Спането отделно,какво мислите?

• 19 436
  • 530
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Ако не можеш да поделиш с един човек завивката си и да го "изтърпиш" за една нощ, как ще поделиш с него целия си живот? А и тялото и инстинктите си човек не може да излъже. Изгубиш ли желание да докосваш някого, нещо от връзката си е отишло."
Точно с това изречение сриваш цялата си теза. Сънят е част от тялото, инстинкт и какво ли не. Без секс човек се справя, но без качествен сън - не за дълго.
А сравнението между поделяне на завивка и живот няма да коментирам, то смехория от възрастен човек.
В последните години ММ се оплаква, че хъркам. Ааа,за теб може  години, за мен - не. Комуто преча - да се изнесе в другата стая, както съм правила аз. (Не че ми харесва да хъркам, вземам мерки да поотслабна.)

Последна редакция: ср, 14 авг 2019, 18:16 от Cuckoo

# 121
Та добре, че са няколко жени тука, да осветлят невежите колко сън трябва и как се редят приоритети в семейното ложе. И други, дето пророкуват зла участ за тези, що спят разделени. Ако всеки си взема сам решението дали, какво и с кого дели, какво ще ви стане?

# 122
  • София
Забелязала съм, че хората, които всъщност не обичат много партньора, говорят като горния потреботел- с правила и с императиви. Не можело да се спи в отделна завивка, не можело това, не можело онова. Всичко може, който както си реши.

# 123
  • Другата България
Та добре, че са няколко жени тука, да осветлят невежите колко сън трябва и как се редят приоритети в семейното ложе. И други, дето пророкуват зла участ за тези, що спят разделени. Ако всеки си взема сам решението дали, какво и с кого дели, какво ще ви стане?
Аз днес казах същото, ама имаше неразбрали, дано теб те разберат и дано не си от София. Crossing Arms

# 124
  • София
Сори, от София съм Joy

# 125
  • Другата България
Не ти бре, за теб знам. Laughing Hug

# 126
  • София
По какво позна, че искам 2 на 2 ли, хехе Stuck Out Tongue
Софиянци грандоманци.

# 127
Що спамите и се излагате пред потребителките от Долнонанагорнище Joy

# 128
  • София
Ааа сетих се за свеки - едва ли някога са спали отделно, но сутрин тръгвайки в 7 за работа, будеше свекъра да си доспива в другата стая, за да оправи спалнята и да сложи куклата на нея.
На село по незнайни причини си сложиха Приста newsm78 и познайте след време кой беше избутан на походно легло.

# 129
  • София
Скрит текст:
Ми точно щото са от долнонанагорнище - не са публика, пред която да се пази поведение

Аз като цяло не спя много добре, но с тапи с години ми се струва истинско мъчение. И смятам, че който предизвиква неразположение, той трябва да се мести или да е в по- неблагоприятни условия спрямо другия. А не аз да се чекна на дивана, ако някой хъркоти.

# 130
  • София
Кечър, вече това е формулата за отдалечаване, а не самото спане.
Почти винаги основното легло е по-удобно и диванът често е временно положение. А мъжете са честолюбиви и започнеш ли да ги гониш - ще има мрънкане, а и медицината май не е открила траен лек за хъркане.
Аз така свикнах със силиконовите тапи, че ги слагам по навик. То, ако не е ММ да хърка - някой идиот ще мине с мотор в малките часове.

# 131
  • София
А мъжете са честолюбиви и започнеш ли да ги гониш - ще има мрънкане, а и медицината май не е открила траен лек за хъркане.
Ще има, знам. Ама аз му викам егоизъм, не честолбивост. Ще пречиш на човека до теб да спи и няма да се изместиш или полекуваш поне малко. Много грозна картинка ми е жена да спи на диван, а мъжленцето да се шири на леглото. Мъжете са по- издръжливи по принцип, би трябвало те да се лишават особено ако бучат.
Изводът е- добре, че не ми пречат звуци, щото много би ме дразнило такова поведение Laughing

# 132
Ще има, знам. Ама аз му викам егоизъм, не честолбивост. Ще пречиш на човека до теб да спи и няма да се изместиш или полекуваш поне малко. Много грозна картинка ми е жена да спи на диван, а мъжленцето да се шири на леглото. Мъжете са по- издръжливи по принцип, би трябвало те да се лишават особено ако бучат.
Изводът е- добре, че не ми пречат звуци, щото много би ме дразнило такова поведение Laughing
Би трябвало, ама от какъв зор.
За мен редовното спане отделно си е основателна причина за развод.

# 133
А неспящите защо не си лекуват безсънието? Не е нормално да се будиш от всичко.

# 134
  • София
Братане, имам предвид, ако се разберат, че няма да спят заедно, би трябвало причиняващият неудобство да поеме "вината" (не се хващайте за думата)

Общи условия

Активация на акаунт