Електронна цигара - алтернатива на тютюнопушенето тема 9

• 82 363
  • 717
  •   1
Отговори
# 495
В един момент ми беше станало странно това да изпарявам някаква течност с плодов привкус, а и като цяло електронната цигара си е повече занимавка. Трябва периодично да сменяш някои части, да търсиш течности и т.н. Аз не стигнах дотам да си ги бъркам сам и като се замисля парите дето давах тогава за пушене бяха същите, ако не и повече. Даже сега мисля че пуша по-малко от преди.

# 496
Здравейте.Какво ви е мнението за готовите течности на магазини innovation?Ако някой ги е ползвал може ли да каже мнение

# 497
  • София
Взимала съм преди, но не ми харесаха. На Гигадринкс са доста по-добри.

# 498
Аз си взимам от green cigar,и съм доволен от качеството.Обаче като локация магазина ми е доста далеч,а течност като ти свърши не става да си вземеш като цигари от близкия клек шоп Simple Smile А тези inovation  сами пред блока,обаче ме притеснява че цената на течностите им е ниска и да не е за сметка на качеството

# 499
В един момент ми беше станало странно това да изпарявам някаква течност с плодов привкус, а и като цяло електронната цигара си е повече занимавка. Трябва периодично да сменяш някои части, да търсиш течности и т.н. Аз не стигнах дотам да си ги бъркам сам и като се замисля парите дето давах тогава за пушене бяха същите, ако не и повече. Даже сега мисля че пуша по-малко от преди.
Ама тези неща, които изброяваш не са недостатъци на електронните цигари, а просто ти не си се постарал да си оптимизираш нещата. Като ти е странно да изпаряваш плодов привкус, ами смени го бе, има стотици други вкусове. Трябва да сменяш главата на изпарителя ако си със сменяема глава, ако си с ослужваем изпарител трябва да смениш намотката и памука, което е работа за 10-15 мин и струва някакви стотинки. Не трябва да търсиш течности. Аз си купувам един път годишно пропилен гликол и глицерин и може би два пъти годишно аромати. Изобщо парите, които давам годишно за електронната цигара преди ги давах за 2-3 седмици за нормалните цигари.

# 500
  • Варна
The_Third няма как да го обясниш.....лошото е,че изчезнаха общностите,в които ние се образовахме едно време. Гледам във форумите никой почти не пише. Аз спрях когато купих Байките и Данитата Grinning. Демек едно 4-5 години хардуер не съм купувала. Консумативи веднъж годишно разредители и чат-пат аромати..... Мастило имам за още 2 години поне после начин все ще излезе.

# 501
  • Габрово
Да попитам каква е разликата между тия 2 шота като усещане иначе като състав са го написали.

# 502
VG демек когато е само глицерин дава по-сладникав вкус с повече пара, по-слабо се усеща удара в гърлото и аромата. Изобщо правилото е, че когато гониш парата тогава ползваш повече VG, а когато гониш удар и аромат тогава повече PG. VPG е средното положение.

# 503
  • Габрово
Благодаря за пояснението Simple Smile

# 504
Здравейте Лейдис енд Джентълмен... ВЪПРОСЪТ ми е - Какво друго освен Никотин може да се изпарява...!?!? Благодаря за отговорите!!!

# 505
То всъщност изпаряваш пропилен гликол и глицерин основно, никотина е съвсем малко. И не си прави експерименти да изпаряваш други неща, че в САЩ преди няколко години имаше случай как някакви си бяха добавили нещо, попаднаха по болници и после гръмнаха медиите колко вредни са електронните цигари.

# 506
Аз отскоро изпарявам,обаче прочетох че можело и чиста база да се изпарява.Без никотин и аромати.Това вярно ли е?

# 507
То може, но ще е една общо взето безвкусна пара. Абе представи си го като чай. В чаша чай има вода, захар и пакетчето чай. Можеш да не слагаш пакетчето чай и захарта.

# 508
Питам понеже нещо немога да си нацеля вкуса от както изпарявам,а определено ми харесва да го правя.И към цигарите или iqos не бих се върнал така,че продължавам с опитите.Имам и един друг въпрос извинявам се ако досаждам.Как стои въпроса с изнасянето на течност в чужбина
Понеже ми предстой пътуване,и незнам колко течност мога да нося

# 509
Нормално е да не можеш да го нацелиш. Единствения начин е да пробваш и да експериментираш. В началото се хвърлят пари докато си нацелиш вкуса, ама няма как и ние сме минали по този път. А за чужбина различните страни имат различни изисквания. Има страни в които са забранени напълно, Куба например, логично заради пурите.

Общи условия

Активация на акаунт