Отговори
# 360
  • София
Блеки, честито сърчице!
Аз рядко отварям телефона, наслаждавам се на последни отпускарски дни!
Другата седмица ще ходя на контролен за второто кървене след спирането на дуфастона.

# 361
Привет момичета. Моята отпуска свърши и съм back to reality. Не знам дали съм ви споделяла, но на моменти ме измъчва една ужасна тревожност. Не знам дали са така наречените паник атаки, но е нещо подобно. В случая нищо не го предизвика, но се появи отново. Много малко хора знаят и не ми е ясно, когато най-накрая станат нещата как ще е. Сега все пак мога да взимам някое друго успокоително. Да не съм съвсем офф, след 2 дена се надявам да е О. и ще се действа тия дни, макар че нещо претръпнах. Няма го това вълнение и надежда,но ще го отдам на проблема, за който ви споделих. Хубава вечер, а на момичетата на почивки приятно изкарване и щракане Joy

# 362
И моята отпуска свърши. Много ми е криво .. и лятото свършва, децата започват училище, вечно бързане и зор, ММ заминава в дълга командировка ииии остава много много време до следваща почивка.
Мишле, честито! Стиснати палчета до щастлив финал Hug
Kaylinnn, ние с теб вървим заедно този месец и с отпуските и с овулацията Blush. И моята би трябвало да предстои. Нищо не меря, само си действаме засега. Ще видим като се приберем вкъщи дали ще е достатъчно често.
За такъв тип тревожност съм чувала, че има някакви по-леки медикаменти, които могат да се ползват по време на бременност, ако се наложи.
Попи, честито розовко на теб! Heartpulse

# 363
Здравейте на всички Simple Smile и аз се включвам в темата. Правим опити за бебе .. един неуспешен през месец юли.
Август засякох овулацията и в най силните дни пробвахме , утре ми е датата когато ще ми дойде  усещам че и този месец ще ме изненада неприятно  Sad   

# 364
Здравейте на всички Simple Smile и аз се включвам в темата. Правим опити за бебе .. един неуспешен през месец юли.
Август засякох овулацията и в най силните дни пробвахме , утре ми е датата когато ще ми дойде  усещам че и този месец ще ме изненада неприятно  Sad   

Добре дошла ! Браво за търпението да не тестваш като луда,а чакаш закъснение!

# 365
Много е хубаво да видиш положителен тест, дори и да не е твоя. Two Hearts Simple Smile
Мишле честити две чертички и успешен финал. Flowers Four Leaf Clover
Ако и този месец не се получи при мен май ще го търся този гел. Много го нахвалихте. Не се включвам защото няма с какво. От днес започват благоприятните ми дни така, че предстои да се постараем. Пожелавам си късмет, както и на Вас, тези които се стараете и тези, които вече чакате... Flowers Four Leaf Clover Kissing Heart

# 366
Много е хубаво да видиш положителен тест, дори и да не е твоя. Two Hearts Simple Smile
Мишле честити две чертички и успешен финал. Flowers Four Leaf Clover
Ако и този месец не се получи при мен май ще го търся този гел. Много го нахвалихте. Не се включвам защото няма с какво. От днес започват благоприятните ми дни така, че предстои да се постараем. Пожелавам си късмет, както и на Вас, тези които се стараете и тези, които вече чакате... Flowers Four Leaf Clover Kissing Heart

Аз ползвам гела от 3-4 месеца. Не е вълшебен, но няма да навреди. Успех!

# 367
Kaylinnn, ако някога получиш паник атака, дано никога не се случи, ще разбереш със сигурност. ММ получи на два пъти преди година и нещо и беше кошмар. Тази тревожност, която описваш я имам и аз понякога и според психолога се дължи на вътрешна неудовлетвореност. Лекува се като правиш нещо за себе си, спорт, хоби, разходка сред природата, пътувания... Не вземай излишно лекарства, ако пък ти е трудно да се овладее опитай с билкови чайове.

