Модни консултации 41

• 46 213
  • 773
  •   1
Отговори
# 75
Записвам се в есенния тренд с въпрос, естествено.
Къде да си намеря обувка на дебел ток, 5-6 см. Навсякъде или равни, или спортни, или стилето. Искам нещо елегантно и удобно.
Обожавам жилетки, имам различни.
Искам и по -дебело късо вталено яке....май е рано за него обаче
Ето тук има елегантни обувки на дебел ток и с добро качество. За съжаление нямат физически магазин.
Ако не се лъжа това е русенска фирма. Нищо, което обух не ми беше удобно, за жалост

# 76
Здравейте, какви ниски/ равни обувки бихте сложили на тази рокля? Мислех си за сини балеринки- имам почти същия нюанс+ клъч, но нещо не ми допадна съчетанието.

Тази рокля трябва да се подчертае, с допълнения. Общо взето е скучна, разчита на цвета и кройката да я забележи някой. Затова от равните обувки предлагам всякакъв вид  гуменкоподобни с лъскаво - сребърно, сивкаво, бяло дори. Преди мен добре са ви посъветвали с сребристите обувчици. Някой сигурно ще каже, че е грубо, но не е. Съчетайте го с кожена раничка на гърба, колан, някакво едро бижу (не маниста, по-скоро кожено,неутрален цвят, не синджир), по този начин се съчетава с гуменките. Не се безпокойте, роклята е женствена, няма да изглежда зле. Пуснете косата небрежно. Може червило в смел цвят - напр. тъмно лилаво. Ще каже, някой - не отива на синьо, ами да, не отива, но се вижте първо. Няма как да не направите впечатление. Синята рокля стои само за фон на целия в аутфит.
Скрит текст:

За по-смелите предлагам обувки на цветя, но не гуменки, а до прасеца. За този син фон всякакви обувчици на дребни цветчета стоят добре. А чантата - друг цвят. И с летна рокля се комбинират също
Скрит текст:

Скрит текст:

# 77
Аз пък си купих преди 2 седмици елек с козина,но аз като си харесам нещо, не се вълнувам модно ли е сега или не?!Ще го нося!:stuck_out_tongue_winking_eye:

# 78
тази зима ще бъдат ли актуални боти тип кубинка или милитъри незнам как им викат Simple Smile

# 79
  • София
Определно. Навсякъде са пуснали груби кубинки, боти и т. н. В Pinterest всички есенно-зимни тоалети са с такъв тип обувки.
На мен много ми харесват и сега си търся подходящ модел, защото не всички ми седят добре.

# 80
тази зима ще бъдат ли актуални боти тип кубинка или милитъри незнам как им викат Simple Smile
Да... основният ми проблем с тях е, че 90% са ми широки около глезените.
Леночка и за това ни e сглобила видео Grinning

Тази полска кака с 2-те палта съм я гледала и друг път обаче. Приятен стил, въпреки някои залитания, 50+ години...
https://www.instagram.com/venswifestyle/
http://venswifestyle.com/

Последна редакция: сб, 31 авг 2019, 17:44 от Agent Provocateur

# 81
Аз също много харесвам кубинките и съм харесала едни от Некст.Но нося 42 номер и се чудя,дали няма да стоят грубо и огромно, заради съчетанието голям крак+груба обувка?И са с 3,5см ток,аз съм много висока и с всичко над 2см се чуствам гигант.Винаги съм мразила ръста си!!За капак си намерих по-нисък мъж..

# 82
Малко странно, но някой поръчвал ли е от този сайт... Чудя се дали е читав.

https://www.bluebella.com/?gclid=CjwKCAjwtajrBRBVEiwA8w2Q8CMt7XI … yBOhoCoZUQAvD_BwE

Имат големи размери и изглежда прилично.

# 83
Аз лично нито съм го виждала, нито съм чувала отзиви..

# 84
Аз лично нито съм го виждала, нито съм чувала отзиви..

И аз... Но пък имат и инстаграм профил.
Не знам, чудя се честно казано.

# 85
Е аз съм попринцип по- скептично настроена, че много измамници са се навъдили и винаги проучвам добре преди да поръчам от ново място. За мен по- голямото разочарование би било да получа нещо което не отговаря на желанията ми отколкото това че ще се набутам дадена сума.

# 86
Не знам до колко това ще докаже, че не са измамници, но видях една инстаграм мадама, която следя (Nyane) да има колаборация с тях. В профила ѝ има снимки с тагове Bluebella Hands V

# 87
Ако се решиш да поръчаш сподели отзиви след това

# 88
Не знам до колко това ще докаже, че не са измамници, но видях една инстаграм мадама, която следя (Nyane) да има колаборация с тях. В профила ѝ има снимки с тагове Bluebella Hands V

И аз гледам инстаграм.... И се надявам да не е някоя китайска измама.

# 89
Читав е сайта.

Общи условия

Активация на акаунт