НОЕМВРИйки 2019 - тема 6

• 31 058
  • 752
  •   1
Отговори
# 360
Шоколадче и по-лошо може да става положението с папането -в 9ти месец нямах търпение да се роди дъщерята ,за да се наям Joy

Беб е по-активен,откакто се прибрах,в болницата едвам го будеха лекарите .Аз си го знам,че почне ли много да буйства ще си сменя положението-от главично на седалищно или обратното.После кротва за известно време.  

За венците-жабуркане със Сандрин. Аз се отказах да се боря с моите-и от нищото теква кръв и приличам на вампир.Като се добави и кървящия нос мазалото е пълно. Хемоглобина ми е 115 ,но не казаха да вземам нещо,добре бил Rolling Eyes

От целият стрес, болка,страх и ужас ,които преживях ,има поне едно положително нещо -реших ,че ще раждам живи и здрави в Майчин дом с избор на екип.Поне за това няма да се чудя.

Не смея нищо да поръчам,но много харесах това одеалце за изписване-цветовете са по желание,може и име да се бродира

Страничната във ФБ е Little Sunshine, една мама от болницата ми я каза,има и комплектчета за легълце, спални чувалчета, гнезда ...в цветове по избор.

И комплектче за изписване харесах от Angel baby, но не знам кога ще тръгне Беб, и за това изчаквам.Тъкмо бях решила поне дрешки да вземем сега септември ,пък то не се знае кой размер,вероятно за недоносени. Моите си док ми казаха ,че са съм като бомба със закъснител, нищо не се знае.

# 361
Аз два цели дни усещах бебо много слабо, на фона на шутовете предните дни.. и тъкмо вече филма беше пълен и се появи, че се успокоих. Добре се беше кротнал, нито като легна на дясно ме бута, както обикновено прави, нито със шоколад стана. Но вече е в норма.
Аз официално обявявам край на епилирането на краката, защото вече не е възможно Joy

# 362
С шоколад не съм забелязала да се активира бебо, а и аз получавам киселини от него и го избягвам. Но със сладолед или плодове (най-вече праскови и грозде) купона става пълен. Имало е случай да съжалявам, че съм ги яла защото такова ритане, въртене и протягане започва, че чак почва да ме боли.

# 363
Лейди, спокойно Simple Smile Влизаме в септември и вече ноември е близо, ще устискаш. Само човечето да расте.

# 364
Шоколадче и по-лошо може да става положението с папането -в 9ти месец нямах търпение да се роди дъщерята ,за да се наям Joy

Беб е по-активен,откакто се прибрах,в болницата едвам го будеха лекарите .Аз си го знам,че почне ли много да буйства ще си сменя положението-от главично на седалищно или обратното.После кротва за известно време.  

За венците-жабуркане със Сандрин. Аз се отказах да се боря с моите-и от нищото теква кръв и приличам на вампир.Като се добави и кървящия нос мазалото е пълно. Хемоглобина ми е 115 ,но не казаха да вземам нещо,добре бил Rolling Eyes

От целият стрес, болка,страх и ужас ,които преживях ,има поне едно положително нещо -реших ,че ще раждам живи и здрави в Майчин дом с избор на екип.Поне за това няма да се чудя.

Не смея нищо да поръчам,но много харесах това одеалце за изписване-цветовете са по желание,може и име да се бродира

Страничната във ФБ е Little Sunshine, една мама от болницата ми я каза,има и комплектчета за легълце, спални чувалчета, гнезда ...в цветове по избор.

И комплектче за изписване харесах от Angel baby, но не знам кога ще тръгне Беб, и за това изчаквам.Тъкмо бях решила поне дрешки да вземем сега септември ,пък то не се знае кой размер,вероятно за недоносени. Моите си док ми казаха ,че са съм като бомба със закъснител, нищо не се знае.

