Спането отделно,какво мислите?

• 19 429
  • 530
  •   1
Отговори
# 105

След 30 години брак и спане в едно легло, постоянно, не само не ни е писнало, ами и обмисляме да си купим по-тясно легло...140/200.Сега спим на 162/190.   Smiley   Широко ни е, гоним се из него....
Едно особено горещо лято (децата бяха малки и бяха на гости при някоя баба), се пробвахме да спим отделно, заради жегите.Аз в спалнята, че по-прохладна (все ми беше горещо), той в детската...Ами, издържахме само една нощ, т.е., нощ и половина.На втората, той се присламчи посред нощ с въпроса "Много ли ти е жега?Не мога да спя сам....!".Не че аз спах кой знае колко и двете вечери....Свикнали сме си да сме "гъз до гъз" и си липсваме....   Smiley
[/quote]
Франсоаз, дай боже всеки му такава любов като вашата. И друг път съм те чела. Ти си сбъднала моята мечта.
Аз два дни спах без моя, поради логистични причини. И двата дни се събуждам посреднощ, а сутрин не чувам алармата и се успивам за работа и тръгвам с почти домашни дрехи към офиса и нересана, а намотана косата ми на един кок. Снощи си спахме на нашата пристичка  и сутринта в 6 станах с усмивка, закуска правих кафе, къпах се, коса оправях, грим, наконтена, изгладена, абе парче отвсякъде.  Тей акто сме колеги, всички от сутринта ме почнаха "ей ама като е тук си съвсем друга". Имам чувството, че си обменяме енергии през ноща, не знам...

# 106

Скрит текст:
След 30 години брак и спане в едно легло, постоянно, не само не ни е писнало, ами и обмисляме да си купим по-тясно легло...140/200.Сега спим на 162/190.   Smiley   Широко ни е, гоним се из него....
Едно особено горещо лято (децата бяха малки и бяха на гости при някоя баба), се пробвахме да спим отделно, заради жегите.Аз в спалнята, че по-прохладна (все ми беше горещо), той в детската...Ами, издържахме само една нощ, т.е., нощ и половина.На втората, той се присламчи посред нощ с въпроса "Много ли ти е жега?Не мога да спя сам....!".Не че аз спах кой знае колко и двете вечери....Свикнали сме си да сме "гъз до гъз" и си липсваме....   Smiley
Франсоаз, дай боже всеки му такава любов като вашата. И друг път съм те чела.[/spoiler] Ти си сбъднала моята мечта.
Скрит текст:
Аз два дни спах без моя, поради логистични причини. И двата дни се събуждам посреднощ, а сутрин не чувам алармата и се успивам за работа и тръгвам с почти домашни дрехи към офиса и нересана, а намотана косата ми на един кок. Снощи си спахме на нашата пристичка  и сутринта в 6 станах с усмивка, закуска правих кафе, къпах се, коса оправях, грим, наконтена, изгладена, абе парче отвсякъде.  Тей акто сме колеги, всички от сутринта ме почнаха "ей ама като е тук си съвсем друга". Имам чувството, че си обменяме енергии през ноща, не знам...
[/quote]
От все сърце ти желая да я сбъднеш.Two Hearts

# 107
Ще видим, ние сме едва от 3 години заедно. Дано съумеем да живеем поне още 30.

# 108
На мен това са ми най-ценните мигове от ежедневието, да легна до него и да усетя как ме прегръща по някое време през ноща. Не бих се лишила от това. Дава ми сигурност и любов. Знам, че не е кой знае какво, но за мен е важно.
Едит: понякога спим с отделни завивки, когато ми писне ММ да окупира двойната. Което не му пречи все пак да се намести под моята завивка. Засега ми е сладко, ще видим дали и кога ще премине в графа дразнещо. Grinning

# 109
  • София
Ние винаги спим с отделни завивки. Първо, за да не си ги дърпаме, второ спим с различни завивки - в смисъл той в момента спи с чаршаф, а аз с чаршаф и едно леко шалте отгоре.

# 110
Супер ми е интересно, как хора, които нямат проблем с шумовете, спят 10 и повече години с партньора, съветват човек да пренебрегва здравето си, само защото за тях е неприемливо някои от партньорите да се премести. Съветват също така да се ползват и тапи за уши, които често са неудобни и развъдник за микроби.

