никакви излизания от хотела. Най много мини Египет. 2000 лв е за тримата, малкия е безплатно

Общи условия

Активация на акаунт