ОКТОМВРИйски мами 2019 - тема 7

• 24 872
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
Да ви кажа от няколко дни бебко го хващам няколко пъти в деня да хълца,задължително след като вечерям има едно 5/10 минутно хълцане,нормално ли е това?
Абсолютно Simple Smile Моите хълцат по 4-5 пъти на ден.

# 391
На фона на проблеми, които споделят мамите тук, моето е по-скоро смешка , която вече сме обсъждали, ама да си мрънна и аз тук.
Това с обезкосмяването е ......ужас😂😂😂.Току що преживях потене под душа😂😂😂.
Не знам до финала Как ще се подържаме.
Голям проблем, ама .......
Усмивки за всички

# 392
Хахяхахаха аз днес  бях на преглед, викам си ще мина през банята да се опитам да пооправя туй-онуй.... 40 мин мъки...както и да се изкривя не става....с 300 зора пооправих положението 🤣 да не говорим за ноктите на краката, мъка е да ги отрежа или лакирам 🤣

# 393
Аз с петите ми видях голям зор последния път, ама... справих се. То е ясно, че вече не гоним съвършенство, а само приличие! Wink

# 394
Ааа за краката съм на педикюр. Иначе би било невъзможно 😂😂😂.
Аз по принцип ходя целогодишно на педикюр, а сега и все още лято така ,че там положението е на ниво 😂.
Сега пак малко офтопик.Като всички майки и аз като станах мама за 1ви път имах огромното желание да променям света .За да е едно по-добро място за живеене за моето съкровище! Тогава бях на тема затлъстяване сред децата .То не бяха лекции сред съмишленици в квартала, то не бяха срещи с кметове, с директори на детски градини. .....Много мил момент.Сега 10г по-късно, когато и аз съм 10г по-красива 😂😂😂имам друга лудост 😁Сега съм на 38, когато детето ви е на 10 , аз ще съм 48 , демек ще гоня 50 -така 😂😂😂😂И като ме е обзеЛа една мания за здравословно хранете,за поддържане на външен вид,за козметика. ......лудост ви казвам.
При вас Как е?

# 395
Аз съм се надъхала, че след бременността ще стана невероятна супер мацка 😁 още по-слаба, ще тренирам повече, ще си махна корема, ще си махна целулита Grinning
Май трябва да си направя скрийншот, за да ми напомня какво съм си обещала Grinning

# 396
Аз съм много доволна, че преди забременяването успях да направя доста лазерни епилации и сега почти не ми се е и налагало да се обезкосмявам.....
Иначе и аз все си представям как ще се стегна след раждането , по принцип съм голяма мързелана, но се настройвам, че ще се взема в ръце.....
От 5 години съм се заканила на една бръчка да я "убия" с малко ботокс, но все отлагам за след "това".....

# 397
Мъка си е обезкосмяването отдолу 😬. Аз го правя така - под душа по памет и после си постилам на леглото едно чершафче и лягам по гръб-продължавам си по памет и си помагам с огледалце,за да доогледам. Simple Smile

# 398
Обезкосмяването долу в момента го правя с бръсначка и огледалце под душа. Малко е алтернативно и няма кой знае каква видимост дори и с огледалото, ама по-добре от нищо. Иначе си имам лампа и гел лакове вкъщи, та педикюра сама, но си купих едно детско столче от икеа такова нисичко и си сядам на него и така се лакирам.

# 399
ХахХахаха Точно днес си мислех да напиша книга : “Какво ни е необходимо когато сме бременни, за да ни е лесно”
Освен, че с космите е голяма мъка, аз тази седмица реших да отида до морето и по цял ден седя завита с парео, за да не се виждат космите. Grinning

# 400
Аз реших да ползвам огледало в банята,обаче кой да помисли че ще се запоти и нищо няма да се вижда и така по памет с бръснача!По принцип бях на режим преди да забременея,и на фитнес щях да се записвам чаках да ми мине цикъла той пък даже не дойде Simple Smileиначе съм много суетна обичам всякаква козметика,в нас е като в магазин,дори сега съм си поставила предизвикателство да изхабявам и след това да купувам да няма натрупване и пак из главата ми се въртят някакви неща които уж ми трябвали...моят мъж пък днес ме уби,пита ме дали съм гледала да купим пасатор,аз го гледам втрещена и се чудя от какъв пък зор дори не сме го говорили,питам го защо ни е,а той ми казва ми за домашни бебешки пюренца,разсмях се и му казах че майчиния му инстинкт се обажда😁😂😝

# 401
За космите отдолу си ходя на кола маска. Но утре ми предстой мъчене на краката с епилатор, че вече положението е трагично и от днес съм си закахърила как ще се получи нагоре.
Ако се напъна ще мога да си отрежа ноктите, но си ходя на педикюр поне това да не мисля и да ми е лесно.

# 402
Въпрос относно дрешките за изписване. Вярно, че ще е според моментното време и температури, но понеже до ден днешен ми е трудно да преценя как да облека каката, ще ми дадете ли насоки с какво сте се подготвили?

# 403
В голяма чуденка съм момичета. Бях писала за “тапата” и, че мисля, че е паднала. Гледах снимки в интернет, ами същото беше, но без кръв. На прегледа казах на АГ какво съм видяла. Тя каза ей сега ще видим, и без това трябва да пуснем микробиология. Взе ми секрет с клечката и това беше. Днес ми звъня, че е излязла микробиологията и ще лекувам гъбички.. 🙄🙄 Каза да си взема гиназол. Та... само докато ми взима секрет няма как да се разбере дали ми е паднала тапата и затова не ми каза нищо или... съм си втълпила, че е тапата и тя не ме взе насериозно.. Но сега с този гиназол си мисля, ами ако нямам тапа и навредя на бебето?😑😑😑😑😑😑😑

# 404
Аз не съм се подготвила, защото през октомври времето може да е страшно различно- от топло до много студено. Ще изчакам да наближи, за да се ориентирам.

Въпрос относно дрешките за изписване. Вярно, че ще е според моментното време и температури, но понеже до ден днешен ми е трудно да преценя как да облека каката, ще ми дадете ли насоки с какво сте се подготвили?

Общи условия

Активация на акаунт