Електронна цигара - алтернатива на тютюнопушенето тема 9

• 84 956
  • 717
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
230 евра е в Германия Disappointed Relieved. Скъп скъп колко да е скъп Grinning. Ако ме изкара колкото SD nano-то и ако не се бели ще си купя още един Grinning.

# 286
Около 12 листа някъде го сметнах
Не ми се дават толкова пари на куп, ами ако не издържи, ако го счупя - имам навика да си изпускам "фазомера" както го наричат домашните? Laughing До сега едно листо ми се е прецакало, а съм с такива основно от около 5 години. Ма ти ако си ентусиаст, купи си и да се похвалиш после Simple Smile

# 287
На Ара Макс ползвам шестицата с аромат Вирджиния табако. Но нещо не се погодих с електронната цигара, не ми е като цигарите. Купх си и наргиле с аромат кафе с мляко, отврат.

# 288
Нещата се промениха когато китайците започнаха да правят реплики на изпарители. Преди това се купуваха със записване по разни вайперски форуми и беше почти невъзможно да се доредиш. Или имаше обявления по електронните магазини, че ще пуснат 50 бройки в определен час на определена дата и няколко секунди след като се появят се изчерпваха, защото хиляди от цял свят дебнеха за тези 50 бройки. После китайците завъртяха струговете и нещата се нормализираха.

# 289
Здравейте отново. Да споделя малко и цени. Значи самата електронна цигара я взех за 40лв с подарък течност мисля, че беше 10мл. А тази черната глава, където е и изпарителя както вече разбрах струва 7лв., зная защото си взех една резервна. Казаха ми, че издържала 3 седмици и цялото това нещо се хвърляло и заменяло с ново. Да кажа не съм търсила цена в никакъв случай, това ми предложиха момчетата, даже исках нещо по-скъпо, за да ми върши работа, но нямаха. Течността ми е с 3 процента никотин, защото и без това пуша най-леките цигари.
Но проблема е, че много ми се пуши от обикновенните смръдливите цигари. Два дни съм само на електронна, казаха ми че били достатъчни ама в главата ми все е да си взема една кутия от другите. При вас колко време трябваше, за да свикнете с електронната. Направо се отчайвам, че няма да мога да устискам, а много искам да се оттърва от оная смрад.

# 290
Първите няколко дни желанието да запалиш е силно и до около седмица преминава. След това ако запалиш вкусът вече е неприятен. Сега обаче трябва да си наложиш на волята да не палиш. Психическа нужда изпитваш, а не нужда от никотин.

# 291
Вземи си по-висока концентрация никотин - 6%. Може да ти е ниска 3%. Аз много бързо отказах смрадливките, просто като запалих от тях и ми се сториха гадни в сравнение с електричката, ама аз тогава бях с едни изпарители които отдавна ги няма, ама пък бяха много "вкусни". 
Аз всъщност, в началото не смятах да заменям смрадливките, а само да мога да си пуша в заведенията, защото въведоха забраната 2011г и бях много ядосан,а та търсех вариант да мога да "пуша" където е забранено. Идеята ми беше да я ползвам само в заведения, а иначе да си пуша. То пък какво стана... Simple Smile

# 292
......
Но проблема е, че много ми се пуши от обикновенните смръдливите цигари. Два дни съм само на електронна, казаха ми че били достатъчни ама в главата ми все е да си взема една кутия от другите. При вас колко време трябваше, за да свикнете с електронната. Направо се отчайвам, че няма да мога да устискам, а много искам да се оттърва от оная смрад.

Два дни са малко. При мен беше седмица. След това, както казаха вече, и да запалиш "нормална" цигара - ами, гадно си е. След това е лесно - влизаш в дебрите на вкусния никотин, лавираш между различни концентрации и аромати.. И аз - към 10 години вече. Сега кажете - това как се спира. А и има ли защо? Thinking

# 293
  • Варна
3% течност е слаба И аз казвам вземи си по-силна и не се мъчи.Меракът за смръдливки ще отшуми с времето.

dilly никога не съм се опитвала да спирам електричката,а и не виждам защо. Обичам да пуша дет се казва Grinning. Подозирам обаче,че е по-скоро навик отколкото необходимост,защото мога с часове да не се сетя за нея ако съзнанието ми е ангажирано с друго.

# 294
От 5-ти юни 2012-та забраниха пушенето по заведенията.

# 295
Здравейте отново. Да споделя малко и цени. Значи самата електронна цигара я взех за 40лв с подарък течност мисля, че беше 10мл. А тази черната глава, където е и изпарителя както вече разбрах струва 7лв., зная защото си взех една резервна. Казаха ми, че издържала 3 седмици и цялото това нещо се хвърляло и заменяло с ново. Да кажа не съм търсила цена в никакъв случай, това ми предложиха момчетата, даже исках нещо по-скъпо, за да ми върши работа, но нямаха. Течността ми е с 3 процента никотин, защото и без това пуша най-леките цигари.
А аз съм по същия начин като теб. Пушех най-слабите цигари, една кутия за около 3 дни. Течността ми за електронната е 3%.  При мен от както опитах електронна цигара не съм си и помисляла за обикновените смърдящи гадинки. Изобщо не ми се пуши от тях, даже мисля, че ще ми стане лошо ако запаля.
Поръчах си ето това пък да видим.

# 296
Скрит текст:
А аз съм по същия начин като теб. Пушех най-слабите цигари, една кутия за около 3 дни. Течността ми за електронната е 3%.  При мен от както опитах електронна цигара не съм си и помисляла за обикновените смърдящи гадинки. Изобщо не ми се пуши от тях, даже мисля, че ще ми стане лошо ако запаля.
Поръчах си ето това пък да видим.
[/quote]

И аз съм с тази, не е зле.

# 297
Този определено ми допада повече от ego aio-то. Само с течността не се разбираме нещо.

# 298
От 5-ти юни 2012-та забраниха пушенето по заведенията.
Да, прав си, влезе в сила 2012г, но го обявиха година по-рано. Аз съм на електричка от юли 2011г.
Имам няколко залитания с пропушване на смрадливки през годините, но за кратко (дни) и то от келешлък, не щото са много готини.
Не съм се опитвала да спирам ЕЦ и за сега нямам намерение. Определено има разлика между тях и тютюневите изделия. Не съм имала респираторни проблеми, даже напротив, като че ли по-леко ми минават хремите и кашлиците когато се разболея, в сравнение с едно време когато пушех. Не бих се наела да казвам, че са абсолютно безвредни или даже, че ми помагат за това по-леко протичане на респираторните неразположения когато ги имам, но на този етап съм пре-доволна, че замених смрадливките с електричка.

# 299
Много ви благодаря за куража. Ще се опитам да устискам седмица, но ще взема течност 6 процента, за да видя ще има ли разлика. Дано успея, че с волята ми не е много голяма.

Общи условия

Активация на акаунт