С какво ви дразнят свекървите? – 114

• 35 498
  • 740
  •   1
Отговори
# 15
Точно затова казах, че е подходяща.  И като   гледам, тази тема също  ще е посветена на  телефонната драма на анонимната.

# 16
  • Canada
Ами освен вас да почнем - свекървите в темата? Laughing

# 17
Ами, давайте!  Чудя се с какво аз дразня моите, за да ви дам нова тема, ама не знам. Не са ми казвали или поне намеквали.

# 18
  • Най-красивата страна
Със сигурност не само анонимната има такъв проблем .
Чела съм тук и други снахи да се оплакват от същото.

Ако свекървата е възпитан,фин,тактичен ,интелигентен човек  ще се съобрази с факта ,че сина и е с жена си на почивка и няма да звъни всеки ден .Ще ги остави на спокойствие да си почиват.
Не е снахата тази дето се държи инфантилно.
Инфантилно се държи свекървата,която проверява сина си всеки ден все едно е третокласник отишъл за първи път сам на екскурзия.
И защо все тя звъни?
Явно защото той няма зор да и се обажда

Младо семейство,заминали двамата.
Човек като отиде на почивка иска да се отпусне,да се откъсне от ежедневието,да забрави проблемите за малко.Не заслужават ли 5 дни спокойствие?

Ние например като сме на почивка не обичаме да ни звънят постоянно и да ни разпитват.
Освен ако не е нещо много важно.
Като се върнем тогава се обаждаме на родителите и споделяме как сме прекарали.

# 19
  • Canada
Ами, давайте!  Чудя се с какво аз дразня моите, за да ви дам нова тема, ама не знам. Не са ми казвали или поне намеквали.

E,  те такова чудо съществува ли? Идеалната свекърва?

# 20
Ами в моите си очи съм идеалната свекърва. Не знам само какво мисли по въпроса снахичката ми.

# 21
Е, то всеки е идеален в очите си. Но пък малка доза самокритичност е добра подправка, че ястие без подправки леко блудкаво идва.

# 22

Аз не мога да разбера защо приятелят, на когото свекърва й е звъняла посред нощ не я е отрязал на място, а се жалва на нея.

Защото този приятел не се е жалвал.

Преди време, свекървата е звъняла на друг приятел, женен, защото ѝ се сторило че има земетресение, а синът и снахата някъде са били заминали.
Та, после жена му на този приятел, се била оплакала на авторката, че свекървата ѝ изкарала акъла посред нощите.

Все тая. Бутат й фитили вместо да кажат сами на свекърва й, че не е желателно да се звъни по нощите.

От нейния изказ ли съдите за интелигентността и?
"Ми на море е с жена си, ма!
Явно аз нещо не съм в час, не знаех, че интелигентните хора се изразяват по този начин.Flushed

Ти по това 'ма' ли само съдиш? Тя е писала достатъчно, за да се изгради представа. Сега ще ми кажеш, че и ако говори меко сигурно не е интелигентна. Laughing
Нищо няма да ти казвам! Не съдя само от  "ма", а от цялостното и отношение и поведение. Явно с теб имаме различни представи за интелигентността.
Мисля, че достатъчно я дъвкахме госпожата, изкарахме гледните си точки и трябва да приключим вече.

# 23
  • Най-красивата страна
Аз познавам идеална свекърва.
Вярно не е българка,но е свекърва.
И наистина е идеална.Със снахата са приятелки ,излизат заедно ,ходят по заведения,на пазар,на екскурзии...

# 24
  • София
Аз познавам идеална свекърва.
Вярно не е българка,но е свекърва.
И наистина е идеална.Със снахата са приятелки ,излизат заедно ,ходят по заведения,на пазар,на екскурзии...

Е, просто е попаднала на идеалната снаха и така си е намерила еша.

# 25
Уиш, никаква самокритика!  Идеална съм си и точка.

Мисля си , че чувството ти за хумор не е изчезнало.

# 26
Ама сложи поне един емотикон, да ми събудиш чувството за хумор.

# 27
Не ми харесват емотиконите от новата версия. В старата имаше търкалящо се от смях човече. Смятай, че съм го сложила.

# 28
  • Canada
А снахата българка ли е, Вени?

miglenasky, не ми казвай, твое право си е! И въпреки това си мисля, че във форум няма нужда да пише в академичен стил и да разтяга локуми.

# 29
А снахата българка ли е, Вени?

miglenasky, не ми казвай, твое право си е! И въпреки това си мисля, че във форум няма нужда да пише в академичен стил и да разтяга локуми.
:j
С теб говорим на много различен език. Интелигентността на човек за мен не се изразява в това колко дипломи има и на колко високо ниво се изразява. Аз си правя изводите от други неща- отношение към хора, разбиране за живота, начин на поведение и т.н .
Не може да не си общувала с хора, които са премерени , фини и излизат от подобни ситуации много умно, без излишни драми , обиди и скандали.
Мисля, че разбра какво имам в предвид.
Аз приемам и твоята и нейната гледна точка, различни хора сме, всеки с вижданията си.
Мир! Hug

Общи условия

Активация на акаунт