Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 24

• 35 025
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
  • на изток от рая
Why Women Kill ще има втори сезон, ура! Понеже чашата никога не е пълна, ще чакаме, колко - не знам.
Все още си чакам Табу-то, Лошите банки, Озарк. И поне 3-4, за които не се сещам в момента.

# 466
Гледам This is Us и пак се убеждавам, че за пари и още сезони развалят хубавите истории.
Още три сезона по 18 серии какви ли глупости ще снимат?!
Скрит текст:
Сега пък бебето на Кейт и Тоби се оказа сляпо?! Рандал и той ме дразни все повече или може би актьора, който го играе. Джак, Ребека... Не мога да повярвам всичко ме дразни вече. До втори сезон ги харесвах и в трети тук-там имаше по някоя интересна серия, щеше да е добре да приключат с него.

# 467
  • София
Да, сериала стана боза и то вкисната.
а бе толкова силен. но американците много го кльопат и рейтингите са стабилни.
ама ще гледам, тъй като съм започнал.  Peace

Аз обаче съм много разочарован от сезон 3 на Блудници.
Тиф, знам че си фенка ама е много зле до тук, вече втори епизод.  ooooh! Едвам ги изтрайвам вече. Това последен сезон ли е?

# 468
Много ми хареса Criminal UK.Peaky Blinders сезони 4,5 ми е планувано за уикенда.

# 469
  • Бургас
10 епизод на Why Women Kill -  изгледан! Развръзката на събитията от 1984 ме съкруши!  Cry  Финалът на епизода вече прехвърли мост към сезон 2. Героинята на Александра Дадарио кара косите ми да настръхват! Така и не можах да харесам играта на Дженифър Гудуин. Доволна съм, че сюжетния ход и действията на трите измамени съпруги донякъде бяха изненадващи.

Преди 2 дни случайно попаднах на епизод от World Without End / Свят без край (2012) и бях спечелена. Оказа се екранизация по роман на Кен Фолет, което само по себе си е добра атестация и вдъхва добри  очаквания. Поне за любители на исторически филми.

# 470
  • addicted
Тогава може би ще ти хареса и The Pillars of the Earth. Също екранизация на негова книга, отново от Kingsbridge Series.
На мен ми харесаха и двата сериала, но са от тези, които не бих гледала пак, историите са много жестоки. Има брутални персонажи, някои от тях са толкова запeчатани в главата ми, че ми е трудно да възприемам актьорите в друго амплоа - Rupert Evans примерно гледам в момента в The man in the high castle - не мога да свикна.

# 471
  • Чужбина
The Pillars of the Earth е готин сериал с готини актьори. Препоръчвам.

Обожавам Иън Макшейн и Руфъс Сюъл. Само Харли Атуел ме дразни, но тя в сериала е доста млада и не прилича чак толкова на дойна крава. Но като двойка с Еди са голяма карикатура. Тя му е като майка.

# 472
Изгледах го навремето, като го даваха по една от бг телевизиите. Но наистина е доста мрачен.

Защо ли ЧВВЗ още го няма по торентите, мислех, че още вчера ще излезе...

# 473
  • Чужбина
Петя, ЧВВЗ ще излезе следващия месец. Аз затова и не направих тема. Но ще направя.

# 474
Ее, подвела съм се. В Туитър непрекъснато изкарват реклами, има и нов трейлър...

# 475
Пуснаха La casa de las flores и Modern Love. По-късно ще ги гледам. Blush

# 476
  • Бургас
CoffeeCat, споделям мнението ти. "Устоите на Земята" - сериалът (много го харесвам), привлече вниманието ми към Кен Фолет. Снощи като се върнах назад в годините си спомних, че опитах със "Свят без край", но прочетох само първата книга. Много ми допадна атмосферата, начина на писане, но историята е толкова реалистична,  тежка и на моменти жестока, че имах нужда да се дистанцирам и за съжаление не продължих с четенето...

# 477
  • на малък остров в океана
Излиза на 15 ноември в Амазон Прайм.

# 478
Петя, аз точно гледах в Амазон да видя какво ново има и видях, че са пуснали само нов трейлър.
Ужасия е права за датата - през ноември ще излезе.

# 479
Гледах наскоро The End of Fucking World. Вярно леко е тийн,но с много добър мрачен британски хумор и неповторима атмосфера. Препоръчвам с две ръце.

Общи условия

Активация на акаунт