Отговори
# 660
При мен явно е на хормонална основа , защото безсънието започва след О и с настъпването на Ц , изчезва 🤷♀ Аз също по принцип съм поспалана , но ето , че тогава ставам като бухал ...

# 661
Борн, супер детелина ди имаш Blush
За безсъние - аз също препоръчвам магнезий, обаче трябва натрупване. Може да се опита с мента, глог и валериана за 1 месец. Друго, което се сещам е мелатонин - продават в аптеките,  аз съм го ползвала като студентка и помага освен при заспиване и за пробужданията.

Да не е офф- тестовете за О въобще не са ми положителни и вече започвам да губя надежда че изобщо ще имам.
Хубав ден!  Simple Smile

# 662
Уфф бъгав форум. Пеони исках да ти кажа, че батмам забременя в месеца дето нямаше положителен тест за О. Даже от темата за О я бяха съвсем обезкуражили. Ама ей на. Пикът минавал бързо, можело лесно да се изпусне..

# 663
Ivied, благодаря ти Hug със сигурност аз до последно ще се надявам, но гледам да не си давам надежда че после падам от високо Confused то тези неща не са точна наука.
Yellow Heart

# 664
Момичета, хапи фрайдей.

Давайте предложения за по-следващата тема.

# 665
  • Варна
Ето от мен: " Имам есенна мечта, нека в коремчето ми затупти - тя! "

# 666
Честит петък момичета! Ето че и тази седмица се изниза.. Нека 13-тото число в календара не ни плаши и всички имаме един успешен и прекрасен ден! Nature SunnyFlowers Four Leaf Clover Не съм от суеверните и този ден винаги ми е бил като всички останали.
Аз днес се записвам с лелка, нищо че я чаках утре Grinning Тя още от снощи реши да напомни за себе си със симптоми. Напоследък си давам сметка, че е по-добре че лелката я има, а не дава някакви отклонения, само да се филмирам излишно защо подранява, закъснява и т.н. Каквото - такова. Знам, че за всички нас, които сме с лелката, ще дойде време, когато ще ѝ кажем чао заради + тест и точица в коремчето!

Честито на АнтонияГ. Желая лека, безпроблемна бременност до финал и с двата бебока.
Успех и на всички останали, независимо дали чакат за трансфер, Овулация, лелка или тест. Добре дошли и на новите попълнения в темата! Да не се задържате тук много - много, а да бягате в отчетни!

А иначе ето и предложения за тема:
- Октомври се задава и две черти на теста ни дарява;
- Есента дойде, а в коремчето ми малка точица расте;
- Октомври месец е студен, но тестът с две черти е озарен;

# 667
Аudrei питаше за списъчето, мога да го поема аз, ако искате

# 668
  • София
Привет в любимия ден - петък !
За него живеем, дет' се вика.

Моите предложения -
Есента дойде, а моят тест е с
чертички две !

Имам есенна мечта - двучертичкова е тя !

Есен идва, следва зима, а на лято у дома ще станем трима !

# 669
Благодаря Simple Smile

Да, Дид, поеми я ти, моля те.

# 670
Като си говорехме дали имената на темите не са подвеждащи, че тук влизаме да се похвалим с двете черти (макар че едва ли), ми хрумна и едно такова ясно, че Искаме бебе (в този достатъчно ясен подфорум Laughing):

Имам аз една мечта - чертички две през есента!

едит: с Рейв мислим подобно Hug

# 671
“ Имам аз една мечта - чертички две през есента! “ звучи страхотно

# 672
+1 за мечтата и чертичките
Иначе някои искаме да сме четирима на лято Grinning

# 673
Може да я приправя на:
"Есен идва, следва зима, а на лято у дома ще станем трима, четерима или петима."

Ако стигнем до 46-47 страница, може да пусна темата още днес. Имате ли нещо за обсъждане?

# 674
"Темата на двете черти" Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт