Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 24

• 35 052
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
Disappointed RelievedDisappointed Relieved
Леле, "Аферата" се оказа много як сериал! Ццц, страшна работа и много реален....

Да, последния сезон е малко смотан, но като цяло е добър. Blush

Не мога да си сваля втори сезон....няма сийдове... Disappointed Relieved

# 541
  • софия
Disappointed RelievedDisappointed Relieved
Леле, "Аферата" се оказа много як сериал! Ццц, страшна работа и много реален....

Да, последния сезон е малко смотан, но като цяло е добър. Blush

Не мога да си сваля втори сезон....няма сийдове... Disappointed Relieved
  DeltaAzimut
Скрит текст:
тук са всички сезони, ако можеш да гледаш онлайн:
https://gledaiseriali.net/category/%D0%B0%D1%84%D0%B5%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B0/

# 542
  • София-Младост
И тук го има
https://hbogo.bg/serial/aferata

Аз го загледах преди време, обаче едва, едва 2-3 серии...но като ви чета, явно става интересен.

# 543
  • София
Заслужава си шоуто и отделна тема си има дори. Simple Smile

# 544
Flowers Hibiscus Момичета, благодаря ви! Направо се зарибих и трябва да го гледам! Flowers Hibiscus

Последна редакция: чт, 31 окт 2019, 20:23 от DeltaAzimut

# 545
С две думи за какво е?

# 546
В сериала има болка, търсене на себе си, изневяра, смърт, деца. Живота на две семейства се променя след една изневяра. Има доста горещи сцени и няколко гледни точки на историята.

# 547
# 548

За убийствената любов и през какво преминават хората, които я изпитват, както и техните близки.

П.С. Знаете ли, че Световната здравна организация е обявила любовта за болест?
https://www.alliant.edu/blog/the-dangerous-disease-that-is-love/

# 549
Според мен нямаше любов между Алисън и Ноа, само страст. Затова всичко се подреди по друг начин след аферата. Wink Между Алисън/Коул и Ноа/Хелън обаче си имаше любов.
Чудя се дали да почвам Jack Ryan. Излязъл е втори сезон и този Джон Красински почна да ми става много симпатичен. Blush Някой гледа ли го?
Днес почва The Morning Show.

# 550
Според мен нямаше любов между Алисън и Ноа, само страст. Затова всичко се подреди по друг начин след аферата. Wink Между Алисън/Коул и Ноа/Хелън обаче си имаше любов.

Аз съм изгледала само 1 сезон до сега и два епизода от втори. Но от това, което видях, между Ноа и Алисън имаше изпепеляваща любов. Страстна, гореща, властна и спираща дъха. Това е обсесия. Човек, който не е преживявал подобна любов, не може да е разбере - всичко друго губи смисъл освен обектът на любовта. Проблемът е, че такава любов трае само около 2 години. При мен продължи около 5, но се смятам за изключение. Relaxed

# 551
Алисън беше наранена и не искаше да е с Коул, а на Ноа му беше вече скучно с Хелън и искаше да пробва нещо ново като преживяване.
Скрит текст:
Обаче страстта като утихна нещата поеха към старата си посока.

# 552

Аз съм изгледала само 1 сезон до сега и два епизода от втори. Но от това, което видях, между Ноа и Алисън имаше изпепеляваща любов. Страстна, гореща, властна и спираща дъха. Това е обсесия. Човек, който не е преживявал подобна любов, не може да е разбере - всичко друго губи смисъл освен обектът на любовта. Проблемът е, че такава любов трае само около 2 години. При мен продължи около 5, но се смятам за изключение. Relaxed

То това е страст точно. Но да де, всеки има разбирания, въпросът е, че не е любов, която устоява и не издържа на изпитания. Даже тя самата си е изпитание хаха

# 553
Скрит текст:

То това е страст точно. Но да де, всеки има разбирания, въпросът е, че не е любов, която устоява и не издържа на изпитания. Даже тя самата си е изпитание хаха

Мисля, че след такава любов човек е изпепелен. Но вече си зависи от хората - такава любов преминава в обич и взаимно разбирателство. И може да трае вечно. Или пък не, тук както казах, си зависи от хората и техния багаж - в случая има деца замесени, пари и пр. При мен всичко си е ок, независимо, че вече тази натоварена със сексуална енергия страст я няма. С годините човек уляга и вече не всичко е секс.

Последна редакция: пт, 01 ное 2019, 18:08 от DeltaAzimut

# 554
Почнах да гледам Странни неща супер сериал препоръчвам ви да го гледате ето ви и линк ако решите да го гледате. https://www.themagictv.com/%d1%81%d1%82%d1%80%d0%b0%d0%bd%d0%bd% … 82_a235fde60.html

Общи условия

Активация на акаунт