Електронна цигара - алтернатива на тютюнопушенето тема 9

• 72 985
  • 661
  •   1
Отговори
# 645
Няма проблем да си го изпаряваш.

Добре, страхотно! Благодаря за мнението! Ако може и някакви съвети къде мога да търся готови течности. Имам спомен, че зимата ги спряха в България и не ми хареса факта, че вместо да спрат еднократните вейпове, които съдържат адски много химия, за да постигнат буквално същият вкус, като на истински плод, спряха готовите течности. GigaDrinks ми бяха най-добре познати с техните течности, макар и не най-добрите на пазара. Сега като проверявам в различни сайтове, в повечето удрям на камък, няма нищо в наличност. Намерих в esmoker.bg течности с марките Aramax, Mirage Liquids и Liqui (не съм сигурен, че ги изписвам правилно) и мисля от там да си поръчам. В друг сайт намерих в наличност последни бройки на Happy Bee и White Fox. Не съм запознат с нито една марка как ѝ е качеството, затова публикувам тук във форума, ако някой може да даде мнение.

# 646
  • Колоколамск
А може да опиташ да си направиш течности с аромати по твой избор. Така хем си избираш концентрация на никотин, съотношение PG/VG, % аромат, хем и цената е доста по-добра спрямо готовите.
Аз съм ползвала готова течност в самото начало, когато започнах да изпарявам, и то само докато узреят тези, които си забърках. Simple Smile Не е голяма философия. Simple Smile

# 647
Здравейте, повече от година пуша еднократен тип вейп, Vape Pro със сменяеми пълнители.
Омръзна ми обаче постоянното купуване на пълнители и бих искала да премина към устройство с течност.
Нямам никаква идея какво трябва да гледам и търся и ще се радвам на насоки.
Ползвам пълнители с никотин в момента и само с вкус мента. Рядко взимам нещо плодово.

Изискванията ми към устройството са единствено да е с малък размер,  нещо подобно на това.

При дърпане да има наситен вкус, който не знам как се получава при тези устройства.
Ще се радвам на препоръки.
Бюджет около 100лв.

# 648
А може да опиташ да си направиш течности с аромати по твой избор. Така хем си избираш концентрация на никотин, съотношение PG/VG, % аромат, хем и цената е доста по-добра спрямо готовите.
Аз съм ползвала готова течност в самото начало, когато започнах да изпарявам, и то само докато узреят тези, които си забърках. Simple Smile Не е голяма философия. Simple Smile

Мислил съм го и това с правенето на течности, но в момента просто още нямам търпението да чакам по седмица/две да узреят. В същото време пуша и IQOS, с този вейп определено го намалих, усеща се разлика. 12млг/мл никотин за начало ми действа доста добре, от време на време само ми се появява главоболие, но това е нормално. Може би не трябва да пуша и след това да изпарявам и така да ги смесвам, но съм привикнал към вкуса на тютюна и ми допада. Като цяло съм пробвал доста алтернативи на обикновените цигари, от близо една година не съм запалвал, за мен конвенционалните цигари останаха в миналото.

# 649
Съвет относно последните въпроси не мога да дам, защото съм супер начинаещ и все още пуша основно iqos. Взех си това устройство

и като наситеност на вкуса не е уау. Течности ми бъркат в едно магазинче, след като си купих аз всичко необходимо четейки тук и постигнах някакви блудкави резултати. Според момичето там с това устройство не може да се постигне кой знае колко по-наситен вкус. Дали е така, не мога да преценя. Не знам какво слагат в еднократните, но наистина при тях ароматът е доста по-силен. Понеже очевидно не мога да помогна със опит, освен негативен, препоръчвам да отидете във физически магазин и да се надявате да попаднете на читав консултант, който да помогне.

# 650
Привет, може ли мнение и препоръка за вейп с канабиноиди. Страдам от силна тревожност и съм на терапия с лекарства, които скоро ще намалявам в ще бъдеще спра. В момента съм с iqos,  не ме успокоява.

# 651
Привет, може ли мнение и препоръка за вейп с канабиноиди. Страдам от силна тревожност и съм на терапия с лекарства, които скоро ще намалявам в ще бъдеще спра. В момента съм с iqos,  не ме успокоява.
Може да опиташ с вейп с течности 18мг/мл, аз пуша по тежки вкусове като кафе, шоколад, ванилия и т.н. Усещам ги по-добре, когато са никотинови течности. Simple Smile

# 652
  • София
На мен ми правят течност в магазина. Отивам, казвам какъв аромат, колко силна, продавачът ми я бърка и мога да я ползвам след 2 часа.

# 653
В кой магазин ходиш?

# 654
  • София
Последно бях в един между Студентски град и квартал Витоша, до Кауфланд.

# 655
  • Хасково
Привет! От известно време си смесвам сама течност от никотинов шот, PG, VG и аромат по написани на листче от продавач в магазин за електронни цигари. Последния път не знам как съм измервала милилитрите, но нещо явно съм сбъркала и течността ми се получи много гъста и трудно изпарявам. От VG или от PG да сложа още малко за да ми се разреди?

# 656
# 657
# 658
Обаче да знаеш, че колкото повече PG добавяш, толкова повече ще ти намалее и концентрацията на никотин и аромат. Ще ти стане по-слаба така да се каже течността. Какво пише на листчето по което си забърквала течността?

# 659
  • Хасково
Обаче да знаеш, че колкото повече PG добавяш, толкова повече ще ти намалее и концентрацията на никотин и аромат. Ще ти стане по-слаба така да се каже течността. Какво пише на листчето по което си забърквала течността?
За 100 мл. течност - 10 мл. аромат, 40 мл. никотин, 35 мл. VG и 15 мл. PG

Общи условия

Активация на акаунт