Бившия взима самостоятелни решения за децата...

• 9 463
  • 317
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Дами, колко по- просто е, вместо да говори и обяснява на децата, как са взимани решенията, пък как тя е пренебрегната и т.н., просто да не се спира на този въпрос?
Нека децата си мислят, че действията са съгласувани, щом крайния резултат е добър и според авторката.
Ако има проблем, ако се налага, да разберат, че не всичко е по мед и масло.

# 166
  • София
Мхм, споко.
Мисълта ми е, че всички разбраха проблема, че те прескача. Просто парите дават сила на някои хора и си мислят, че могат чрез едни банкноти да си позволяват това и онова.
Което е неадекватно, защото ти си майка на тия деца. А едното е и малко и тепърва ще започне да навлиза в света на възрастните. Отстоявай се! Вече не сте в брак, за да си морално длъжна на подобни "компромиси". Това е изцяло грешен модел и не съм съгласна с абсурд, че трябва винаги да си го пускалш покрай ушите.

# 167
Току що се чух с младежа. Настанили са се и е много впечатлен. Развълнувания му глас оставя всичко на заден план Simple Smile

# 168
Asinkata, и аз имам младеж набор 2000 в Кьолн, Германия - знам какво ти е.

# 169
Ако авторката иска да и се чува мнението, трябва да има такова. В дадения случай - да може да предложи по-добри (за децата им) алтернативи. Ако не може - какво точно иска да бъде обсъждано?

# 170
  • София
Много ясно, тя е само някаква си там майка, която ги отглежда ежедневно. От къде на къде ще се взима предвид мнението й.

# 171
Много ясно, тя е само някаква си там майка, която ги отглежда ежедневно. От къде на къде ще се взима предвид мнението й.
...особено ако такова няма Simple Smile

# 172
  • София
Я, па, ново двайсе, нямала мнение.
Ежко, на теб да не ти се включва някаква виеща сирена и светлинна сигнализация, ако някъде из форума се заговори за частни училища Joy От ден на ден копаеш все по-надолу към дъното, тъкмо човек помисли, чя няма повече накъде и ти излезеш с нов хит.

# 173
Баща ми принася пари, майка ми идеи. Време - поравно. Да ви кажа, сефте чувам, че едното било повече обич от другото. Всеки дава според възможностите и усета си.
Хора, не бива толкова его. Децата са ок, дадени са им добри възможности, които само с отдадено време няма как да получат. Не се опитвайте да започнете личен конфликт или, още по-зле, подмолно състезание кой родител е по-обичан на техен гръб. Приемете, че всеки им помага по своя си начин.

# 174
Здравейте:)
Да се отчета: поговорихме с таткото. Дълго и напоително. И спокойно. Опитва се да компенсира отсъствието си от живота на децата, докато са били малки. Бърза, защото има усещането, че времето му изтича. Че скоро няма да имат нужда от него. Така ми каза. Нужен беше този разговор. Казахме си и много други неща, разбира се.
Благодаря отново за отделеното време!
Хубава вечер на всички!

# 175
  • София
Много добре звучи! Успех!

# 176
Да се отчета: поговорихме с таткото. Дълго и напоително. И спокойно. Опитва се да компенсира отсъствието си от живота на децата, докато са били малки. Бърза, защото има усещането, че времето му изтича. Че скоро няма да имат нужда от него. Така ми каза. Нужен беше този разговор. Казахме си и много други неща, разбира се.
Хубава вечер на всички!
Постъпката ви е много правирна умния човек винаги има какво да научи😊Пожелавам ви успех и за напред!!!

Последна редакция: сб, 07 сеп 2019, 02:48 от Не се сърди, човече

# 177
Ехе, щом можете да говорите дълго с таткото, браво! Аз по 30 секунди говоря най-дълго Simple Smile Ще се наредят нещата Simple Smile

# 178
Хубава вечер на всички!

Шапка ви свалям за чудесните отношения, които сте запазили и за това, че успявате да говорите достатъчно открито, за да може всеки един от вас да разбере позицията и чувствата на другия. Радвам се, че всичко завърши по възможно най-добрия начин за всички Simple Smile

# 179
Чак нереално ми звучи.

Общи условия

Активация на акаунт