С какво ви дразнят свекървите? – 114

• 35 546
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Ами, Уинд, значи си направила каквото е трябвало.

# 631
Здравейте ,как да подсетя свекърва ми че има внуче на 2 месеца  чрез някое статусче така по пиперливо понеже с нея сме в много лоши отношения и от тогава дори ни подминава а на мен ми е гадно че постъпва така с детето ми а в същото време постоянно гледа да ме дразни с другата и снаха и се радва на хорските деца..ако се сещате за нещо което мога да си кача за да и намекна ще се радвам ,Благодаря предварително.

Последна редакция: нд, 15 сеп 2019, 17:51 от plamenovaa95

# 632
Сериозно ли? 🤪

# 633
  • при късмета
Здравейте ,как да потсетя свекърва ми че има внуче на 2 месеца  чрез някое статусче така по пиперливо понеже с нея сме в много лоши отношения и от тогава дори ни подминава а на мен ми е гадно че постъпва така с детето ми а в същото време постоянно гледа да ме дразни с другата и снаха и се радва на хорските деца..ако се сещате за нещо което мога да си кача за да и намекна ще се радвам ,Благодаря предварително.
Изобщо не го причинявай на детето си. Не разбирам защо напираш. Няма нужда да натрапваш детето на някой, който видимо не иска. За детето не е добре, за свекървата намери друг начин.

Wind, правилно си постъпила, като обясняваш на детето.

# 634
  • волно калдъръмче
Какво трябва да прави жената? Ако много ви обръща внимание - пречи, не ви оставя да дишате; оставила ви е -  защо така.

# 635
Здравейте ,как да потсетя свекърва ми че има внуче на 2 месеца  чрез някое статусче така по пиперливо понеже с нея сме в много лоши отношения и от тогава дори ни подминава а на мен ми е гадно че постъпва така с детето ми а в същото време постоянно гледа да ме дразни с другата и снаха и се радва на хорските деца..ако се сещате за нещо което мога да си кача за да и намекна ще се радвам ,Благодаря предварително.
Като за начало стани по-грамотна.Да не си на 15,че ще подсещаш свекървата със статуси във фейсбук?Вероятно не харесва теб,но я разбирам-изобщо не звучиш,като зряла жена,камо ли майка.

# 636
Здравейте ,как да подсетя свекърва ми че има внуче на 2 месеца  чрез някое статусче така по пиперливо понеже с нея сме в много лоши отношения и от тогава дори ни подминава а на мен ми е гадно че постъпва така с детето ми а в същото време постоянно гледа да ме дразни с другата и снаха и се радва на хорските деца..ако се сещате за нещо което мога да си кача за да и намекна ще се радвам ,Благодаря предварително.
За начало е добре да подсетиш себе си какво точно искаш- да общувате със свекърва ти като нормални хора или да нямате никакъв контакт. Няма как обаче хем да сте в много лоши отношения, хем тя да ти гука на бебенцето.

# 637
  • Варна
А каква е целта на такова подсещане? Да гледа детето? Да дава пари? Да купува подаръци? И как така сте в кофти отношения и се подминавате, а сте приятели във фейсбук?

# 638
Никак не я подсещай. Тя има син и ако иска да се вижда с неговото дете, ще намери начин. Ако не иска, жива и здрава да е. Това не означава, че не трябва да вижда другите внуци. Явно там отношенията са добри.

# 639
Тази история има предистория.
Не може свека да е близка с едната снаха, а другата да игнорира, без натрупани ситуации.
Та ако авторката иска адекватни мнения, да даде малко инфо.
Иначе провокациите са неуместни.
Да прочете последните няколко теми поне, за да види от какво се спасява. Ама нещо я гложде.
Да си се радвате на детето, какъв е този зор със свеката ? Че и във ФБ да се провокирате ?!

# 640
  • София
Детинщини.

# 641
  • София
Не мисля, че свекърва ти е забравила, че има внуче /детето ти/, ясно е, че умишлено се прави на луда. Със закачливи постове във фб какво мислиш, че ще постгнеш, освен публично да й начешеш егото и да покажеш на всички, че търсиш вниманието й, и че ти пука за нейното безразличие? Толкова ли ти е зор публично дай целуваш... ?
Вместо да се занимаваш със свекърва си, се радвай на бебето си Wink.

# 642
  • София
Ако 95 е годината ѝ на раждане значи е на 23-24 години, млада и зелена е и още мисли, че каквото хвърчи се яде. Не знам предисторията, може и свекървата да е кофти жена, ама в такъв случай не само няма да искам да зсе занимава с внучето, ами и ще се радвам на ситуацията.
Обаче ако наистина е на 23 и бебето е станало непланирано, мислейки си, че това ще е кукла, скоято да си играе, а реалността я е смазала сигурно търси някой да ѝ помага, нищо, че не е читав. Или не може да пие кафенца с дружките, защото бабата не гледа внучето

# 643
Тогава ще пие кафенца с майките или ще бута количката с тях.
Въпреки че съм само на 41 г. и далеч от възможността да стана свекърва, цялата тази история с фейсбук и инстаграм не я разбирам. Ако аз не харесвам някого и не си говоря с него, последното нещо, което ще ме интересува, е какво написал той за мен в социалните мрежи.

# 644
  • София
За немалко хора, дори и над 40, има сериозно значение кой какво  написал или лайкнал във ФБ  Sick

Общи условия

Активация на акаунт