Лидл 131 - Септемврийско плюшена

• 81 926
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 780
В Младост 2 от тези съдове имаше само елипсовидния съд за готвене, само го погледнах, че не търся такъв, доста тежичък ми се стори.

# 781
Здравейте, търся точки. Някой ако има излишни и няма да ги ползва ако може да ми пише!
Благодаря Ви! Blush

# 782
Отзиви от акумулаторната прахосмукачка за 169 лева?

# 783
За червените ли тенджерЯ пишете, че липсват?Вчера на Сточна гара в София имаше малки, големи, елипсовидни.Вдигнах един капак и ..."тендовагинита се обади".

Последна редакция: вт, 24 сеп 2019, 14:50 от denyil

# 784
  • София
Моят чугунен тиган е без покритие, не знам дали е суров или не, поддържам го както всеки друг тиган - мия и го оставям да изсъхне, нищо друго. 10 години вече ми служи вярно, перфектен е и нищо му няма.
Също са без покритие моите съдове , така и ги предпочитам, купила съм ги от ИКЕА, страшно съм доволна, мия с гъбичка и препарат, подсушавам , но и винаги ги намазвам с малко мазнина, така трябва, тя попива, за да не се появява ръжда. Гаранцията им е 100 години  Wink

# 785
  • In transit
В Лидл център Варна на касите имаше няколко кашона само с ягодки и патладжани.

# 786
Има ли в лидл салам от типа на Камчия, много ми се е доял, а в лидл обикновено състава е доста по-добър от марките в други магазини, т.е. надявам се да е без рога и копита Simple Smile

# 787
asi_nov  Трябва да дойдеш до У нас  /1 картонче с 5 залепени точки и 2 точки свободни/
Не мога да излизам.

# 788
Може ли с 2 думи да ми кажете предимството на чугунените. Аз имам , ама ужасно тежи, та не го ползвам.

# 789
  • софия
Има ли в лидл салам от типа на Камчия, много ми се е доял, а в лидл обикновено състава е доста по-добър от марките в други магазини, т.е. надявам се да е без рога и копита Simple Smile
Не знам дали е без рога и копита, но със сигурност не се усещат. Има един мек салам с парчета шунка, който много уважавам.

# 790
  • На изток от Ада
Дават още точки нали ?
Аз се каня на автоматичната маша и на плочата за палачинки.

# 791
  • София
Дават,една точка ми остава.Аз упорито отказвам тия играчки.Но синът ми дудне ли дудне.

# 792
Марчева, само един път га намазах с олио или зехтин, не помня, но по него после бяха останали засъхнали точки от мазнината, та трябваше да го мия преди ползване. Thinking
Трещерица, ами какво да ти кажа, имам чувството, че моят ще е вечен. Дебел, не се изкривява, не лепне, мие се с едно минаване на гъбата, всичко в него се пържи идеално, само дето е толкова тежък.

# 793
  • София
Аз не мажа с нищо.Не е мръднала моята тава,но не е от Л.

# 794
  • Асеновград
Те са от вчера..душгеловете.
Аз взех вчера.
Аз от тези съм планирала да взема, Белия кокос много го харесвам.
https://www.lidl.bg/bg/p/predlozheniya-xxl/dushgel-xxl/p29661
От детските пасти за зъби розовата има ли я някъде, вече два месеца търся и не мога да намеря.

Общи условия

Активация на акаунт