Какво ни казват звездите тази седмица ? – 4

• 43 941
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
  • Sofia
Тази нощ в 1.13 ч. Луната влиза във Водните подвижни Риби. Цялата атмосфера в сряда вече ще бъде различна. Ще се радваме на много повече мекота, интуитивност, чувствителност, артистичност, деликатност. За съжаление е възможно да сме подчертано раними, обидчиви и прекалено емоционални. Ще витае дух на сътрудничество и един труден за описване романтичен ореол. Хората с творчески професии ще се чувстват превъзходно, може да ги споходи муза и да сътворят нещо наистина красиво и ценно. Луната в Риби ни прави състрадателни и нежни, мили и човечни. Хубаво е, че Луната е хармонично аспектирана от Уран в Телец, Марс във Везни и Юпитер в Стрелец. Единствено започва да се "бие" с ретроградния в момента Меркурий. Може да не успеем да се изразим достатъчно ясно и това да породи напрежение в общуването с околните. Луната е в нарастваща фаза, денят след Първа четвърт.

Водеща стихия - Вода: Слънце и Меркурий са в Скорпион, а Луната и Нептун са в Риби. Мечтателни сме, дори леко отнесени и разсеяни. Поетични. Дълбоки. Преживяващи крайни емоционални състояния. Драматизиращи на моменти. Понякога ревниви, страстни или собственически настроени. Друг път - склонни към пристрастявания. Добре, че Сатурн и Плутон са в Земния Козирог, а Уран - в Земния Телец, че да успокоят тази силна чувствителност, да укротят лумналите страсти, да заземят хората с подчертан елемент Вода и в наталните си карти. Венера и Юпитер в Стрелец ни даряват с необходимия ни Огън, горивото, с което да се вдъхновяваме за действие и с което вдъхновяваме и другите хора да действат в една или друга посока. А Марс във Въздушните Везни се опитва да е нашият балансьор-вразумител в този коктейл от разнообразни проявления през утрешния ден.

Бисекстилът Слънце съвпад Меркурий - Сатурн съвпад Плутон - Луна съвпад Нептун, който се образува утре вечерта, е много интересна планетна конфигурация, водеща едновременно до бистър ум, ясен поглед върху нещата, концентрация върху кариерата и професионалните постижения, силна интуиция и усет, нюх и инстинкт, съчетани с поетична дарба, интерес към изкуствата, романтичност и нежност. Определено ще бъде шарен и интересен ден! Бъдете себе си и действайте смело. Хубава сряда от мен! П.П. Едно предупреждение: налице са две квадратури - между Луната и Венера, и между Марс и Плутон. Така че бъдете внимателни, когато работите с електрически уреди. А жените да се пазят от конфликти една с друга, особено да се избягват излишни спорове между по-зрели и по-млади жени, те няма да доведат до никъде, по-точно до нищо добро. Хубавата новина е, че напрежението между мъжете и жените, което доведе до големи драми в много интимни връзки, утре вече няма да е налице, между Светилата няма негативен аспект. Дерзайте.

# 211
  • При децата ми
Ох, мен пък ме съсипват от работа от петък. В четвъртък си взех нова кола /старата се предаде/, а в събота дадох и пари, най-накрая ще почвам сериозен ремонт. Та закъсах и по тая тема. Виждах се и със старо гадже и той май пак нещо ме налазва. Изобщо - ретрограден Меркурий, Новолуние и Сатурнова дупка на куп ... Дано, като мине 10-ти, да почнат да се пооправят нещата ...

Ти си добре, ей го къде е 10-ти, а аз до 20-ти трябва да чакам!:smile:

# 212
  • Пловдив
Вихрогонче , а кога ще отмине този труден период за нас рибите?

# 213
  • София
Вчера беше лудница. Нямах конфликти, но се случи да работя все с жени. Имаше много зор, закъснения, кратко време за изпълняване на работата и се случи така, че хем закъснявах със срокове, хем от бързане не можех да свърша всичко както трябва.
Получих и помощ от други жени.
Очаква се и утре да е тежко. Sad

# 214
  • Sofia
Вихрогонче , а кога ще отмине този труден период за нас рибите?

Не мога да обобщя за всички Риби, но виж сега, Слънцето вече стабилно транзитира във Водния Скорпион и по-скоро би трябвало да ни помага и подкрепя. Особено тези от нас, които имат Луна и/или Асцендент в Скорпион.

Чувствам се в стихията си. Верно - доста превъзбудена. Но силна и някак на гребена на вълната.

# 215
  • При децата ми
Чувствам се в стихията си, обаче от вчера след обяд все ми се реве!:cry:

Скорпион съм с Луна в Скорпион.

Скрит текст:
И страшна работа е този ретрограден Меркурийй! Какви са тези обаждания на хора от миналото!

# 216
  • Sofia
Чувствам се в стихията си, обаче от вчера след обяд все ми се реве!:cry:

Скорпион съм с Луна в Скорпион.

Скрит текст:
И страшна работа е този ретрограден Меркурийй! Какви са тези обаждания на хора от миналото!

Хриспа, аз съм 1978 година.

От около седмица всеки ден плача по няколко пъти на ден. И то не само плача. А ридая. Сълзи текат като река от очите ми и се спускат по бузите ми. Пиша трогателни стихове. И пак рева...

Риби съм, с Асцендент Скорпион.

А мъже от миналото ме налазиха още преди около 2 седмици. Нещо страшно е при мен лично! Направо са напаст... лошото е, че имат дар слово и ми припомнят такива неща, че сърцето ми трябва да е от камък, че да не ме впечатлят изобщо. Аман.

# 217
  • При децата ми
Вихрогонче, 76 съм аз, обаче така да ми се реве, не е истина просто!:cry:

Същата работа е и при мен, и толкова напористо пишат ли пишат!

# 218
  • Sofia
Ще мине и това.
Търпение трябва.
Интересно ми е Титания какво ще ни посъветва сега нас ревливите и нас "полазилите ни от миналото"!

# 219
  • При децата ми
Какво да ни посъветва? Най-много да се наревем!:smile:

# 220
  • София-в сърцата на моите деца
Мен никой не ме лази, а така искам да ме налази някой Убавец от миналото! Simple Smile

# 221
  • Sofia
Внимавай какво си пожелаваш, нали знаеш? Bowtie

# 222
И мен никой не ме е налазил.....Да рева или да се радвам Stuck Out Tongue Winking Eye

# 223
  • При децата ми
Внимавай какво си пожелаваш, нали знаеш? Bowtie

Много вярна приказка! Мно-го!

# 224
Абе ако ме налази един конкретен човек от миналото, няма да се оплаквам. Grinning Ама то не който трябва все ще е ..

Общи условия

Активация на акаунт