# 368
  • Бургас
Добро утро момичета!
От няколко дни не ме свърта, хем искам да ви се похваля, хем ме е страх.

Скрит текст:

Още два дни преди датата имах положителен тест, но с доста бледа черта. Днес вече ми е втори ден закъснение.
Много съм развълнувана и притеснена едновременно. Страх ме е да не стане, като предния път. Но гледам да се настройвам положително и да си мисля за хубави неща.
Пожелавам ви скоро всички да усетите чувството! Нядявам се след мен и Мишле да завалят още много плюсове!

# 369
Тихичко честито и на теб Мария! Не се притеснявай, в крайна сметка си е божа работа. Колкото по-спокойна, толкова по-добре за теб! Хайде дано провлачите крак с мишлето и наистина една през друга само качвате положителни тестчета този месец! Поне на половина да се изпразни темата! Пу, пу! 😁💙

# 370
Мария, честито. Дано всичко е наред и да сме с майски бебчета.
Успех и на всички други, които не чакат тези дни. Simple Smile

# 371
  • София
тихичко честито Мария! много стиснати палци

# 372
Честито, Мария. Много стиснати палчета от мен.
Отчет за мен: днес ми е 6ти ден и отивам на доктор. Дано всичко се развива по план. Много ме е страх дали реагирам на стимулацията.
Приятен почивен ден. По-късно ще пиша как е минал прегледа.

# 373
Здравейте момичета, видях че Жасминчето пита за мен от преди няколко странички. Все още ви чета, или поне се опитвам да смогна. Виждам има хубави новини при вас, макар и само едно положително тестче. Честито. Пожелавам бързо да расте малкото грахче.
А дриугите, които правят опити нека освен приятни са им и позитивни Simple Smile
Колкото до мен, тръгнах на работа. Казах уж на колефите а единствената цел да не ме натоварват с глупости, като пренасяне на шкафове. Все още сме в ремонт. Поне още седмица ще смее в разкопки, без баня, без пералня и направо ми иде да полудея.
Неразположения, големи до момента нямам. От време на време да се появи някакво гадене сутрин и толкова. Нещото, което ММ го радва са набъбването на гърдите (ех, тея мъже. Пък хич не предполагат, че това боли)
От седмица и по корем не мога спя от седмица нааам. Все си заспивах като морж лепната по корем, ама сега ме боли така, и вече трябва да сменя животинския вид и от морж да се прехвърля в птичия свят.
Скоро си прехвърлях личните, за онези просувути тестове. Те направо вековни станаха. Дето се вика момичетата ще изпозабременеят доде ги пратя, но се надявам да се организирам скоро. Че след работа все сме по магазините да се купуват дреболии.
На 20 съм на преглед, дано чуем сърце.

П. С. :Знаете ли какво наистина е гадно-4 дена бирфест. Страхотна рок музика, бира по 1,50лв, а ти на сокче от моркови и минерална вода хахахахаха на всички ви пожелавам твзи неудобства

# 374
Привет момичета. Моята отпуска свърши и съм back to reality. Не знам дали съм ви споделяла, но на моменти ме измъчва една ужасна тревожност. Не знам дали са така наречените паник атаки, но е нещо подобно. В случая нищо не го предизвика, но се появи отново. Много малко хора знаят и не ми е ясно, когато най-накрая станат нещата как ще е. Сега все пак мога да взимам някое друго успокоително. Да не съм съвсем офф, след 2 дена се надявам да е О. и ще се действа тия дни, макар че нещо претръпнах. Няма го това вълнение и надежда,но ще го отдам на проблема, за който ви споделих. Хубава вечер, а на момичетата на почивки приятно изкарване и щракане Joy
Аз те разбирам мила във същата ситуация съм, ако желаеш да споделиш може на лични.

Общи условия

Активация на акаунт