Лакове за нокти - 131

• 46 441
  • 754
  •   1
Отговори
# 615
Есента ли почука, тя ли спря пред моята врата. Есента днес е тука, тука, ала аз не мога да я спра Stuck Out Tongue Winking Eye:

# 616
Напомня ми на сармички този маникюр... Лозови, с кисели млекце Stuck Out Tongue Winking Eye

# 617
Вероятно вдъхновението ми дойде от това, че някой готвеше рано сутрин лозови сармички и така вкусно ухаеше, че..ми се приядоха и ей, на отразило се е на маникюра ми. Joy

# 618
Момичета,
Преди (милион години) поръчах едни ваденки от АлиЕкспрес.
Още обаче не са стигнали до мен, и вече повече от 2 седмици виждам само, че пратката е влязла в България, и нищо повече.
Нормално ли е да е така:

# 619
Моя опит с Бг пощи е, че понякога системата им не праща ъпдейт, когато се мотаят тук, и съответно в али седи така. Даже може така да е дошла в клона, да не са ти пратили известие, да е седяла 20 дена и да е отпътувала пак за Китай. Ако имаш време, разходи се до клона си и питай дали нямаш неполучена пратка.

# 620
  • София
Пратката може да е в България,но още да е на митницата.И аз имам такива пратки.

# 621

След обяд ще напиша номера на лака... Защото го забравиииих!!!
Декорация ваденки
. https://www.instagram.com/p/B3lrCnagAjL/?igshid=18fwbiv02ka1p

# 622
Пратките стоят на митница много дълго време. Имах такива, които си изкараха там повече от месец.

# 623
Пратките стоят на митница много дълго време. Имах такива, които си изкараха там повече от месец.
И аз трябва ли да направя нещо, за да я освободят от тази митница, или просто да чакам някога да стигне до мен?

# 624
# 625
Благодаря Simple Smile

# 626
  • Варна
Преди две седмици отидох в пощенския клон да търся пратка, чийто статус три седмици беше, че е стигнала държавата, за която е предназначена. Служителката ми обясни, че през септември са обработвали пратки, пристигнали през юни в
София (аз съм във Варна). Би трябвало куриерът им да Ви се обади. Проверете за всеки случай на място.

# 627
Също и тракинг номерата, ако започват с LVS, първо отиват в Белгия, а после идват тук и това забавя нещата.

# 628
Реално, най-голямото забавяне идва от БГ пощи. Не знам какво правят в последно време, но са много зле, най-вече с малките пакетчета от Китай. Вярно е, че пратки пристигнали Юни/Юли ги доставяха през Септември, имах поне десетина.
Други пратки ми пристигат по-бързо (от Европа, САЩ, Русия).

# 629
  • София
С точки съм.

Общи условия

Активация на акаунт