Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 24

• 35 052
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
изгледах само епизод 1 засега и от това което видях е нова история. Но пак с много препратки и омешано с герои на Кинг.
лудница е, и този ще трябва да се гледа внимателно.

Благодаря. Ще изчакам. Като излезе целия сезон ще го изгледам Simple Smile

# 526
Снощи с ММ изгледахме Манифест, много готин сериал, с нетърпение чакам втори сезон!
Сега съм набелязала Project blue book, някой гледал ли го е? Интересен ли е?

# 527
Проект Синя книга е интересен, но малко суховат, заради документалният елемент. Но си струва, харесва ми Simple Smile
Каня се да гледам Living with Yourself (излязъл е целият сезон) - с Пол Ръд, който се клонира. Но в момента нямам много време за сериали. Скоро ще го започна Simple Smile

# 528
  • Вестерос
Моля ви се, ще има Супермен от Ароунвселената Grinning

https://deadline.com/2019/10/superman-lois-tv-series-tyler-hoech … ajUCV5szxh6OB1ugs

# 529
Манифест е супер
Ама вие за един ден ли го изгледахте Hug

# 530
Е, за ден не успяхме, но за 3 вечери по 5-6 серии успяхме, хаха. Много готин сериал, веднага ме грабна!

# 531
  • София
Снощи с ММ изгледахме Манифест, много готин сериал, с нетърпение чакам втори сезон!
Сега съм набелязала Project blue book, някой гледал ли го е? Интересен ли е?
На Манифест и аз съм му хвърлила окото, а за Синята книга - предпочитам го по Фокс, за да не се натоварвам.
Поне за мен е леко труден и муден за гледане, но иначе си го гледам всяка седмица  - става.
Наведнъж определено не бих го гледала.

# 532
Аз обичам да гледам сериалите когато излязат и после пак - с превод, в случай, че съм пропуснала някой детайл Simple Smile
Синята книга дават ли го по Фокс? Мислех, че само по Епик драма...

# 533
  • с трима мъже :)
За тези, с които си го обсъждахме преди (извинявам се, ако вече сте го обсъждали и спамя излишно):

https://www.sho.com/ray-donovan/season/7

# 534
Леле, "Аферата" се оказа много як сериал! Ццц, страшна работа и много реален....

# 535
  • София
Аз обичам да гледам сериалите когато излязат и после пак - с превод, в случай, че съм пропуснала някой детайл Simple Smile
Синята книга дават ли го по Фокс? Мислех, че само по Епик драма...
И аз мислех да напиша Epic drama, но защо съм написала FOX не ме питай Bowtie Bowtie Bowtie
По поносим ми е така за гледане или аз поне не бих го издържала 3-4-5 серии на куп.

Има доста интересни попадения в този канал, дори и изтъркалите се вече криминални мистерии на който там се сетиш Wink

Последна редакция: ср, 30 окт 2019, 14:54 от Eupraxia dArmature

# 536
Така е, добър канал. Но много въртят едно и също - гледам, че пак ще пускат г-н Селфридж и Полдарк от първи сезон, първи епизод... Рано или късно ще започнат да пускат нонстоп и по-новите сериали, като Синята книга.
А и Мърдок - има толкова много сезони, а все попадам на едни и същи серии, няма ли да купят от по-новите (или просто някак си все не ми попадат)?

# 537
Леле, "Аферата" се оказа много як сериал! Ццц, страшна работа и много реален....

Да, последния сезон е малко смотан, но като цяло е добър. Blush

# 538
  • София
Така е, добър канал. Но много въртят едно и също - гледам, че пак ще пускат г-н Селфридж и Полдарк от първи сезон, първи епизод... Рано или късно ще започнат да пускат нонстоп и по-новите сериали, като Синята книга.
А и Мърдок - има толкова много сезони, а все попадам на едни и същи серии, няма ли да купят от по-новите (или просто някак си все не ми попадат)?
Ендевър ми е любимият.
Вечер или съборно неделно докато чистя вкъщи го пускам като фон и от време на време попадам на негледани серии и работата спира, а Мърдок е 4 сезон май.

# 539
Мърдок се снима от над 10 години и не е приключил (четох интервю с Яник Бисон, в което твърдеше, че иска да продължи още) - не знам колко точно сезона е, но трябва да са доста... Мързи ме да ги тегля, но се чудя защо от телевизията не ги излъчват.
А, ето - в ИМДБ пише, че е 13 сезона: https://www.imdb.com/title/tt1091909/

Общи условия

Активация на акаунт