Отговори
# 645
Мама на принцеса, когато имах май месец ЗФ, док ми каза, че следващия месец най- вероятно ще е ановулаторен, тоест по вероятно е да няма овулация, но има и изключения. На теб след като са те видяли,че имаш ЗФ,не ти ли изписаха нещо да го премахнете?

# 646
Rave, каквато и да е причината за напрежението, вярвам ,че е временно и ще го преодолеете. Ако искаш повече да споделиш, не се спирай, много ми харесва тук, че си споделяме. Малко женско царство**

Не ми завиждай за къмпинга, почивам макс 10-15 дни в годината последните 5 години. Е то затова се и скапах леко Grinning

Пропуснах да пожелая успех на Ив. И това ще мине и замине. Нищо ти няма, гарантирам. Иначе колпоскопията е хубаво изследване, минах през него миналата година, заради притеснителен резултат на цитото. Изкарах си ангелите тогава, предварително се отписах, но от колпо..излезе, че шийката е чиста.

Лека нощ Heart

# 647
Rave, благодаря, че попита.
Смятам, че всичко върви по план при мен. Очаквах, че ще е по-натоварващо.

Мобилизирала съм се и се надявам всичко да мине успешно, за да нямам нужда от психиатър накрая Stuck Out Tongue Winking Eye
Дано септември да е моя месец.

Дано при теб и ТМ се успокоят нещата.
Тази вечер и ние се сдърпахме. Всеки прав за себе си. Не мога да се побера в кожата си, но има и такива моменти.

Ivied, направи изследването за твое спокойствие, но съм сигурна, че всичко ще е ОК.

# 648
MarianaKV , Tulipa_ , изписа ми Дуфастон от 15 ден на цикъла, който мина. По мои сметки в събота трябва да го започна 10 дни по 2 хапчета. Но нищо не ми каза за нова овулация, а тя е утре, та по този въпрос усещам боцкания и придърпвания ту отляво, ту отдясно и ми стана интересно.

# 649
Добро утро! Пожелавам хубав петък на всички!
Ние с мъжо започнахме с щраканията, за сега не следя овулацията стриктно, оставили сме се на течението, когато му е времето, тогава да дойде..... ех, да не закъснява много де , защото го чакаме с нетърпение.
Миналата година докато стигнем до неуспешния финал пробвахме 11 месеца и на 12 месец се получи, но не беше успешен. Тогава следях овулацията стриктно , бях се вманиачила от мислене......... тогава идея си нямах , че е имало такава страница , ако знаех още тогава щях да се присъединя към вас . Добре, че ви открих,иначе с кого щях да споделя тези неща. Всички хора около мен бременееха, бременееят от раз, без да искали и т.н. Всичките ми приятели ми казваха да се успокоя и ще стане, да ама не се получаваше.......
Радвам се, че ви открих групичка. Пожелавам успех на всички с бебеправенето.

# 650
Здравейте и добро утро от мен! Тук е все още 06:50, ама не съм лягала, че чакам интернет доставчици и оправям, че тези дни ме домързя да чистя 🤭 и е станало вкъщи мама мия - с малко коте става леш за един ден. Много се радвам за хубавите новини, чета ви, ама не пиша често, тъй като имам време да ви наглеждам само през нощта, а тогава не съм от най-адекватните. 😀
В приложението пише, че О ще настъпи на 19 и 20, но пък пише и, че съм в “плодороден прозорец.Имам леки болки в гърдите, да го смятам ли за О? Не съм чувствала О до сега и е странно 🤣🤔 Аз не следя точно кога правим опити, щото сме като нерези 😂 и е все тая - всяка вечер задължително, но пък ще следя тези дни на 19 и 20.
Хубав ден на всички, имам да пиша още, но пък ще стане роман.

# 651
Момичета, възможно ли е да имам ову този месец при положение, че имам ЗФ, предполагам от миналия? Докторката вчера ме претупа мисля и не ми каза.
МамаНаПринцеса - аз със ЗФ забременях с втория си син, махна се чак на 3-ти месец от бременността. Бях на доктор, който ми каза, че нямам никакви шансове за забременяване, трябва да пия противозачатъчни 3 месеца и пр., а аз в абсолютно същия цикъл забременях. Сега път обратното, 3 месеца ЗФ и не мисля, че имах овулация в нито един от тях.
За съкратения цикъл - посъветвах се с ендокриноложката, която ми изписа ЛТироксина и тя каза, че при започване/промяна на дозата е нормално месец-два-три да се скъси цикъла. Не че някой тук ми отговори, но в случай, че се сблъскате с подобни грижи.
Хубав ден и уикенд на всички! Аз започвам да организирам четвърти РД на малкия ми син, който е изключително труден клиент - сменя си мнението 100 пъти за тема, торта и пр., та ме чакат главоболия утре:)

# 652
WIld boys mam, благодаря за отговора.

Някой може ли да каже дали са ок резултатите?

# 653
  • Варна

Супер са!
Добро утро на всички!
Петък 13-ти е, нека е на късмет!

# 654

Супер са!
Добро утро на всички!
Петък 13-ти е, нека е на късмет!
Благодаря за бързия отговор. Simple Smile
Петък 13 ми е любима дата и винаги ми е носил късмет.

# 655
Изглеждат ОК, да не кажа супер.

WIld boys mom прочетох ама не бях сигурна какво да кажа. Моя цикъл беше 30 дневен, скъси се като смених начина на хранене, заради ИР, на към 26, и сега се оформя да е на 28 дена, което щеше да е супер ако не беше по-дългото зацапване. Надявам се като махнат полипа и това да се оправи. Всичко е толкова навързано.

# 656
Хайде 13  прекрасни бебета да се заченат днес! Аз не съм суеверна, но не съм и още в О та няма да съм от 13те Grinning

# 657
Добро утро на петък 13 , момичета ☺

Имам въпрос , имате ли безсъние след О ? В последните месеци спя много разпокъсано и се будя много рано още от деня след О . Тъкмо този месец имах надежда , че ще се размина , но уви ... отново се появи . И разбира се , имах надежди , че щом ЛФ започва по-различно може да се е получило , но ... явно не .

# 658
*Мери*, аз от мнооого месеци съм с разпокъсан сън, което отдавам и на факта, че не бях на работа. Но продължавам да не заспивам след 1, да се будя през час-два, сутрин съм като разглобена.
Ако някоя от вас има лек за безсънието (без чаша топло мляко, преди сън 😁), нека сподели.
П.П. Петък 13-ти ми е късметлийски ден. За мен е рано, но нека някоя от вас да развее двете чертички 💕
П.П. 2 Вижте какво ми подариха оня ден, като закъснял подарък за рождения ми ден.
Намерена на полянка, извадена и присадена. Аз ще я убия, най-вероятно. Защото нищо не вирее в моите ръце, но ще направя всичко възможно да я спася.
Нека е на късмет на всеки, видял я. 💕

Последна редакция: пт, 13 сеп 2019, 10:09 от BornToBeHappy

# 659
Магнезия помага за по- добър сън. За ММ е вярно. Аз спя винаги по много- като дете летните ваканции съм си спяла и до 12-1 часа наобяд, децата идват да ме викат да играем, нито звънец чувам,нито нищо. Сега спя по- леко, но пак много часове.

Общи условия

Активация на акаунт