Искам да кажа ... (162) през септември 2019

• 68 584
  • 1 649
  •   1
Отговори
# 1 440
Янче, правя подобен сладкиш. В тавичка се стопява пакетче масло. Отгоре се нареждат чаени бисквити, върху тях се слагат настъргани ябълки, следват накълцани орехи и върху всичко се излива смес като за пандишпанов блат ароматизиран с канела.

# 1 441
  • Euskal Herria
Благодаря, 2в1! Такъв е, с малки промени. Отгоре се наръсва с пудра захар. Би ли написала твоята рецепта, моля!

# 1 442
За мацките с котки,които се катерят по масите: 🤣

# 1 443
Добро утро от лудата Станка 🤣

Петък е! Да го избутваме и почивка. Дано и да спре да вали,  че аман.  Тази сивотия и тъмнотия много ме подтиска. Като ще е есен поне да е златна, не кална...

Руми, браво! Честит сбор 😁

Спорен ден, банда!

# 1 444
  • На брега на реката
Добро утро,

Петък е , ама аз утре ще съм на работа, та този път не му се радвам много.

Честит сбор на Руми. Може да посреща гости, нали вече е здрава. Grinning

Няколко дни ще съм без недомашен интернет и ще кълва от телефона. Спираме домашния телефон и докато разделят линиите, нямало да имаме нет. Това в офиса не ни го казахаха. От снощи нямаме нет, но пък домашния сме щели да го имаме до края на месеца. Нямам думи. Close

Довечера ще имам гости, та снощи правих 2 баници и довечера продължавам. Ставам да правя подготовки.

Хубав ден, момичета.

# 1 445
Добро утро и от мен. Събудих се рано, рано от кашлиците на сина.
Момичета, проблема в нашия град е липсата на читав вет, който да извърши кастрацията. Всички били касали, според потърпевши.
Селесте да докладва как я посрещнаха.
Бобулина, с 2 баници ще бъдеш оценена подобаващо.
С оня сладкиш с бисквити и ябълки съм запомнила сестрата на баба ми. Бисквитено- ябълкова- кексова торта. Така ни го презентира преди има, няма 30 години.
Руми, пушка си вече. Браво.
Али, и вие, сте ок, нали?

# 1 446
  • Germany
Добро утро!
Не можах да спя и съм труп. Как ще изкарам на курса не ми е ясно... Вчера си ударих пак колата, докато паркирах. Уж леко, ама си личи. Вечерта 2 часа и половина родителска среща, на която 20 мин ни четоха лекция колко опасен е уатсъп и въобще интернета + милион изисквания от учителите по музика, спорт и изкуство. За важните предмети по 5 мин. Върнаха входящият тест по мате и малкият се е справил блестящо. По немски ще го върнат днес, но малчо е болен и ще пратя батко му да го вземе. Класните само, като чуха, че е с астма и веднага ми предложиха да не ходи на екскурзията, щото ако станело нещо през нощта много щяли да се натоварят... В прав текст обясниха, че в устната оценка по техните предмети, ще влиза и поведението, демек дори и да си супер добър по мате, ако приказваш в час няма да имаш еденица... Малоумна система!

# 1 447
  • на Мелмак
Добро утро!

Сега се събуждам, ММ ми донесъл кафенце до леглото, малчо е с кучето долу, ммммм. Само дето трябва бързо да се оправя за работа Grinning

# 1 448
  • София

Бъни, тези ударения морят масово учещите испански, защото в училище се преподават твърде сложно, а може да се обяснят с думи прости. Тези дни ще се опитам да подготвя файл с правила+ примери и ще ти го пратя, дано помогне. Напомни ми, в случай че забравя.
Факт е обаче, че много хора не чуват ударението и в българската дума.
Ще съм ти много, много благодарна! За българския език е факт - синът ми е от тези хора, а аз го разбирам чак сега и не мога да му помогна.

# 1 449
Добро утро в петък Simple Smile

Руми, честит сбор! Wine Glass Исках да пратя щерката на панаир, но тя отказа. Била го виждала панаира, не ѝ се ходело вече. Тайно се надявах да си прекараме един лежерен ергенски уикенд двамата с ММ Heart , но ще е друг път.

Ети, каква е тази работа, в 9.30 още си вкъщи? Той половината ден мина.
Мони, браво на малчо за блестящото представяне! Кофти за екскурзията, явно не им се занимава. Ще го пращаш ли?
Ени, готови ли са изследванията на синеочка? Подготвяте ли се психически за "големия ден"?
Мари, какво ще правите с котетата? В къща ли сте?

Ние снощи имахме събрание на блока за смяна на топломерите с дистанционни. Решихме да ги сменим, но май ще съжаляваме. Confused

Спорен ден, да минава по-бързо!

# 1 450
  • София
Пипчи, ако всички ги сменят с дистанционни май няма да съжалявате. Ние у дома ги сменихме, но какво от това, като останалите във входа не са ги сменили-отчитат ги само веднъж годишно, а идеята е да се отчитат всеки месец. Но за целта всички трябва да имат такива.
Тази седмица е кратичка и бързо мина, поне при мен. Честит ни петък! TGFF!

# 1 451
Мери, на нас ни казаха, че не може някои с дистанционни, други без. Трябва всички. Обясниха ни, че сегашните са много стари и едва ли отчитат коректно и горещо ни препоръчаха дистанционните. Wink Имаше скептици /както навсякъде/, които смятат, че сметките ни ще нараснат едва ли не двойно, щото дистанционните отчетници щели да пишат каквото им скимне. Аз признавам, че съм много боса и се водя по стадото. Доверявам се на уж по-грамотните съседи. Дано да не съжаляваме дружно и да не се стига до спиране на парното, че е много удобно така.

# 1 452
При вуйчо ми са с дистанционни и няма никакъв проблем, нито повишение на сметките, нито други проблеми.
Момичета, можете ли да препоръчате бюджетен телефон, който прави хубави снимки. Моят явно тотално е умрял. А си беше телефон за снимки и искам отново нещо с добри снимки, но много пари за телефон не давам.

# 1 453
Съни, аз съм доволна от моя Samsung Galaxy А10. Към 250 лв. е в Технополис. Аз го взех за 220 при преподписване на договор. Ето снимки с него
Скрит текст:

Тази на Графа е зумната, да имаш представа.

Последна редакция: пт, 27 сеп 2019, 11:17 от pip4i

# 1 454
Pip4i, тъкмо него гледам, благодаря за отзива. Много мразя да избирам нещо. Но от сутринта на няколко пъти все на него попадам и реших, че цената ме устройва.

Общи условия

Активация на акаунт