Електронна цигара - алтернатива на тютюнопушенето тема 9

• 82 102
  • 717
  •   1
Отговори
# 630
Много ти благодаря за помоща

# 631
В нашия щат е забранена продажбата на електронни цигари и течности с вкусове на бонбони, захарен памук, плодове и всякакви други вкусове. Единствените два вкуса, които са разрешени са вкус на тютюн, и ментов вкус.

Причината за забраната е, че много тийнейджъри от гимназиите се зарибиха по пушенето заради вкусовете на дъвки, плодове, бонбони, шоколад. Така че с тези цигари, като цяло вместо да се намали броя на хората, употребяващи никотин, той се увеличи, най вече сред подрастващите. И вие ли сте пристрастени към вкусовете / ароматите?

Последна редакция: сб, 11 май 2024, 03:48 от Издислав

# 632
Ами вкусно си е да си изпаряваш ягодов чийзкейк например,или манго.Но като се замисля,аз повече съм си пристрастен към никотина и той ми е важен като съдържание не толкова какъв аромат ще е течност Simple Smile

# 633
  • София
Аз също си мислех, че съм пристрастен към никотина, докато един ден просто спрях да си добавям в течността. Изобщо не усетих разликата и тогава установих, че съм пристрастен към самия навик. И не съм била пушач 2, 3 години, а над 10.
Аз също харесвам ароматите

# 634
  • Варна
След 5-тата година някъде спрях да обръщам внимание на ароматите. Всички сладкарски ми станаха непоносими. Изпарявам много слабо ароматизирани течности с тютюнев аромат.

# 635
  • Ст.Загора
Здравейте, случайно открих темата , за което много се радвам . Реших и аз да мина на ЕЦ , след дългогодишно пушене около 30 бр. дневно . Спонтано преди седмица влязох в магазин за ЕЦ и набързо ме убедиха , че най продаваните цигари са тези https://aspirecig.bg/aspire-cyber-g-slim-1200mah-blue-443 , взех си и готови течности на Liqua s 6 никотин. Ами вече 7 ми ден ме боли гърлото , все усещам едно гъделичкане , но миризливките ги ограничих до 5-7 бр.  Преди два дни дръпнах от цигара на колежка , ами съвсем друго беше , стегната дръпка , но и тя ме задави , не знам какво да търся . Искам да откажа цигарите напълно .

# 636
Ами вече 7 ми ден ме боли гърлото , все усещам едно гъделичкане , но миризливките ги ограничих до 5-7 бр.  Преди два дни дръпнах от цигара на колежка , ами съвсем друго беше , стегната дръпка , но и тя ме задави , не знам какво да търся . Искам да откажа цигарите напълно .
Ще ги откажете ако не ги смесвате. Поради същата причина имате дразнене в гърлото.
От 7г. съм на ел.цигари - не кашлям, не мириша на пепелник, дишам. От традиционните цигари вече изпитвам отвращение.

# 637
  • Варна
mimeto_555 пий вода! Постоянно.....Има го тоя момент с пресъхналото гърло в началото. Liqua  са много пропиленови,а пропилена сериозно суши.
 Дъвките помагат много да не те боли гърлото...и следва гадния момент с кашлицата когато започнат да се чистят дробовете/това в случай,че спреш напълно смърделите де/ Grinning.

# 638
  • Ст.Загора
Благодаря за съветите . Прочетох цялата последна тема , но така и не разбрах тази ЕЦ която купих с какво изпаряване е MTL или   TG , усещам много пара в гърлото , не е стегната дръпка . Може и да сменя машинката , ако ми препоръчате някоя  която да се доближава до истинското пушене .

# 639
Може и да сменя машинката , ако ми препоръчате някоя  която да се доближава до истинското пушене .
https://boombvaping.com/product/vaporesso-luxe-xr-max-80w-2800mah-5ml
Много мощна батерия и голям капацитет на течността. Ако сте пушила по 30 цигари на ден, тези характеристики са Ви задължителни, за да не мислите толкова за зарежданията.
В момента съм с 2бр. по-дамски дизайнерски модели, но този от линка ми го препоръчват вече от няколко места и то мъже, които твърдят че силата при дърпане е едно от най-сериозните на пазара. Футуристичният дизайн е по-скоро унисекс отколкото мъжки (видях го на живо), харесва ми, има цветове за избор.

# 640
  • Ст.Загора
Може и да сменя машинката , ако ми препоръчате някоя  която да се доближава до истинското пушене .
https://boombvaping.com/product/vaporesso-luxe-xr-max-80w-2800mah-5ml
Много мощна батерия и голям капацитет на течността. Ако сте пушила по 30 цигари на ден, тези характеристики са Ви задължителни, за да не мислите толкова за зарежданията.
В момента съм с 2бр. по-дамски дизайнерски модели, но този от линка ми го препоръчват вече от няколко места и то мъже, които твърдят че силата при дърпане е едно от най-сериозните на пазара. Футуристичният дизайн е по-скоро унисекс отколкото мъжки (видях го на живо), харесва ми, има цветове за избор.
Благодаря , утре ще отида до друг  физически магазин , за да разгледам и видя какво предлагат.

# 641
Здравейте! От скоро започнах по-често да използвам вейпове, купих си Innokin EQ Fltr, понеже нямам бюджет за по-скъпи вейпове. Може ли да ми препоръчате готови течности, които са добри като цена-качество. Закупих си от Innovation - Strong Vanilla 12млг/мл, но вкуса е много слаб, а и погледнах, че е с изтекъл срок. Дали е редно да се изпарява течност с изтекъл срок, какви са вашите наблюдения?

Последна редакция: вт, 27 авг 2024, 18:35 от Yavor Ivanov

# 642
Докога му е бил срокът на годност?

# 643
Докога му е бил срокът на годност?

# 644
Няма проблем да си го изпаряваш.

Общи условия

Активация на акаунт