Замира ли институцията брак?

• 18 933
  • 624
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Ох, скоро не съм се смяла така както с последните 2-3 страници и Тереза. Simple Smile Кобилкина пасти да яде.
И аз така, искам, искам...и все така заспивам. Simple Smile Искам мъжът до мен да работи по- малко, за да имаме повече време заедно.

# 571
Тереза30, не знам за кой запад говориш, но не мисля, че западните мъже ни мислят за евтини курви, защото:

1) те не гледат на хойкащите жени като на курви. Техните ходят повече от нас, евтино, безплатно, скъпо, всякакви ги има.

2) много от тях даже не знаят къде е България. Питана съм Белгия ли е или друга държава, дали е в Съветския съюз итн. Миналата седмица в магазина продавачът, който е живял е Испания, има приятели българи и обича Стоичков разбра от мене, че България е до Турция. Мислел, че е в латинска Америка. Говорим си всеки ден от 5 години.
Е, ти едва ли живееш във всички западни държави и едва ли знаеш всичко ? 😊
Със сигурност има една държава в ЕС, от Шенген, където българките имат кофти слава.
Иначе, съм съгласна с всичко, което си написала. Аз например редовно обяснявам, че кирилицата е българска.

Последна редакция: пт, 29 ное 2019, 12:09 от Анонимен

# 572
  • Paris, France
Да де, затова писах, че не знам за кои западни държави говориш. Зная, че сега в Англия българите нямали добра репутация, но преди 25-30 години не беше така.

Коя е тази Шенгенска държава, където българка = евтина курва? Германия, Гърция? Интересно ми стана.

# 573
  • някъде в орбита...
..не знам за кой запад говориш, но ...
И аз така не знам Neutral Face

# 574
  • Пловдив

Забранено е да се сключва църковен брак без граждански. Това че някои свещеници се правят на бунтари не им прави чест. Пък и ако си истински вярващ, гражданският брак ти е последна грижа.
Офтопик. Вече не е забранено, отдавна я няма глобата, предвидена някога в НК, а мисля, че и самото изречение, гласящо, че религиозен брак се сключва след граждански.
На мен обаче ми правят лошо впечатление демонстрациите на пренебрежение към цивилното, светското и "държавното", щото, видите ли, ние сме истински вярващи. Wink

Ами на майка ми й отне години, яки нерви и (ще те шокирам) пари... И след развода имаше по-малко отколкото преди брака, а издръжката за децата стигаше точно за по едно сокче с паста за всяко.
Е, ако нямаше брак и това нямаше да има. Simple Smile

Верно? Нямаше да има издръжка?

Ааа, сега разбрах. Няма да има издръжка, защото мъжете без брак не припознават общите деца и се налага жените да им се молят за това. Бракът спестява на жените унизителните молби. И още много неща им носи, които ги пишело в СК, ама нещо не ги намирам.

----
Невено, верно ли имаш толкова най-разнообразни шашави приятели и познати? Направо не знам къде ги намираш, ако е истина.  Sunglasses

Последна редакция: пт, 29 ное 2019, 12:58 от Магдена

# 575
  • Beyond the stars
Всъщност дори не знам как да коментирам последните две страници. Знаех, че любовта е на последно място в тоз форум, но и собствената ни оценка да зависи от финикийските знаци, които един мъж е готов да плати за нас... Рязко се върнахме към пазара за булки, зестри, чеизи и т. Н.

Тереза какво правим ако на съпруга му свършат парите? Фалира, разболее се, не дай Боже. Търсим нов, който да се "грижи" адекватно?

# 576
Тереза с нейните искания действа много на дребно. Ясно е, че бракът има отношение и към финансовите въпроси. Само че това искане на почерпки и подаръчета ми дребнее. По-скоро бракът е инструмент за натрупване на богатство и мотивация за доста повече. Вкл. бих казала, че успешен брак с подкрепа може да доведе до дръпване и на кариерата на мъжа, и на жената. А там вече сумите са доста повече от какво беше, кино, боди и нискотарифни.

Аз обаче не мисля, че припознаването на децата ми е било унизително. Стана за минути, е, една акушерка се опита да се озъби - ааа, то не е сигурно дали ще го признае, ама ги призна. Оттам нататък ако се разделим, работата е същата с издръжки и режим на свиждане.

А след брака ми трябваха месеци и камара документи, докато си върна пак името. Една бележка за идентичност пътува 6 мес. между институции, физически отдалечени на 700 метра една от друга.

# 577
  • някъде в орбита...
Ами на майка ми й отне години, яки нерви и (ще те шокирам) пари... И след развода имаше по-малко отколкото преди брака, а издръжката за децата стигаше точно за по едно сокче с паста за всяко.
Е, ако нямаше брак и това нямаше да има. Simple Smile
Верно? Нямаше да има издръжка?
Не ми се пишеше подробно, защото мразя да пльоскам личния си живот онлайн. Ама да се сравнява загубеното с тези няколко левчета на месец, е смешно. Освен ако не е на твой гръб - тогава става подигравка...

