Кралски работи и клюки - септември 2019

• 124 251
  • 2 987
  •   1
Отговори
# 2 955
Ами изложението е временно. Няма как градината да остане там. Какъв изобщо е проблемът? Това не са градините на Чарлз в Хайгроув.

# 2 956
  • Някъде там
Не се заключват нощно време,а се отварят за изложението само!
И това са градини създадени с цел стимулиране на децата и семействата им да излизат и играят на вън сред природата.....Когато ги показваше това се говореше и рекламираше.Един път годишно ги виждат обикновените деца тези градини??
А нали са по проекта за менталното им здраве точно нейните градини?
Проблема е, че критичното мислене  в темата трябва да се проявява когато се касае до Меган...
А всички  рояли правят проекти за пр.
Реално ползата от всичко е малка.

# 2 957
  • Bristol
Преместена градина? Много еко, много натюр. Satisfied
Това е изложение. По-добре ли е просто да бъде изхвърлена?

# 2 958
Първо я заключват, после я преместват, накрая сигурно и ще я изхвърлят, но нищо,.... важна е рекламата на добрите дела на дукесата LaughingAnimal Joy Cat

# 2 959
Daviz, ама че точно го каза за т.нар. критично мислене! Веднъж годишно ще ги видят обикновените деца. Това ако беше Меган, не ми се мисли какво оплюване щеше да падне 😂😂😂
Красива и лъчезарна Меган, на последната снимка направо сияе! Роклята е хубава, цветът обаче ми е малко неутрален. Страхотна Мери в последния тоалет, както винаги.

# 2 960
Ами да, малко мислене трябва. Нали не смятате, че цялото кралство трябва да се изреди в малката градинка да си почине?

'It’s wonderful this collaboration with HRH The Duchess of Cambridge continues and carries on inspiring families to get together and enjoy the great outdoors and get back to nature,' says Sue Biggs, RHS Director General. 'The impact of the RHS Back to Nature Garden at Chelsea resulted in a record month for RHS Membership, with over 12,000 people joining us in May to support our charitable work and get outside gardening.
'This is incredibly positive and shows how powerful this collaboration is, really motivating people to garden, grow and access outside space and nature, which is good for their health and also for the environment and for wildlife.'

# 2 961
  • София
Смятам, че е по-енергоспестяващо да направи действителна градина, а не да мести туй-онуй с камиони и палета. На изложението не е отишла с две саксии, нали?

# 2 962
Датската Мери има много хубаво излъчване. От споменаваните в темата ми е най-приятна за окото. Гледах видео от сватбата им с Фредерик,  на което той се просълзи, докато я чака пред олтара и едно скорошно с нейната реч за неговия РД...абе подействаха ми, а аз съм си малко бурсук Laughing

Шведите също ми изглеждат свестни като хора, харесва ми колко са сплотени.

Най-големи позьори са ми британците, фалшиви са ми с много малки изключения.

# 2 963
  • Bristol
Мисля, че някои тук прекалявате и ставате смешни с липсата си на информация и непрекъснатото присмиване ту на Кейт, ту на Мегън. Мегън на мен ми е по-близка като идеи и държание, но в случая ще се включа в защита градината на Кейт. Градините се правят на изложението и тогава са достъпни само за посетителите на изложението. След това може да ги преместят, както случая с психично болните и градината продължава да се поддържа и да се развива успешно. Още преди да създадат градината, дизайнерите/градинари знаят дали ще бъде дарена и на кого и се влага доста мисъл в целия процес. На самото изложение ги садят по определен начин, за да могат после без да увредят растенията, да ги засадят на новата локация. Подобни дизайнерски градини са много скъпи да бъдат проектирани, но ако са проектирани с мисъл, после са лесни за поддръжка.

# 2 964
А изложението на градините, от кого се организира?

# 2 965
  • София
Пчелите ще са очаровани, че градините са дизайнерски проектирани и лесни за поддръжка.

# 2 966
От Кралското градинарско дружество/общество:
https://en.wikipedia.org/wiki/Royal_Horticultural_Society

# 2 967
Не бях влизала от известно време и прегледах последните 10тина страници наведнъж. Дали си давате сметка, че става дума за надцакване дали Кейт или Мегън е по-по-най ... зле?
Нека подържат каузи, ако това ги прави по-успешни (каузите). Дори и един човек да се възползва, ще е по-добре от нищо.

# 2 968
  • Някъде там
Мери това с градините добра реализация на хобито на Кейт да.За мен прекалено скъпа за изпълнение обаче като част от изложение,после и преместването му.
Със същия успех сред обикновените семейства могат да се направят такива кътчета за игра във различните паркове и вече действащи градини..
Само споменаването на името и като реализатор на проекта ще накара хората да ги посещават редовно..

# 2 969
От Кралското градинарско дружество/общество:
https://en.wikipedia.org/wiki/Royal_Horticultural_Society
Благодаря. Не бях чувала за тази фондация.
Предполагам изложението не е било безплатно и парите от него са отишли за благотворителност?

Естествено, че ще поддържат каузи. То това им е работата.

Общи условия

Активация на акаунт