Много са красиви! Heart Знаете ли на каква цена са? В страничката не виждам цени. Sad

# 365
lovingsun,на мен са ми отговорили ,че това по средата с панделка,която се връзва е 39 лв, а ако панделката е на ластик,като на другите две е 44лв.

Ох,този един месец ще ми се види като цяла година,дано го избутам.Около мен пък всички ми говорят ,че било по -опасно да се роди в 8ми месец ,отколкото в 7 ми Flushed Защо-не знаят,но бебетата осмачета били с увреждания .Една приятелка вече 3 дена подред ми се обажда да ми казва, че ако ще раждам преждевременно ,само да не е в 8ми месец.Като че ли завиди от мен,мрън Rolling Eyes

# 366
Лейди, май и аз ще чакам раждането, че да мога да се храня нормално Grinning И да пишкам също Joy Че ми писна така на капки 🤭 При кого си решила да раждаш?

Аз още се колебая между Окръжна болница, Майчин дом и Надежда. Остана само да мина през ден на отворените врати в МД и мисля да се ориентирам горе-долу след това..

Днес ходихме да видим количките. Не е лоша тази Джой, или както там се чете. Марис-а, по който толкова страдах категорично отпада. Дръжката е ужасна, даже не знам дали във височината е проблема. За сметка на това обаче много харесахме Балиоса Heart Eyes

Хриска, Вили, как сте, момичета?

# 367
lovingsun,на мен са ми отговорили ,че това по средата с панделка,която се връзва е 39 лв, а ако панделката е на ластик,като на другите две е 44лв.

Ох,този един месец ще ми се види като цяла година,дано го избутам.Около мен пък всички ми говорят ,че било по -опасно да се роди в 8ми месец ,отколкото в 7 ми Flushed Защо-не знаят,но бебетата осмачета били с увреждания .Една приятелка вече 3 дена подред ми се обажда да ми казва, че ако ще раждам преждевременно ,само да не е в 8ми месец.Като че ли завиди от мен,мрън Rolling Eyes
Според мен всеки ден който е по - близо до термин е по - добре да се появи бебето .
Има разлика от бебе 1.500 кг. и от бебе 2.100 кг. примерно .
Дано всички дочакат термин и са си достатъчно големи и развити !

# 368
Шоколадче,докато лежах на 5ти етаж бях от пациентките на д-р Хранов-добро впечатление ми направи,приятен е ,не говори много,но вдъхва доверие и има чувство за хумор .Чух много истории за близки и роднини на мами,които лежаха там и как доктора е спасил бебетата им и тях самите.Знам ,че си вдига и телефона почти по всяко време.Т.е.доста добри отзиви и впечатление имам.Колебая се между него и професор Николов .Той също много се грижи за пациентките си,бил търпелив при естествено раждане,и Добър оператор при секцио.

Имаше и пациентки на Цанкова ,много доволни от нея.Изглежда  надута,има силикон в устата и бюста,и момичетата с които лежах много и се дразниха, аз пък не,даже ме успокояваше.

И аз се колебаех между Надежда и Окръжна, Майчин дом въобще не ми беше в списъка.Честно казано чак лоши условия не видях,попаднах на 2-3 кисели акушерки и един неадекватен доктор ,но всички други бяха мили.Мръсотия също не съм видяла-нито в стаи,нито в тоалетни.3ят етаж,където е родилното си е супер даже.Храната обаче не ми хареса (тестяна закуска с малко материал,винаги супа на вечеря с един пръст червена мазнина отгоре и понякога вкусно готвено за обяд) ,аз като много готвещ и ядящ човек бях в тих ужас,и прозорците нямат мрежа,та влизат гълъби,ако надушат ядене и буболечки.Хлебарки не съм видяла.Санитарките почистват.Събота и неделя обаче е малко разграден двор като че ли.