# 578
Ох, скоро не съм се смяла така както с последните 2-3 страници и Тереза. Simple Smile Кобилкина пасти да яде.
И аз така, искам, искам...и все така заспивам. Simple Smile Искам мъжът до мен да работи по- малко, за да имаме повече време заедно.
Аааа, моля те ! Аз едва ли някога ще успея да достигна нейните висини 😂😂😂

# 579
Много от жените, говорят за мъжете че са били "използвачи".. Но, като следя темата тук, ме навежда на извода, че много от жените са най-добри в това.Bowtie Защо мъжете да използват, какво може да получат, освен (семейство и любов.) Вярно е, че жените ще реагират, като нападнат мъжа, че е използвач за това че иска да правят секс, за мен това не е по-голямо използване, от това жената да използва мъжа материално!:smiley:
Allure, винаги съм се учудвал на това, което казвате (и е истина) - жените смятат, че мъжете ги използват за секс. Секса не е ли взаимно удоволствие? Защо едната (женската)страна все твърди, че е използвана?
В рамките на шегата, любовта е измислена от комунистите, за да... такова ...без пари. Шега, шега, но се вижда тук (Теresa30, The Siren of Titan) че немалко жени са убедени в монетаризирането на любовта. Тоест, те смятат, че любовта в духовния смисъл, на мъжа към тях е по-ниско качество от тяхната към него, затова трябва да бъде допълнена от материална част.
Аз не съм против, но по мои лични наблюдения, с исканията винаги се стига до момент на прекаляване.
По-накратко - когато една жена се омъжи, тя счита, че е в пълното си право да се качи на главата на мъжа и да го натовари като магаре. Какъвто той явно е, признавам, щом го търпи.
Рабирате уважаеми дами, личния ми опит с брака е крайно негативен.
Да се прекалява, пък било то с нещо, което смятаме (смятате Wink ) за хубаво, е лошо.

# 580
Ама чакай сега, то какъв вид връзка се иска? Целта на брака е да изгледа деца и да ги изведе до най-високото възможно ниво. А това не става без усилия. Иначе ако е за аху-иху, много мъже стават. Обаче вече наличието на деца означава доста по-високи изисквания.

А и жените в повечето случаи не искат чааак толкова много. Но няма и да паднат под стандарта, на който са свикнали и са израснали. За някои мъже може да е претоварване, за други да не е кой знае какво изискване. Любовта си е любов, но ако трябва да гледаш деца с адски много комбинаторики и лишения - няма да я има скоро тая любов.

Щото да, млади и неангажирани може да се обичат и на таванче, с евтино вино и една китара, ама вече детето като заиска храна, дрехи, учебници и по-добро жилище...не знам коя жена-светица ще се справи със стреса от лишенията.

# 581
Много от жените, говорят за мъжете че са били "използвачи".. Но, като следя темата тук, ме навежда на извода, че много от жените са най-добри в това.Bowtie Защо мъжете да използват, какво може да получат, освен (семейство и любов.) Вярно е, че жените ще реагират, като нападнат мъжа, че е използвач за това че иска да правят секс, за мен това не е по-голямо използване, от това жената да използва мъжа материално!:smiley:
Allure, винаги съм се учудвал на това, което казвате (и е истина) - жените смятат, че мъжете ги използват за секс. Секса не е ли взаимно удоволствие? Защо едната (женската)страна все твърди, че е използвана?
В рамките на шегата, любовта е измислена от комунистите, за да... такова ...без пари. Шега, шега, но се вижда тук (Теresa30, The Siren of Titan) че немалко жени са убедени в монетаризирането на любовта. Тоест, те смятат, че любовта в духовния смисъл, на мъжа към тях е по-ниско качество от тяхната към него, затова трябва да бъде допълнена от материална част.
Аз не съм против, но по мои лични наблюдения, с исканията винаги се стига до момент на прекаляване.
По-накратко - когато една жена се омъжи, тя счита, че е в пълното си право да се качи на главата на мъжа и да го натовари като магаре. Какъвто той явно е, признавам, щом го търпи.
Да се прекалява, пък било то с нещо, което смятаме (смятате Wink ) за хубаво, е лошо.
Моят мъж казва, че е най-щастлив, когато ми сбъдне някое желание, защото това ме правело радостна и очите ми искряли по особен начин. Това му носело най-голяма наслада в живота. Да ме вижда щастлива и задоволена от него.

# 582
  • Милано, Италия

Всеки отговаря за себе си, няма смисъл да се обръща внимание.......
Като са намери "чехльовци" да им се качват на главите, нека ги въртят на пръста си, докато не им писне от тях, и след това следващият папагал!
Един фалшив живот, една заблуда и копие на истинската любов!
Истината е, че такива жени, не са попаднали на ИСТИНСКИ МЪЖ за да разберат, кой е господарят!
Най-голямото съжаление е за ония абдали, които са омагьосани от жените си с един секс и невиждащи реалността на живота. Колко трябва да бъдеш сляп за да видиш, че те използват, и че са с такива мъже, само защото имат възможност да ги поддържат.... От такива, ще чакаш да бъдат истинско, подкрепящо се семейство!

# 583
To "използват" е доста относително. За някои мъже дори изобщо да дадат пари за семейство и текущи разходи, а не само за лични кефове, е "използване".

# 584

Това е ПЪЛНА лъжа! Болшинството жени са с нормални мъже с неголеми доходи за БГ. Просто подобни коментари ти правят силно впечатление, но не си измисляй, моля те.

Общи условия

Активация на акаунт