Какво ни казват звездите тази седмица ? – 4

• 44 007
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
Скрит текст:
Честито Слънце в Стрелец!!! Ще имаме три дни на радостна еуфория,подаръци,оптимизъм,вероятно добри контакти с чужбина и много други хубави неща.На 26.11,в деня на Новолунието, но през нощта,ок.2ч и 29 мин Венера ще премине в Козирог,където вече е "пренаселено" Grinning .Венера тук е сериозна, недостижима, "ледена" кралица, делова жена и няма време за кратки флиртове,безгрижие и кокетничене.Тук любовта е отговорна,сигурна ,дори с привкус на задължение,но връзките не се разпадат,дори и да има някакви противоречия.Навлизайки в строгата територия на Сатурн,Венера се намесва положително в опозицията Уран в Телец / Марс в Скорпион и опънатите им отношения придобиват градивен характер /до ок. 4.12/. Венера в Козирог се чувства добре и последователно ще се срещне с ЮЛВ  /от 01.12 до 09.12/, със Сатурн  /точен съвпад на 11.12 / и накрая с Плутон   /точно на 13.12/.Интересен е съвпадът й с ЮЛВ ,тогава ще е в секстил с Марс в Скорпион - може да се обади стара,незабравима любов или да се появи нова Simple Smile.

Транзитна Венера в Козирог, заедно със Сатурн и Плутон, съвпадите са ми в 7 дом. Нямам натални планети там. Този съвпад с лунния възел ще ми е интересен.Rolling Eyes

# 421
  • При децата ми
Тъй като не се ориентирам добре, тук съвпада на Юпитер с Венера в 12-ти дом ли е, или бъркам?

# 422
Да,в 12-ти дом е.

Последна редакция: пн, 25 ное 2019, 17:04 от Титания

# 423

Здравейте, момичета!
Последните два-три дни ми се случиха ужасни неща в любовно отношение. Дали се вижда изход от тази ситуация и кога, дали ще се оправят нещата?
Благодаря предварително за помощта!

# 424
  • Sofia
Таня Илева, има друга тема за разчитане на карти  във форума - потърсете я. Тук само разглеждаме транзитни събития и си тълкуваме текущите задачи.

Към всички!!!

Благодаря.

# 425
  • SF
Много благодаря за обяснението и насоките. При мен са в трети дом, какво мога да очаквам?

В трети дом очаквай добра комуникация с братя и сестри. Успешни договори за теб. Успешни сделки. Подобряване на комуникацията с близките. Ако искаш да купиш нещо ново, сделка - добър период. Може да се купи нова кола, да се вземе някой изпит успешно. Няма да се случи нищо извънредно, което не е заложено в натала. Всичко зависи от наталната карта.

# 426
Много благодаря за обяснението и насоките. При мен са в трети дом, какво мога да очаквам?

В трети дом очаквай добра комуникация с братя и сестри. Успешни договори за теб. Успешни сделки. Подобряване на комуникацията с близките. Ако искаш да купиш нещо ново, сделка - добър период. Може да се купи нова кола, да се вземе някой изпит успешно. Няма да се случи нищо извънредно, което не е заложено в натала. Всичко зависи от наталната карта.
Благодаря!

# 427
Днес,пък и вчера, няма  категорично "лоши" аспекти между планетите. Уран,Марс и Венера  както и Нептун,Сатурн и Меркурий правят добри конфигурации и очаквам добри новини в следващите три дни. Уран и Венера са в тригон  /120гр/ - те са ексцентриците в нашата Слънчева система,защото Уран не се върти нормално,а се търкаля ,а пък Венера се върти около оста си в посока,обратна на нормалната.Имайки предвид това ще имаме приятни изненади по темите любов,пари,може и работа,път,новини и комуникации,да дадем нужната подкрепа на нуждаещите се и много други добри неща. Днес по обяд можем да дадем старт на желанията си ,написани за последното Новолуние в Стрелец.Добрият дядо Коледа, Юпитер, вече почти е изпразнил чувала с подаръците и е в последния градус на своя дом - знака Стрелец. Уморен е,защото е раздавал с пълни шепи от своите дарове цяла година. Като навлезе в Козирог на 03.12 малко ще си отпочине Grinning,но и за там ще има какво да даде. И тъй като Венера в Козирог е настроена повече за бизнес и вече е в съвпад с Южния лунен възел  /   + / – 5 гр.около него/,може да ни се отвори някаква стара работа,или пък да направим нещо отдавна желано по хоби или нещо,което харесваме и обичаме.

# 428
Благодаря Титания! Написала си точно моето усещане!

# 429
  • Sofia
Венера, Луна, Сатурн и Плутон - стелиум в Козирог. Женските планети са в твърдия и непреклонен Земен знак. Сатурн пък там си е на трон. Плутон става все по-неизбежен, неумолим, строг, суров, не можем да си избягаме от уроците. Никой не може. Козирог е зодиакалното пространство, което се грижи за нашата кариера, професионално израстване, амбиции и постижения. Затова ще бъде добре здраво да се потрудим, нищо, че е петък.

Юпитер все още е в Стрелец, но и той е в горния стелиум от планети. Директен е. Последни дни, в които се чувства невероятно в своите собствени владения. Съвсем скоро и той също ще се присъедини с другите планети в Козирог и съвсем ще засили присъствието на Земния елемент в транзитите в момента.

Слънцето също си е в Стрелец, но то стои някак самотно и почти неаспектирано /с рехава квадратура към Нептун в Риби е/. Марс и Меркурий са в Скорпион и се движат директно, което е хубаво. Ретрограден сега е единствено Уран в Телец. Водещи стихии - Земя и Вода, присъстваща - Огън, липсваща сред транзитите - Въздух. Хубав петък!

# 430
Водещи стихии - Земя и Вода, присъстваща - Огън, липсваща сред транзитите - Въздух.

Минавам само да се оплача и да ми олекне. С моята почти изцяло въздушна натална карта, за пореден път тази година усещането е образно казано точно все едно не мога да си поема въздух. Толкова неблагосклонни бяха тази година звездите към огнените и въздушните хора, че няма накъде.
Дано поне на хората с повече вода и земя в натала да им е по-добре Smile

А и искам да благодаря много на всички за прогнозите в темата. Страхотни сте!

# 431
О, аз съм земна и при мен нищо не е розово, надявам се с Юпитер в Козирог да дойде малко топлина и светлина, че ще се пръсна вече..

# 432
  • Карлово
Знам един козирог, който имаше супер година.

# 433
  • София
Днес имах съвпад на Луна с Фортуна и ретро. Нептун в 10-ти дом. Бих казала, че започнаха да се изграждат добри и творчески връзки с колегите. Скоро по стъпките на Луната ще минат Венера и Юпитер, като точния съвпад на Венера с Фортуна е в понеделник, а на Юпитер се пада на Коледното ни парти. Интересното в този дом тепърва предстои. 😀😉

# 434
Кога това, коледното ви парти? 😀

Общи условия

Активация на акаунт