# 369
Здравейте, аз съм по-добре вчера се прибрах по собствено желание, защото се чувтствам добре след системите, които ми слагаха, но в нашата градска болница е покъстително просто.. През тези дни нито ме преглеждаха, само на визитациите ме питат как съм и това е.. Та реших, че и вкъщи мога да лежа разлика няма, във Вторник след женската консултация, и контролния преглед, ще ми взимат кръв и урина, та ще видим нещата как са, ще говоря и с гинеколога, че ми се е наложило да лежа. Ние на 15-ти се изнасяме в Търново, така че там ще се запиша при един гинеколог, който изроди моя приятелка и други познати имам от Търново, които са раждали и са много доволни. И така, това е общо взето дано устискаме до термин или поне до 9ти месец. Че и аз както съм баш края на месеца-30 ноември.. Днес тепърва влизам в 7-ми, но поне на видеозона ми казаха, че вървя с около 2 седмици напред,което не ме успокоява особено, но какво да се прави. 😀

# 370
Лейди, Hug Все още не съм правила проучване за лекарите в МД, но някак името на д-р Хранов ми изпъкна, като изключим светилата, за които всеки е чел и чувал. Та, се радвам, че и твоето мнение е положително. Той е един от лекарите, които и аз обмислям Simple Smile

В Надежда бях в четвъртък на отворените врати. Хубаво е, не съм и изненадана от условията. И храната даже била вкусна Stuck Out Tongue Grinning

В Окръжна болница не е лошо хич. Ходих на отворените врати. Е, не е като в Надежда, но ми се видя чисто, ремонтирано е сравнително скоро. Не е лукс, но за 2-3-4 дена, става. Има двойни стаи и другите май са с по повечко легла. Подкрепят естественото раждане, кърменето и това бебето да е с майка си през повечето време. Изненадана съм и че там се раждат почти толкова бебета, колкото в Токуда. Раждането с избор на екип е 800 лв.

Този четвъртък пък съм на ден на отворените врати в МД. Там ходя и на лекции за бременни и съм доволна като цяло. Храната, казваш, не става... Ама те щото мислят за родилките, да могат да влязат във форма докато са в болницата Grin

Вили, радвам се, че си по-добре Hug Почивай си, вкъщи ще се възстановиш по-бързо. Пък ако усетиш някакви неразположения, по всяко време може да идеш пак до болницата

# 371
Здровейте мами.Нова съм ...и незнам дали изобщо тук трябва да поискам вашит съвет .Нооо ще пробвам.
Някоя от Вас дали е изкарала коксаки вирос през 34 седмица от бременноста .Имаше ли последствия за бебето след.раждането му.Благодаря предварително.

# 372
Ние тук сме по-назад в седмиците, а и сме група с термин ноември. По-добре пусни отделна тема в раздел “бъдещи майки”. Там може някой да ти отговори.

Лейди, и аз съм чувала легендата за осми месец, но не вярвам да е истина. Всяка седмица за бебето е важна и колкото по-близо до термин, толкова по-добре.

# 373
Лейди аз лично съм родена в края на осмия месец и то жива и здрава 3.500 , не съм имала никакви здравословни проблеми.За доктор Хранов съм ЗА,познавам го и аз от престои на 5 етаж преди да родя малкия ми син.За секцио от мамите които е оперирал и са ми разказвали , лошо не съм чула за него,само хубави неща.Успех и после и ти да си доволна . Simple Smile

# 374
Здравейте, момичета Simple Smile Да се похваля, че и аз вече съм си вкъщи от днес и за сега всичко е стабилно. Дано така си остане до края Simple Smile Оставам си на Магнерот 3х2 и Но Шпа 3х1.
В момента другия ми проблем е, че трябва да кача хемоглобина. Паднал е вече на 100, а хапчета с желязо не помагат особено. Казаха ми да хапвам повече червено месо, ама не мога и да погледна месо друго месо, освен пилешко. Дайте съвет какво друго трябва да се хапва за покачване на желязо.

P.S. Благодаря на всички за позитивните мисли и пожелания ♥

Общи условия

Активация на акаунт