НОЕМВРИйки 2019 - тема 6

• 31 000
  • 752
  •   1
Отговори
# 120
Това с очите е лесно, всички се раждат с мътно синьо-сиви. Въпросът е след 2 часа или след 2 дена как ще са 😁
Аз почти съм се отказала от мечтата да има не-кафеви очи. Но пък може да ни изненада.
Аз имам такова яке, сега въпросът е къде съм прибрала приставката за бременни 😁

# 121
Може, може, даже е с по - добри показатели. Laughing Иначе базата става и на кош Сирона за като отеснее.

Ние го взехме от John Lewis за 224 паунда, но не вярвам да падне. Той им е най - скъпият модел и от тази година, чист късмет би било. Но на мен не ми се чакаше, защото вече сънувам кошмари, че не съм готова с покупките. Bowtie

toni1189, няма чанти. За мен е все тая, понеже ги намирам за грозни и не бих ползвала такава. На количката стават всички кошчета Cybex, ползват се адаптери. За други модели трябва да се търсят адаптери според модела на кошницата.

# 122
  • Наблизо
Дарк,аз от тук ще поръчвам,но съм на място.Пак ми се струва,че ще спечелите дори и с посредник.
https://www.babymarkt.de/cybex-gold-kinderwagen-balios-s-und-kin … blue-a247619.html

# 123
Какво е усещането бебето като хълца? Аз дори не мога да разбера дали рита или бие юмруци😂

# 124
За количката - ние взехме предния месец. Легло също.
Дрехи имаме предостатъчно, включително и за изписването вече. Имаме и залъгалки, които не знам дали ще използваме, пелени, ножичка, шише, трябва да взема обаче и едно голямо.
Не ми остават още много неща за купуване. Бебефон си поръчах, ще ми подарят като се роди бебето, иначе гледам, че другата седмица в Лидл ще има бебефони по 90 лв. Изглеждат хубави.
Като изключим списъка за болницата, който ще ми дадат другия месец, това ни остава на нас

Написала съм си ориентировъчно цени Joy

Иначе аз вчера се видях в чудо. Цял ден болки в кръста и корема. Днес вече съм ок, но много се бях притеснила.
Днес пуснах урина, за да видя да няма проблем с бъбреците. И същевременно си пуснах и ПКК и желязо, тъй като не ми е пускано досега. Чакам следобед резултати.

# 125
Здравейте момичета,днес бях на преглед,шийката от 2.5 за 3 дни с лежане и хапчета е станала 2.6. Потърсих второ мнение от д-р Дяволов в Майчин дом той я премери 3.6 разликата в прегледите беше 1 час. Учудена съм от резултата и благодаря на Бог че чува молитвите ми. Нямам представа дали има разлика в самата апаратура или в самото измерване и двете са измерени вагинално. За по-сигурно оставам вкъщи на магнезии и Утрогестан.

# 126
Здравейте момичета,днес бях на преглед,шийката от 2.5 за 3 дни с лежане и хапчета е станала 2.6. Потърсих второ мнение от д-р Дяволов в Майчин дом той я премери 3.6 разликата в прегледите беше 1 час. Учудена съм от резултата и благодаря на Бог че чува молитвите ми. Нямам представа дали има разлика в самата апаратура или в самото измерване и двете са измерени вагинално. За по-сигурно оставам вкъщи на магнезии и Утрогестан.

Здравей, миналата седмица лежах малко в болница. При приемането ми в четвъртък, на коремния ехограф доктора измери шийката 28 мм и каза, че е ок. Същия доктор, същия апарат в неделя я измери 37 мм... Не знам дали е възможна тази разлика. Иначе аз си пия магнезий, алеракт и утрогестан.

# 127
Summer и Beautiful, от къде поръчахте Сайбекса? Аз поръчах Cloud Z, тези ще дойде, зимен кош ще ни дадат и ми остава шаси с лятна седалка, но за под 700лв не го намирам,понеже и аз искам denim blue със сивото шаси.

