НОЕМВРИйки 2019 - тема 6

• 30 989
  • 752
  •   1
Отговори
# 105
Космонавти има онлайн на H&M. И в George, и в Некст. Списък за нещата от аптеката и аз имам, ама реших, че Дарк  умишлено ги е пропуснала.
Много хубави чаршафи взех на Cama Mia, сега са на промоция. Долно чаршафче за 8 и нещо беше.

Аз съм в тих ужас за сутиените. По принцип съм 85C, сега не искам да знам. Какво и къде ще намеря, не знам. Sweat

# 106
Сутиени съм намирала в х&м, но е много на късмет с размерите, нямаше моя. Също в триумф на красно село (в тези по моловете нямаше, моделът е грозен). Сега мисля да ходя към сгушени, но май трябва предварително да им се обадя за час. Там имат Е, но няма F Sad.
Шоколад, точно първите дни вероятно никакъв сутиен няма да ти стане, или поне ще трябва номер по-голям. При мен поне гърдите бяха абсурдно чувствителни, на бучки и пораснали. За 1 седмица трябва да мине. Кърпи за почистване преди кърмене не съм ползвала, даже не съм подозирала, че има. Ако имаш плоски или вдлъбнати зърна, можеш да си вземеш едни силиконови протектори.
На мен ми беше много полезно такова покривало за количката:https://www.hippoland.net/lorelli-termochuvalche-za-kolichka-bezhov-2005108-0004, ползвах си го докато ползвах количка.
Другото ще си го видиш на място какво ти трябва Simple Smile

# 107
Момичета, а колко от вас купуват или са купили вече колички?

# 108
Ние купихме още в 5ти месец , Сайбекс Балиос С .

# 109
  • Наблизо
Аз ще купувам тази седмица,и аз Сайбекса.Намерих го 3 в 1 с адаптерите за малко над 1000 лева.
Харесала бях и Пег Перегото,но се оказа много тежка количка,АБС Салса също,но изпуснах промоция и сега ми идва твърде скъпо.

# 110
 Мерси, Веси, ще ида да ги погледна, даже са ми близо.

Аз взех Сайбекса още в 4, на промоция. Другата седмица идва и кошницата за кола. Trollface

# 111
А тази Сайбекс колко тежи шаси с кош

# 112
Аз си купих Buba Forester,беше намалена в Айко. Този магазин Айко наскоро го преоткрих и съм доста доволна от намаленията и като цяло от стоките.

# 113
  • Наблизо
11,7 е количката със седалката,кошът за новородено е 4,4 кг,4,8 е кошчето за кола.

# 114
Summer, мерси, ще разгледам какво има в Джордж и Некст. За нещата от аптеката, малко по диагонал ги минах май, щото не е проблем да се вземат по всяко време. По-трудно е с останалите неща.

Веси, точно затова не си взех повече и по-скъпи сутиени. Този е 6.50 лв и дори и ми умалее или не ми е удобен, поне няма да съм дала много пари.

Слънчоглед, аз се оглеждам за количка в момента. Станах луда да ровя в интернет от два дена и все още не съм се ориентирала. За столчето за кола май реших да е Сайбекс Атон 5, но и това не е окончателно 😁

Мойра, колко ти излезе Сайбекса и има ли включено столче за кола?  Аз както не исках кош за новородено, вече държа да има такъв. Не мога да разчитам на думите на производителя, че комбинираната количка става и за новородено, пък да му търся матраче може би ще трябва? Просто ми се струва много по-лесно да си взема кош, отколкото да ходя и да преценям всяка една количка дали има напълно леглнало положение, пък свива ли се в краката и т.н.

Днес бях на женска консултация. Докторът каза, че ще си имаме синеока красавица с трапчинка на лявата буза Joy

# 115
Дарк ,Около 900 лв. Отделно купихме кошница за кола и изофикс система .

Хахахах как реши ,че е синеока 😄

# 116
Дарк, Сайбекса може по принцип и без коша за новородено, не му търсиш матраче. Ползва се с така наречения Cocoon S:
Скрит текст:
Но аз предпочетох също с кош. Моят е от Деним серията и излезна около 920лв също. A кошницата е Cybex Cloud Z i-size, без изофикс се представя по - добре на краш теста, а и има пълно легнало положение, затова така. Вероятно след това ще взема на Бритакс нещо.

Искам и аз да знам за очите, егати. Laughing

# 117
Момичета на мен много ми допадна този модел и цвят, но.... нито намкрам в интернет чанта за количката, нито пише столчето какво да е, за да става на шасито евентуално. И не мога да си направя сметка колко ще излезе.. https://rayatoys.com/bebeshka-kolichka-2-v-1-cybex-balios-s-tropical-blue

# 118
  • Наблизо
За мен не може без кош за новородено.Гледах ги разпънати,дори скъпите колички - ами стои като палатка такова.Кошчето си го взимаш,бебето дори и да спи няма да се събуди.Аз няма да качвам количката у нас обаче.
Мисля,че е някакъв вариант за родители,които сматат да си държат количката вътре в апартамента.

Иначе аз имам легло,обаче искам да си взема едно сгъваемо с колела,за да слагам бебето до мен да спи в началото и да си го местя из апартамента.За тази цел искам нещо евтино,което да можем да сгъваме и носим с нас при пътувания.Не мога да си харесам.Сега гледам едни на Joie,които изглежда добре - предната стена се навива.Не съм решила и за хамаче,да го тръскам..ама дали пък няма да станат много?
Октомври ще си купя и слинг и от тези якета;които стават да побереш и бебето вътре.
Моето бебе така се вътри и ме рита,че корема ми се стяга и ме боли.Кръстът също Sad Много осезаемо усещам третия триместър вече.

# 119
Ще дам координатите, момичета Joy

Благодаря ви за инфото, ще ми е полезно да мога да съпоставя със сегашните цени.

Summer, този "какун" гони цената на коша за новородено:grinning: Но да, реших да си е с кош последно. Не знаех, че това столче може да се ползва и без изофикс... Ще го дебна и него

Бюти и при мен така с трети триместър, и бебето също така е много шавливо...бута, рита, хълца Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт