Замира ли институцията брак?

• 18 926
  • 624
  •   1
Отговори
# 555
Горката Тереза.

# 556
Гледаш на мъжът, като на свой син. Ти не си му майка, за да искаш той да е добре в живота !

Мъжете се развиват за да печелят повече пари. Това е целта.
А знаеш ли защо искат да имат пари ?
А дали ти това можеш да го разбереш ?
Мъжа ми не ми е на отглеждане, но ти явно държиш да си на такова от твоя...
Но си права - който и да реши да е с теб, явно единствено и всепоглъщащо удоволствие трябва да му бъде шанса да харчи (колкото може повече) пари по теб.
Абсолютно си права. Аз искам. Искам да ме заведе в Ница, искам ново палто. Искам сега да ми смени колата с новият модел. Точно така. Аз непрекъснато искам от него разни неща. Искам по- голямо жилище. Онзи ден исках да ми купи едно страхотно черно боди. Аз непрекъснато нещо му искам. Искам всичко от него. Искам да отделя повече време за да сме заедно. Искам да отидем на кино в събота. Искам да води голямото на у-ще сутрин. А моят мъж обича да му искам. И аз съм щастлива и той е щастлив. И двамата имаме еднаква представа за любовта. Сигурно ако спра да му искам ще си помисли, че не го обичам вече и съм си намерила друг.

Последна редакция: чт, 28 ное 2019, 23:25 от Анонимен

# 557
  • Варна
Тeresa, ако той поиска да си направиш пластични интервенции, ще рискуваш ли?

Последна редакция: пт, 29 ное 2019, 01:22 от Viviana91

# 558
  • София
Inchi,
Е той твоят мъж те е оставил да разчиташ на  себе си ли ? И е съгласен да се оправяш сама ? И къде е грижата тогава ? Любовта е грижа. Или не е ?

А на кого да ме остави да разчитам? Ние работим и живеем заедно, помагаме си, подкрепяме се, и да, разчитаме един на друг. В какво да се справям сама? Ние се допълваме, това което той не може, мога аз и обратното. Като една добре смазана машина сме. Любовта е грижа, да. Грижа е да те заболи нещо през нощта и той да стане, да се облече и да отиде да ти купи болкоуспокояващо от аптеката, че вкъщи е свършило. Грижа е вечер преди да си легнем той да ми донесе чаша с вода и да я постави на нощното шкафче, да имам ако ожаднея през нощта. Грижа е ме занесе на ръце до спалнята ако съм заспала на дивана в хола. Малките жестове са израз на любов, всеки тиранин може да ти плаща сметките и да се "грижи" за теб.

Скромно подминаваш факта, 4е съжителствате без "тирани4ните" агажименти по плащане на сметки, обаща собственост и общи деца, които не трябва да молиш да признае. Което се надпреварват да правят тираните.

# 559
  • Paris, France
А той ако поиска да си направиш пластични интервенции, ще рискуваш ли?

Мъжете, които искат жената да си прави пластика са много малко и обикновено източни. От хилядите ми приятелки, познати, колежки с пластика само 2 са се тунинговани заради желание на мъжете им, като и двамата мъже са японци.

Най-добрата ми приятелка отиде в Турция да си уголеми бюста и на място си направила носа и голям лифтинг. Като се върна приятелят и даже не забеляза. Тя вдигнала скандал и дойдоха на кафе. Попита ме виждам ли разликата. Имаше леки синини по лицето и малко крусти около ушите. Помислих, че нещо е паднала понеже е недоскив и астигмат или че нейният нещо я е посинил, пепел ми на устата. Нищо не забелязах освен циците, за които знаех. На мъжете до нея им беше писнало да слушат за пластика и много от тях са ми признавали, че говорят с нея за това за да и доставят удоволствие, но реално не ги интересува. Тя беше много харесвана и преди пластиките.

Колежка хвърли над 200 000 английски лири за да си прави носа, цици, талия, задник, коса, челото. Смени си цялата костна структура на лицето. В кенефа сме и събували ластичното боди за да се изпикае, като и държахме дренажите, от които капеше кръв. У тях помагаше мъжа и. Разведоха се след 5 години - не и казвал, че е красива достатъчно често.

Тук пишат мъже - нека да кажат биха ли изисквали пластика.

# 560
  • Варна
Богати мъже, има разлика и изисквания...

# 561
  • Милано, Италия
Да пази Господ от такива жени.. Жална му майка на онзи, който се е родил, "мека Мария"!

# 562
  • Paris, France
Богати мъже, има разлика и изисквания...

Богатите мъже нямат проблем да си намират жени по техния вкус и не изпитват нужда да се загаджват с Квазимодо или Баба Яга и да я променят. Ако жената до тях е с тънки устни и малки цици те си я харесват такава. Ако не я харесваха нямаше даже да я поканят на вечеря. Пластичната хирургия трудно постига естествено изглеждащи големи устни, защото те в природата вървят с изпъкнали зъбни дъги и голямо разстояние между края на носната преграда и устната. Впръскването на силикон или разни други боклуци само прави уста като на патка.

Все едно богата жена да си хване жиголо с малък пенис и да тръгне да го ръчка да си го уголемява.

Да, има богати мъже, които плащат пластика, но то е защото жената го иска. Имам приятелка, която получава 50К годишно за пластика като част от споразумението след развода. Мъжът и се разведе с нея, защото не можа да изтърпи да я гледа непрекъснато бинтована, кисела, на обезболяващи, с гноящи рани, с места без коса по скалпа. Вече и аз рядко вдигам като ме търси.

# 563
Впрочем, Тереза, какво би било, ако се окажеш вдъхновение на n на брой мъже, стараещи се да те притежават, щото - заради теб се стараят, да му се не знай. С малко приказки - гледай  си мъжа и личното щастие, безбрачните хич не ги жали.
Дренка, как те заобичва един мъж ? Той трябва да усети и у теб желание да си с него. Взаимен процес е. Няма никаква връзка с факта колко мъже искат да те "опънат".

Естествено. Въпросът е, кое ме мотивира постоянно да му искам, а него - да материализира чувствата си. Въобще това постоянно, минаващо граници искане-даване, като някакъв залог за взаимност и непрекъсната ангажираност на единия да иска, а другият да се вдъхновявява да отвръща - дали имат алтернатива, в случай на материална или физическа невъзможност? 
Аз разбирам гледната ти точка, но нито е правило, нито обективните ти критерии за любовта могат да бъдат общовалидни.

# 564
Всички ежедневно искат нещо от партньора си. Мащабът е различен, но е едно о също. Има жени, които всеки ден искат мъжът им да се прибере в 17:30 от работа. Други искат да не пие. Трети искат да ходят редовно при мамини. Четвърти искат той да спре контакт с майка си, заради нея. Някои искат да ги взимат от работа с колата.
Не виждаш ли темите ? Всяка иска нещо- коя бебе, коя повече секс ? Всяка се оплаква и иска да го накара да направи нещо, като пита тук как ?
А я погледни какво питат мъжете: какво да направят за да я спечелят ? Няма ник'во значение к'ъв боклук е според мненията във форума. Той е готов да и даде всичко.
Такъв е животът.
И ако има жени, които смятат, че да искаш на мъжът си е нередно, значи нашето общество наистина е със сериозни деформации в мисленето. Което вече си е проблем. То затова и българите не са кавалери. Никой не им го изисква.
Значи, всъщност какво ще излезе накрая ? Не наш'те са калпави , ми българките се поставят в унизително положение.
Е, че те наште мъже направо са си на далавера. Че и хубавички. Ето защо на запад се шири мълвата, че българките са евтини к....и.
На запад мъжете са научени да дават. От майки те си още, когато гледат този модел как бащите им се грижат за тях.
Аз отначало си мислех, че щом ме черпи кафе, отваря ми вратата или ми носи куфара иска да спи с мен. Боже ! По-късно разбрах, че това си било нормално. Викали му кавалерство.......

Имаше наскоро една тема, в която жената искаше да му роди дете, но не смееше да го пита дали той иска и накрая реши да го попита в писмен вид, да му напише писмо ?!? Все едно ще подава молба до някоя институция.
Други примери няма смисъл да давам, но темите тук са красноречиви за мисленето на съвременната българка. Със съжаление го казвам.

Последна редакция: пт, 29 ное 2019, 08:24 от Анонимен

# 565
Ти сама каза - мъжът ти би се притеснил, ако спреш да му искаш. Не мисля, че има смисъл да задълбаваме в посока страховете, които движат хората в отношенията им.

# 566
Ти сама каза - мъжът ти би се притеснил, ако спреш да му искаш. Не мисля, че има смисъл да задълбаваме в посока страховете, които движат хората в отношенията им.
Да, именно в това изречение се откроява разликата в мисленето м/у нас двете.
Защото аз смятам, че мъжът иска да дава на жената. И е най-щастлив, когато тя иска нещо той да направи за нея.
Чудно ми е само, че не го знаеш.

Последна редакция: пт, 29 ное 2019, 09:46 от Анонимен

# 567
Аз мисля същото, но с акцент върху естествения процес, завива ми се свят от списъци с искания.

# 568
  • Милано, Италия
Много от жените, говорят за мъжете че са били "използвачи".. Но, като следя темата тук, ме навежда на извода, че много от жените са най-добри в това.Bowtie Защо мъжете да използват, какво може да получат, освен (семейство и любов.) Вярно е, че жените ще реагират, като нападнат мъжа, че е използвач за това че иска да правят секс, за мен това не е по-голямо използване, от това жената да използва мъжа материално!:smiley:

# 569
  • Paris, France
Тереза30, не знам за кой запад говориш, но не мисля, че западните мъже ни мислят за евтини курви, защото:

1) те не гледат на хойкащите жени като на курви. Техните ходят повече от нас, евтино, безплатно, скъпо, всякакви ги има.

2) много от тях даже не знаят къде е България. Питана съм Белгия ли е или друга държава, дали е в Съветския съюз итн. Миналата седмица в магазина продавачът, който е живял е Испания, има приятели българи и обича Стоичков разбра от мене, че България е до Турция. Мислел, че е в латинска Америка. Говорим си всеки ден от 5 години.

Общи условия

Активация на акаунт