На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 27

• 93 665
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
По-добре никой да не знае къде ще ходим.

Подкрепям, напълно съм съгласна.

Да,да и ние така. Ама да ви разкажа да се посмеете. Криехме се точно от конкретен човек,който нахалстваше да идва с нас. И познайте изненадата ни като се засичаме на петъчния пазар Joy Буквално ни паднаха ченетата. Все пак отишли със собствената си кола. И при срещата пак: " Ааа,ама то с мъжа ми не е хубаво, ще дойда с вас другия път" Joy След няколко по-груби отрязвания, мисля, че вече се усети.
И да питам - достигна до мен инфо, че на безмитна имало лири по 30ст., а в Одрин по центъра на 0.29. Според вас дали е вярно или пак някой не е догледал курс купува/продава?

# 361
Здравейте . Вчера видях във фейса пост на една жена , че си купила прежда по лира и половина от Одрин под джамията , някой случайно знае ли в кой точно магазин от всичките там, дават преждата на толкова ниска цена ? :0 Писа , че си купила на едро и и я дали на складови цени , но като я питах - не отговаря . Аз редовно ходя и всеки път си купувам , но по-евтина от 4 лири не съм намирала и отстъпка никога не са ми правили . Ако някой знае къде може да се намери прежда по лира и половина или къде правят отстъпки за по-голямо количество (аз купувам с килограми), моля да пише !

# 362
Аз мисля, че съм го разказвала, но... миналата година лятото ще ходим до Одрин и по някаква причина се разбра в работата, на която съм от има-няма 3 месеца тогава. Мисля, че разучавах нещо по street view-то на Google, някой видя, попита и така разбраха колегите около мен. Питаха ме - как пътувам, с нощувка ли, такива безопасни въпроси. В този момент един колега, с когото си разменяме само добро утро сутрин, се обърна към мен и ми каза "айде да те помоля да ми вземеш малко битова химия - прах за пране, омекотител, една тубичка доместос..." После, след като изброи още химия, и завърши с "а и ако е удобно и една кутия локум". Успокои ме, че ще ми даде "парички". Взех само локум и то за колегите...

# 363
  • Пловдив
Здравейте . Вчера видях във фейса пост на една жена , че си купила прежда по лира и половина от Одрин под джамията , някой случайно знае ли в кой точно магазин от всичките там, дават преждата на толкова ниска цена ? :0 Писа , че си купила на едро и и я дали на складови цени , но като я питах - не отговаря . Аз редовно ходя и всеки път си купувам , но по-евтина от 4 лири не съм намирала и отстъпка никога не са ми правили . Ако някой знае къде може да се намери прежда по лира и половина или къде правят отстъпки за по-голямо количество (аз купувам с килограми), моля да пише !
Утре съм там и ако мога ще питам и ще ти предам инфо .
И на мен ми се струва 1 лира ,че не е ,но ще питам.

# 364
  • Където морето целува небето...
Някой купувал ли е масло от черен кимион от Лозенград (тъй като се коментира за купуването му от Одрин основно) и може ли марка на изпробвано такова?

# 365
Някой дали е купувал тест-ленти за глюкомер и какви са цените горе-долу?

# 366
  • Пловдив
Вчера

66,60

# 367
  • Пловдив
Днес забелязах че курса на лирата в Тавекс Пловдив е почти 34 стотинки .В този ред на мисли освен там имате ли информация къде се продават лири и дали това за сега е най изгодният курс?

# 368
  • Пловдив
Днес забелязах че курса на лирата в Тавекс Пловдив е почти 34 стотинки .В този ред на мисли освен там имате ли информация къде се продават лири и дали това за сега е най изгодният курс?

Обикновено там е най-изгоден курса, но аз последните няколко пъти взимам от едно чейнджбюро до общината (до фрешовете на ъгъла към радото и телевизията). Даже понякога курса е по-изгоден с няколко стотни от Тавекса. На Гроздовия пазар също има бюро и там курсът е добър. Предполагам, че из града има и още много места...спираш се и питаш...
А никой не се включи да потвъди или отрече твърденията за лира на 30ст. на безмитна и по центъра в Одрин... По-склонна съм да мисля, че е подвеждажа информация от недоразбрали хора...

# 369
Здравейте, в реда който съм тръгнала да питам за лекарства понеже се очаква пътуване скоро , та да питам някой купувал ли е нещо ефикасно от Одрин за дискова херния - мазило, инжекции, лекарство или каквото и да Е?
Благодаря предварително!

# 370
  • ...живея на последния етаж...
При курс на БНБ 0,315 лв. за лира , как си представяте някой да продава лирите по 30 стотинки? И защо не пазарувате с карта? Като искате все пак да плащате кеш, по-добре теглете от банкомат в Одрин, по- евтино излиза. Моята карта е на Уни Кредит, тегля без такса от банкомати на Yapı Kredi и курсът е почти централният.

# 371
  • Пловдив
Между 0,30 ----някъде си и
почти 0,34 в Тавекс
оказва се че към момента може да купите за

определено има леко вдигане от миналата седмица

Последна редакция: вт, 01 окт 2019, 23:32 от makak

# 372
  • Пловдив
Знам че под джамията Селимие има магазин за кожени якета,не съм го посещавала до сега.А има ли в него аксесоари(портмонета,раници колани)?Кой друг магазин ще ми препоръчате за такива неща които да са и качественни?А цените им горе долу как са ако сте закупували такива аксесоари?

# 373
  • Вила Великула
Там са най-изгодни цените. Имаше и дребни кожени неща, но не съм обърнала внимание.

# 374
  • Стара Загора
Знам че под джамията Селимие има магазин за кожени якета,не съм го посещавала до сега.А има ли в него аксесоари(портмонета,раници колани)?Кой друг магазин ще ми препоръчате за такива неща които да са и качественни?А цените им горе долу как са ако сте закупували такива аксесоари?

Аз лично такива неща пазарувам от едно магазинче в покрития пазар. Намира се в горният край, до него продават шарени чинии, чаши и други сувенири.
Много готино младо семейство го държат и имат много хубави неща от естествена кожа

Общи условия

Активация на акаунт