# 128

Здравей, миналата седмица лежах малко в болница. При приемането ми в четвъртък, на коремния ехограф доктора измери шийката 28 мм и каза, че е ок. Същия доктор, същия апарат в неделя я измери 37 мм... Не знам дали е възможна тази разлика. Иначе аз си пия магнезий, алеракт и утрогестан.

Утрогестан вагинално ли го слагате?

# 129

[/quote]

Утрогестан вагинално ли го слагате?
[/quote]

Слагах го вагинално от 9 г.с. до сега х2, но сега го пия..  Причината е,че при взимане на секрет преди 3 свдмици кръвнах, и сега го пия 3 х2. Като започнах да намалям дозата -ми зацапа. И сега пак го пия на висока доза... А иначе за шийката е хубаво да се слага вагинално. Сега ме е страх да го намалям Sad

# 130
Какво е усещането бебето като хълца? Аз дори не мога да разбера дали рита или бие юмруци😂

Усещаш как корема ти потрепва на равни интервали от време за поне няколко минути.

Аз имам такава чанта за количка. Естетически много ми харесва освен че е и много удобна. Раница е и така ръцете ти са свободни. Съответно си се ползва удобно и без количка. Марката е Skip Hop.

# 131
Към списъците ви бих добавила овлажнител за въздух и инхалатор, ако имате възможност. Повечето необходими неща се набавят при нужда и вероятността предварително да купите нещо и то да е излишно е много голяма. Ако пътувате много имайте предвид, че лятото ще търсите лятна количка и тея за които говорите сега, ще ви бъдат основни които може и рядко да ползвате догодина. Точно това снощи си говорих с моя мъж, че опита е хубаво нещо и ако сега трябваше да купувам от нулата, щях да взема новия макларън с цяла дръжка който е 0+ месеца и едно столче за кола отново от 0 месеца. Ние имаме и количка с 2 коша, кошница, 2 стола за кола и лятна количка. Виждам, че лятната най много се ползва при нас.
За дрехите за бебе по списък аз не съм имала, я си купувах каквото ми хареса. По съвети вземай 56-62, а бебето се роди 47см и пак се наложи да отида да купувам 50 размер защото не приемах да я обличам в чували. Някой неща които бях взела не паднаха размер със сезон и си стоят нови.
За леглото не бих допуснала грешката да науча детето да спи до мен. Държа си на личния живот и мъжа и поне нощем искам да съм гушата в него, а не в бебето. Много деца се пристрастяват да спят с мама и това за мен е товарещо. Дъщеря ми до скоро заспиваше сама в нейното легло, но напоследък иска да е голяма на голямото и май ще и купуваме детско легло.

# 132
Леглото при нас е болна тема. Сега ще купуваме легло на сина ми и се надявам да го подмамим с чаршафи на динозаври и "виж колко си пораснал, вече имаш голямо легло само за теб". Като беше на годинка, беше решил, че ще спи само на ръце. Оставям в леглото и се разплаква, всяка нощ, по 4 часа. И сега спи при нас. Стискайте палци лесно да се прехвърли на новото легло.
Инхалаторите са полезно нещо, но ни се наложи чак към втората година да вземем. Гледайте да е такъв, който може да се използва и с лекарства. Нашият е небулизатор тип "меш", безшумен е.

# 133
Момичета според вас до сега бебчо трябва ли да има изграден режим ? Както няколко дни е буен има и дни като днес .... много слабо . Чак се чудя какво да правя ... само ме плаши така .

# 134
Момичета според вас до сега бебчо трябва ли да има изграден режим ? Както няколко дни е буен има и дни като днес .... много слабо . Чак се чудя какво да правя ... само ме плаши така .

И при нас е същото. Два дни е много активна и я усещам постоянно, три - едвам я усещам, само някакви слаби движения. Днес, например, почти не съм я усещала. От време на време се обажда, колкото да знам, че е добре.
Според мен е нормално да има и по-спокойни и сънливи дни, и такива, в които са по-активни.

Общи условия

Активация на акаунт