След 30 години брак и спане в едно легло, постоянно, не само не ни е писнало, ами и обмисляме да си купим по-тясно легло...140/200.Сега спим на 162/190.
Широко ни е, гоним се из него....Едно особено горещо лято (децата бяха малки и бяха на гости при някоя баба), се пробвахме да спим отделно, заради жегите.Аз в спалнята, че по-прохладна (все ми беше горещо), той в детската...Ами, издържахме само една нощ, т.е., нощ и половина.На втората, той се присламчи посред нощ с въпроса "Много ли ти е жега?Не мога да спя сам....!".Не че аз спах кой знае колко и двете вечери....Свикнали сме си да сме "гъз до гъз" и си липсваме....

[/quote]
Франсоаз, дай боже всеки му такава любов като вашата. И друг път съм те чела. Ти си сбъднала моята мечта.
Аз два дни спах без моя, поради логистични причини. И двата дни се събуждам посреднощ, а сутрин не чувам алармата и се успивам за работа и тръгвам с почти домашни дрехи към офиса и нересана, а намотана косата ми на един кок. Снощи си спахме на нашата пристичка и сутринта в 6 станах с усмивка, закуска правих кафе, къпах се, коса оправях, грим, наконтена, изгладена, абе парче отвсякъде. Тей акто сме колеги, всички от сутринта ме почнаха "ей ама като е тук си съвсем друга". Имам чувството, че си обменяме енергии през ноща, не знам...
А за дължината със сигурност. 1,90 ми е малко определено, искам хуубаво да мога да се изтегна. Аз съм висок човек, а и харесвам високи мъже.