Любители на кучета - 97

• 21 760
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Сладкиши 😍
Макс за щастие никой не иска да го храни извън семейството. Изглежда страшен явно и рядко му се радват, а какво остава някой да му даде нещо за хапване 😂
Вчера се засичаме с една комшийка от краен вход и тя с нещо дребно като пинчер. Казвам и да мине, защото съм в нейната посока а тя за пореден път ми се провиква с “Ама ти не можеш да го удържиш”. Малко ме ядоса вече и на свой ред се провикнах, че ако не можех да го удържа до сега да ги е изял. 🤣🤣 Мина жената, нямаше изядени, нямаше дори излаяни. Ама ха.
А днес пък с Макс се качихме на връх Ком. Сега кърти като пън на дивана и дори кюфтетата на масата не го изкушават да мръдне.
Скрит текст:

# 631
  • София
Ей, всичките ще ви изям Simple Smile Много сте готини всички!

# 632
  • о`майна лунна нощ е
Каду е със стройната фигура на тулумбичка.
Швепса беше същото буре на тази възраст

Тук спи като мечка зимен сън. Схванах се, докато се събуди.

Последна редакция: сб, 28 сеп 2019, 20:42 от `ТуиГ

# 633
  • София
Да покажа една бишкотка
Скрит текст:

Изглежда кахърната физиономия се предава по наследство Simple Smile

# 634
Лека нощ от Лори!💛

# 635
Тук ще питам, имаше и някои с котки, защо вият/плачат направо като малки деца котките? За улични става въпрос, нещо им става днес, сутринта ги слушах и сега по нощите пак. За кучета имам претенции, че нещо все пак разбирам, ама за котки хич нищо.

# 636
  • София
Разгонени са? Мисля, че така вият точно в "размножителния" период.

# 637

Не знам, но направо сърцето да ти се скъса, така плачат. На моменти направо като бебе.

# 638
  • София

Не знам, но направо сърцето да ти се скъса, така плачат. На моменти направо като бебе.
Така са, аз колко пъти съм скачала да видя кой е изкарал бебето през нощта или по нетипични часове... Решението е кастрация, ама никой не смята, че бездомни котки не са проблем. Само че мен ме е гонила такава и за мен са проблем...

# 639
  • Варна
Разгонени са и издават тези звуци, когато се въргалят, бият. Природа, кво да правиш. 😂

# 640
  • под тепетата
Като малка умира от страх като ги чувах навън. Имам малко проблеми с нета, но ви следя и се кефя на заснетите моменти!

# 641
Котките могат да издават над 100 различни звуци и да, установили са, че всъщност нарочно могат да имитират бебешки плач, когато са гладни хах.
Иначе симфонията може да идва и от това, че се карат помежду си. При мен редовно се карат пред блока и излизам на балкона да им се скарам аз на свой ред, за да млъкнат.
Вчера за малко да сгазя 1 Кот Cry. Изкочи ми пред колата на бул. Семов, защото гонеше мишка. И мишката ми изкочи пред колата.. Добре, че нямаше кола в съседна лента, та рязко свих в нея

# 642
  • София
Отдавна джуджанка не се е мяркала. Дано са добре с Бека и се включи с някоя рошава снимка 🙂

Тук съм, Сиви! Чета ви предимно SunglassesHeart

Бека е добре. Ходи на море, тези дни ги изкарахме на полянка и огънче, живот си живее

Тук, ако се чудите... Дупето ѝ е по-близо до камерата Joy

И морска Бека!

Искам да се извиня на всички, които имаха повод и пропуснах! Бъдете здрави и се радвайте на любимите си същества още 100лета! Отнася се и за косматите и двукраките! Heart

Всички кучовци в темата, та и недолюбваните от мен котараци все изписани. Да ти се плаче, че не можеш да прокараш пръсти по козинката и да ги усетиш що за душици са. Целувки на всички!

Хибискус, дълъг и щастлив живот изпълнен с влюбени погледи и винаги гледащи в една посока да сте! Честито!

Дзвер, моите съболезнования! Знам колко е тежко! Cry

# 643
  • София
Момичета, сега си навих, че Харли е болен от демодекоза. Когато го водих в клиника Нова заради брадавицата, ветът щом го погледна и каза, че не му харесва областта около очите на Харли и че това може да е демодекоза. Вкъщи проверих веднага каква е тая болест и с ужас си припомних, че на няколко пъти му открих едни малки люспички по тялото, които отлепих барабар с козината и сега стоят малки олисели петънца. Ще се гръмна вече, честно! Пак ще го водя при нашите ветеринари, за да му вземат проба и да не се задълбочи проблемът.
Иначе брадавицата от няколко дни прилежно я мажа със змийското мляко и засега е много малка, не расте. Дано да изсъхне и падне изцяло. Надеждата последна умира.

От сряда ще си имаме и кака вкъщи. Нашата кръщелница се мести в София и ще живее при нас, колкото е необходимо. Харли ще си има още един човек за тормоз. Joy

Джуджанка, радвам се да ви видя! Hug

# 644
  • Bарна, морето, сините вълни
Ох, недей веднага да мислиш най-лошото. Знам, че през много неприятности преминахте с Харли, ама нека първо го изследват. Не се навивай отсега.
Много добра кръстница си, вярно казват, че кръстника всичко прави за кръщелника си. 😊

Добре завърнали се, джуджанка. Мноооого голямо отсъствие ви пишем, надявам се да се поправите с още снимков материал. Hug

Общи условия

Активация на акаунт