От 13 годишна спя сама, шума винаги ми е пречил. МП не хърка всеки път силно, понякога е по тих и си спя, не съм съвсем като заек, но включи ли режим "дъскорезница" сутринта ме е намерил на дивана. Понякога и да го ръчкам ми е трудно да го накарам да се обърне, толкова е заспал. Друг път хърка във всякакви пози. Най тежко е в ранната сутрин. Тогава си по наспан и няма заспиване, дори съвсем леко да похърква. Ние сме още росни пресни - от няколко месеца живеем заедно. Жал ми е да го пъдя на дивана, затова аз се измествам, ако има нужда. И не, жилището не е голямо - спалня с хол. Мисля, че ако се наложи след време, може и да се отделим съвсем. Иначе за интимността не ни пречи, рядко дори заспиваме по едно и също време. Аз лягам винаги около 12 вечерта, а той може по рано или по късно.

А коментарите да си избирам мъж, не по качества, а защото не хърка, хич не ги разбирам.

# 111
  • София
Е той може да не хърка до едно време, а после какво - да го сменя, само защото хърка ли?😜

# 112
Е той може да не хърка до едно време, а после какво - да го сменя, само защото хърка ли?😜
Точно така. Или започвате уморително и не особено евтино ходене по доктори.

# 113
Аз само да загатна, че хъркането изобщо не е само пречка за добър сън.Особено вредно е за здравето на хъркащия....няма да изнасям "беседи", инфо има предостатъчно в нета, защо би трябвало човек да се опита (поне) да спре да хърка.
Подсказка:изключително вредно е за сърдечната дейност.

# 114
  • София
Не бих си сменила мъжа, засега.
За стаята също нямам опция засега.
Той хърка леко и малко.
На лекар ходи много трудно. Аз говоря, ама... Но това е друга тема.

# 115
Аз само да загатна, че хъркането изобщо не е само пречка за добър сън.Особено вредно е за здравето на хъркащия....няма да изнасям "беседи", инфо има предостатъчно в нета, защо би трябвало човек да се опита (поне) да спре да хърка.
Подсказка:изключително вредно е за сърдечната дейност.
МП хърка, защото има хронична алергия и е ходил по доктори, но реално лечение не се е намерило. Така или иначе това му пречи през цялото време му е запушен носа.

# 116
  • София
Това с Пена от Суворево какво трябва да значи??? На софиянците мнението меродавно ли е?
Да, брои се за 2 гласа. Важно е в София как е, защото другите не спят на матраци, а на слама. Joy Joy
Мисля, че не разбираш какво е нарицателно, но пък и Мери не е длъжна да ти обяснява като на петокласник.
И се пише тЪй, не тЕй.

Краси, ти като си се вталила, вече се гоните : )))
Аз обичам големи легла, защото като малка спях на едно тясно и ако има едно лесно, ще избера 2х2. Stuck Out Tongue А за дължината със сигурност. 1,90 ми е малко определено, искам хуубаво да мога да се изтегна. Аз съм висок човек, а и харесвам високи мъже.

Ох, приспа ми се от вас Joy

# 117
Скрит текст:
Това с Пена от Суворево какво трябва да значи??? На софиянците мнението меродавно ли е?
Да, брои се за 2 гласа. Важно е в София как е, защото другите не спят на матраци, а на слама. Joy Joy
Мисля, че не разбираш какво е нарицателно, но пък и Мери не е длъжна да ти обяснява като на петокласник.
И се пише тЪй, не тЕй.

Краси, ти като си се вталила, вече се гоните : )))
Скрит текст:
Аз обичам големи легла, защото като малка спях на едно тясно и ако има едно лесно, ще избера 2х2. Stuck Out Tongue А за дължината със сигурност. 1,90 ми е малко определено, искам хуубаво да мога да се изтегна. Аз съм висок човек, а и харесвам високи мъже.

Ох, приспа ми се от вас Joy

Вярно бе.....  (пляс по челото)  LaughingLaughing  като бяхме заоблени и двамата, май не ни пречеше широкото легло.
Скрит текст:
И той свали над 25 кг. 
Ама друго си е още един акъл....   Gift Heart

# 118
  • София
Е щом и той толкова много е свалил, съвсем сте се разположили на широко легълце. : ))

# 119
The Catcher in the Rye, нито от Мери съм поискала обяснение, нито от теб.

Общи условия

Активация на акаунт