Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 24

• 35 027
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
  • Вестерос
Не мога да повярвам как свърши Сандитън Sad((((((((((((((((((((((((((( Съкрушена съм..

Диаволо, смотан е сезонът, да , особено след трета серия...

# 481
  • София
Не мога да повярвам как свърши Сандитън Sad((((((((((((((((((((((((((( Съкрушена съм..
Тъкмо изгледах седми епизод. Толкова ли са?! И аз "увиснах" Sad А и не можах да разбера какво се случи м/у 5-6 -ти, когато са отвлекли Джорджияна и е станало нещо на играта на крикет. Реших, че съм промпуснала някак един епизод, но не...

# 482
Не, осем са, но и осми е отворен. Пак ви казвам - просто създателят на сериала иска втори сезон, а не че е възнамерявал всичко да завърши така.

# 483
  • България
Започнах "Карнивал Роу", но не ми допадна. Почти изгледах първи епизод с мъки.
Не е моят сериал.

# 484
Започнах "Ка рнивал Роу", но не ми допадна. Почти изгледах първи епизод с мъки.
Не е моят сериал.
От трети епизод става същински интересно.

# 485
  • Вестерос
Тъкмо изгледах седми епизод. Толкова ли са?! И аз "увиснах" Sad А и не можах да разбера какво се случи м/у 5-6 -ти, когато са отвлекли Джорджияна и е станало нещо на играта на крикет. Реших, че съм промпуснала някак един епизод, но не...
Ако си теглила от замунда там 5 епизод беше качен като 6 епизод. 6 епизод е крикетът. Мога да ти дам линк за 6 епизод от чужд тракер да си изтеглиш.

# 486
  • София
Ако си теглила от замунда там 5 епизод беше качен като 6 епизод. 6 епизод е крикетът. Мога да ти дам линк за 6 епизод от чужд тракер да си изтеглиш.
Да! От там и явно 7-ми всъщност е бил последния с финалът на регатата.
Ще съм благодарна за линк Flowers Hibiscus

# 487
Изгледах първите три серии на Modern Love. Първата серия беше много скучна и малко се разочаровах.
Във втората се появиха Дев Пател и Анди Гарсия и беше хубаво, в третата Ан Хатауей. Засега ми харесва.
Сериите са по 30 минутки и са интересни. Развиват някаква история, показват щастливи и тъжни моменти. Въздейства ми. Blush

# 488
  • на изток от рая
Изгледах първите три серии на Modern Love.
Откъде го изтегли? В замундите не го откривам.

# 489
  • Вестерос
Да! От там и явно 7-ми всъщност е бил последния с финалът на регатата.
Ще съм благодарна за линк Flowers Hibiscus
Не, има 8 епизод, след регата е. Пиши да ти дам линк да си ги свалиш от другаде

# 490
WHY WOMEN KILL със субтитри ли ги гледате и къде?

# 491
  • Бургас
WHY WOMEN KILL със субтитри ли ги гледате и къде?

Има суб на английски, но не и на български ез., за мое огромно съжаление. Аз го гледам, когато излезе, а няколко дни (до седмица) по-късно го качват с двугласов дублаж в руски тракер, което въобще не е най-добрият вариант, но за невладеещ английски, като мен, е все пак приемливо решение. Ill

# 492
Изгледах първите три серии на Modern Love.
Откъде го изтегли? В замундите не го откривам.

Повечето сериали ги гледам от турски сайтове онлайн. Само ако ги няма там търся в замунда.
Последно All Rise го нямаше никъде, има го в замунда, но не е преведен.. Sad

# 493
  • на изток от рая

Ясно, ще нагледам пиратите. Благодаря!

# 494
  • Вестерос
Аз изгледах двата епизода на Нанси Дру. Не е лош, има супернейчурал елемент, така че не е кримка само.

Общи условия

Активация на акаунт