Отговори
# 285
  • София
Ох, аз ще правя тест на 14 или 15 септ, ако не дойде на 14... струват ми се много далече тези дати...
Хем съм си обещала да не се тормозя с ранни тестове, хем заради тромбофилията и НК клетките е добре да го хвана максимално рано, ако ще има нещо за хващане... защото ще трябва веднага да правя интралипид и да започвам терапия. Никога не са ми били фраксипарин и не зная какво е, дано се наложи да разбера Simple Smile
Чакам с нерърпение някоя от вас да се похвали с положителен тест!!!

# 286
Честит празник, момичета!
Мишле, ако ти остава ден до цикъла тестът ще покаже. Вземи си лентичките, струват ми се доста точни.

# 287
Благодаря, мили мишлета, за всички пожелания Heart Decoration

Рейв, кога ще тестваш? Или няма, само ще чакаш? 34 дни си плачат за тест!

Днес вие си почивате, а ние работим. Живот Sad Несправедлив...

# 288
В следващите десетина дни май се очаква да падне голямо тестване 😄 оххх дано дано да има много положителни резултатите

Аз да си призная греховете-продължавам да си преписвам някакви симптоми на бременност и ако се окаже,че няма бебе толкова ще бъда разочарована от глупвото си пренавиване.

# 289
Честит празник, момичета!

Аз да питам дали някой знае какво стана със сънчето? Тя трябваше да ражда август, очаквах, че ще мине да ни зарадва с новината..

Слънчогледче, родих. Със спешно секцио се появи малкият ми мъж ❤ Честно казано от няколко месеца само чета във форума и не пиша, затова и не съм писала в темата. Няма много познати лица, а пък с познатите държим връзка извън форума и прецених, че и да се похваля в темата - не ме помнят и не знаят коя съм 😅 Но не спирам да чета тук, затова и веднага се включих като ме викна ❤

И в тази връзка хвърлям първия много наакан памперс - който си го хване - за него си е 😜

# 290
Хващам, сънче! Много се радвам, че всичко е наред, бъдете много здрави всички и се гледайте с кеф! Heart

get_real, на мен ми биха фраксипарин в болницата заради операцията. Три дни подред ми го биха и то 3 различни сестри, та мога да кажа, че много зависи кой как го бие. Първата ми го би много варварски и ме заболя доста и стана едно топче на ръката ми, а другите го биха много внимателно и дори третата не я усетих, но мястото винаги ми посиняваше след това. Като цяло не е кой знае какво, като знаеш за какво го правиш, всичко се понася. Simple Smile

# 291
  • София
Ей, вярно, че са ми били, при това няколко пъти. Но в ръката и в реанимацията, бях забравила. Да, може да е леко, може и доста сериозно да заболи.

# 292
Сънчее, постоянно проверявах в Августинките, заради теб.
Да е здрав малкият мъж.
Жалко, че се е наложило спешно секцио, но важен е крайният резултат.
Йоанка, честити сини гащи и на теб. 💜

# 293
Адашче, знаеш си.. ❤

Mish.le & Rave са си направо за тест! ✊

За Фраксипарина/Клексана искам да се включа и да кажа, че няма абсолютно нищо страшно в това. Вече си го бия два месеца (започнах не веднага след + тест, а когато видяхме ембрион в матката,  т.е от 6-та г.с) и искам да кажа, че не боли. Понякога влиза по-трудно иглата, понякога стават синини (ако нацеля съд), друг път не, понякога щипе, друг път нищо не усещам. Няма закономерност , това установих , но със сигурност не е толкова страшно колкото звучи Simple Smile

# 294
  • София
Благодаря, мили мишлета, за всички пожелания Heart Decoration

Рейв, кога ще тестваш? Или няма, само ще чакаш? 34 дни си плачат за тест!

Днес вие си почивате, а ние работим. Живот Sad Несправедлив...
Хайде дано да минава по-бързо този работен ден !
Правих тест във вторник... Отрицателен...

Sunshine42, честито съкровище Blue HeartBlue HeartBlue Heart !
Аз те помня, наминавай по-често Flowers Four Leaf Clover.

Последна редакция: пт, 06 сеп 2019, 12:58 от rave

# 295
  • София
Sunshine, много ти благодаря!

# 296
Здравейте момичета аз ви чета и чакам чаааааак до Сряда за преглед.Звъннах на новият ми избран гинеколог обясних му ситуацията и ми Изписа(по телефона)  дотал хертц актив мама, неофолик мета и утрогестан влагалищно всяка вечер, не знам защо. Имам чувството, че времето е спряло направо, но сега като отида на работа, ще се поразсея, а на почиващите наслаждавайте се на хубавото, слънчево време и действайте да се пълни темичка та с плюсчетааааа. 😘

# 297
Антония, ти пусна ли ЧХГ през 48 часа? Какво стана? Simple Smile

Скрит текст:
За утрогестана и дуфастона ще използвам да допълня към поста на Йоанка от преди няколко страници - на мен също ми беше изписан, без причина(утрогестан вагинално), слагах го две седмици. След това се видя, че при мен също беше нанесъл щети, за щастие в ранни седмици и поправими, но мисълта ми е , че всяко 2-ро АГ изписва утрогестан/прогестерон - без изследвания, а явно вече и с консултация по телефона.
Присъединявам се към мнението на Йоанка, имайте си едно наум за прогестероновите препарати, особено жените с тромбофилии. В някои европейски държави не случайно са забранени. Аз без причина втори път никога не бих се блъскала с прогестерон, ей така за всеки случай, защото всеобщото мнение, че ако не помогне, то няма да навреди - са пълни глупости 😬🙄🤭

# 298
Не знам и аз за този утрогестан какво да правя, лошото е че си смених и гинеколожката! Чхг ми каза че няма смисъл да пускам пак в сряда ще се види, аз въпреки всичко днес щях да пускам пак, но уви забравих че е почивен ден.🙁Ще трябва да чакам до Понеделник

# 299
Ами ти го пуска първото ЧХГ на 03.09.19 , вторият път трябваше да бъде на 05.09.19 , за да са на 48 часа и да е максимално акуратно, а не днес на 06.09.19 , когато ще са минали 72 часа.  Така че вече няма смисъл, така и така е почивен ден.. и ако нямаш работеща лаборатория - ясно, че няма къде да пуснеш.

За утрогестана си слушай доктора, ако му имаш доверие. Това е най-правилното. Аз не съм човека, който ще ти каже да не го прилагаш, защото не съм лекар.
Просто се присъединявам към мнението на Йоана, споделяйки своят опит.

Успех в сряда, дано всичко да бъде наред този път!🍀

Общи условия

Активация на акаунт