С какво ви дразнят свекървите? – 114

• 35 501
  • 740
  •   1
Отговори
# 30
miglenasky, тя пише като Анонимна, за да си излее беса. Нормално е да има повечко "ма" и леко изпростяване. Когато си удариш палеца под вратата и отхвърчи нокът, какво казваш? "Благословен да си мой късмет, че не изхвърча целия пръст!" или "@@!!****!!@"  Grinning Същото е и тук. Този форум е разтуха за хората. Аз съм се оплаквала по-свито от моите свекъри, но пък аз изчаквам да ми премине първоначалния бяс преди да пиша. Grinning

# 31
miglenasky, тя пише като Анонимна, за да си излее беса. Нормално е да има повечко "ма" и леко изпростяване. Когато си удариш палеца под вратата и отхвърчи нокът, какво казваш? "Благословен да си мой късмет, че не изхвърча целия пръст!" или "@@!!****!!@"  Grinning Същото е и тук. Този форум е разтуха за хората. Аз съм се оплаквала по-свито от моите свекъри, но пък аз изчаквам да ми премине първоначалния бяс преди да пиша. Grinning
Joy Приемам, може и така да е.

# 32
Ти доста ми напомняш на моята свеки: сега сме на почивка, и тя звъни също всеки ден, интересува се от децата.
Дотук добре.
Обаче те мокри и гладни, а те като са гладни са и нервни. Ами, не е редно да разказваш на сина си клюки за комшиите от блока, а децата да врещят.
Нали така? Или щом снахата дава зор да приключвате разговора (мм не винаги се усеща, не че е глупав, но е мъж), значи нещо не е ок с нея?
(Аз много фино и тактично постъпих - пратих най-ревящия да прегръща баща си и да поздрави баба) Simple Smile

Предисторията е, че аз вдигнах тел. , Казах за 20 секунди, че всичко е ок и са след баня и трябва бързаме за вечеря. И тя поиска да говори с мм за кратко. И като се почна..

# 33
  • Canada
А снахата българка ли е, Вени?

miglenasky, не ми казвай, твое право си е! И въпреки това си мисля, че във форум няма нужда да пише в академичен стил и да разтяга локуми.
:j
С теб говорим на много различен език. Интелигентността на човек за мен не се изразява в това колко дипломи има и на колко високо ниво се изразява. Аз си правя изводите от други неща- отношение към хора, разбиране за живота, начин на поведение и т.н .
Не може да не си общувала с хора, които са премерени , фини и излизат от подобни ситуации много умно, без излишни драми , обиди и скандали.
Мисля, че разбра какво имам в предвид.
Аз приемам и твоята и нейната гледна точка, различни хора сме, всеки с вижданията си.
Мир! Hug

Не говорим различен език, а за различини типове темперамент. Ако ме разбираш какво имам предвид.

# 34
Аз познавам идеална свекърва.
Вярно не е българка,но е свекърва.
И наистина е идеална.Със снахата са приятелки ,излизат заедно ,ходят по заведения,на пазар,на екскурзии...

И аз познавам, и не е чужденка - моята  Wink

# 35
  • Варна
И моята не е чужденка ама такава като нея пожелавам на всеки. Душичка е.

# 36
Е, Гугълче, аз ако си фрасна пръста и съм сред хора, които не са ми особено близки, гледам да пропусна частта с псувните. Не че нямам бигат запас от псувни, от които всеки каруцар би се учил старателно, ама някакси не ги намирам за подходящи пред външни за мен хора.

# 37
Румка, ти имаше три момчета нали? Колко са годишни, че толкова реват от глад след плаж и баня? От любопитство питам.

# 38
  • France
Историята на Анонимна ми напомня на вица за 2та кораба и как "цялата пара отива за свирката".
Вместо да изпускаш парата във форума (и то за сравнително глупав повод), не е ли по-умно да разговаряш с МТ за наистина важните неща : семейното време и тн

# 39
  • София
Айде сега ще си ги мерим ли? Моята свекърва е много по-добра от твоята свекърва 😛
Дали има някакъв шанс тема за добри свекърви? Попринцип българите/хората/бгмамите/не знам кой точно континент предпочитат да плюят и "добрите" теми умират бързо, но на мен би ми било приятно малко разнообразие.

# 40
  • София
Имаше такава тема, виж с търсачката. "Да похвалим свекърва си" или нещо подобно.

# 41
  • София
Имаше такава тема, виж с търсачката. "Да похвалим свекърва си" или нещо подобно.
10 страници 2015-2017. Много тъжно ☹️

# 42
Не е тъжно. Нормално е. Човек повече се впечатлява от лошотията, повече помни злото. В пъти повече е склонен да споделя за проблем и нещо отрицателно, свързано с други хора, отколкото да ежедневни помощи, добро поведение и разни такива. Не че ги няма. Дори и у тези, най-обсъжданите в темата съкровища има по нещо хубаво.... ама...

# 43
  • София
Що да е тъжно? Толкоз мат'рял има  Satisfied за разлика от тази тема SatisfiedSatisfied

# 44
  • MI
Какво му е чудното или тъжното, повечето хора имат нормални цивилизовани отношения - нито любов, нито омраза. Чак да ида да пиша да я хваля няма да стане, но и не ме докарва до бяс. Понякога й се дразня, понякога ми харесва дори. Иска жената просто синът й да е добре и щастлив, както повечето майки. Всеки си има негови разбирания, ясно е че няма на 100% да ни се припокриват, но стига да не си се месим една на друга има мир. На мен това ми стига, дори предпочитам пред прекалено интимни отношения точно със свекървата.

Общи условия

Активация на акаунт