Съвет за забравяне на невъзможното

• 13 115
  • 269
  •   1
Отговори
# 90
  • Канада
От моя скромен опит с мъжете, някак не мога да си представя двама души да не правят секс, при условие, че имат толкова силни чувства един към друг. Хич не ми се връзва. Не познавам мъж, който да се въздържи от секс по морални причини, при условие, че е свободен.
За други неща явно става въпрос

Последна редакция: ср, 04 сеп 2019, 22:19 от Deep Blue Sea

# 91
И аз съм в подобна ситуация - влюбена във "външен" колега.  Не знам кога ще го видя.
Привлече ме с външен вид. Понякога се налага да върша неговата работа.
Един ден го хванах и го попитах кога ще ме води на кафе. Разменихме си телефоните. На кафето ме попита какво искам от него. Отговорих му - еднократен секс. Първоначално намираше причини да не стане. После договорихме условията. Предния ден го попитах остава ли уговорката  и отговора беше - не.
Започнах да му пиша за какво ли не. Повечето време четеше мълчаливо
 Когато му написах, че отношения без диалог не се получават, започна да ми отговаря.
Следващия път като му звъннах, ми каза, че ние нямаме никакви отношения, да спра да му пиша и звъня. Приех правилата му и вече седмица не звъня и не пиша.
Вчера го видях. Игнорирах го, подминах го като пътен знак. Толкова ми беше трудно - краката ми тежаха. Засякох го на една врата. Отвори я рязко, аз му казах: Не ме убивай! Докато ми държеше вратата ме попита работен въпрос, но не знаех отговора. Успя да се справи сам.

Днес е почивка. Решил е да ме накаже. Не влиза в соц. мрежа в която си общуваме.

Истината е в пост #55 на ШаркУ.

# 92
Анонимна, не е решил да Ви накаже, а е решил да избяга. И това е неговият начин да Ви покаже, че има нулев интерес към Вас. И как да е другояче, като толкова агресивно сте му влезнали в началото. Всеки нормален човек би се стреснал от такава реплика на първи контакт и не би завторил, защото най-малко щв си помисли, че отсрещният е хахав. Съдя по себе си, не държа да съм меродавна.

# 93
По принцип мъжете не отказват секс. Говоря по принцип. Разбира се, има и такива случай : я отсреща крокозавър, я омъжена и мъжът наблизо, я не му става, я е в кома....

Това изобщо не е вярно че не отказват. Друг е въпроса ако говорим за младежи, те може и да не отказват.
Като цяло не е задължително на едим мъж да му харесват всички жени. Всеки мъж си има даден тип жени по които си пада и ако въпросната не попада там шанса е почти нулев.

# 94
Според мен има еректилна дисфункция и не иска да се излага с провал по време на секс.
Или пък му е малък...
Аз лично съм зарязвала човек ( преди да ми е станал гадже) заради малък пенис.

# 95
По принцип мъжете не отказват секс. Говоря по принцип. Разбира се, има и такива случай : я отсреща крокозавър, я омъжена и мъжът наблизо, я не му става, я е в кома....

Това изобщо не е вярно че не отказват. Друг е въпроса ако говорим за младежи, те може и да не отказват.
Като цяло не е задължително на едим мъж да му харесват всички жени. Всеки мъж си има даден тип жени по които си пада и ако въпросната не попада там шанса е почти нулев.
Кво значи не попада ? Всеки иска красавица, но като не може да има такава, ще вземе каквато може...
Та въпроса е той къде попада ? И на него коя ще му пусне.

# 96

Кво значи не попада ? Всеки иска красавица, но като не може да има такава, ще вземе каквато може

Надявам се това да е шега.

# 97

Кво значи не попада ? Всеки иска красавица, но като не може да има такава, ще вземе каквато може

Надявам се това да е шега.
Не е шега.

Последна редакция: чт, 05 сеп 2019, 00:44 от Анонимен

# 98

Добро чуство за хумор Laughing

# 99
Скрит текст:
Здравейте,
темата е хем банална и поредната, хем си е моята. Започва типично. Дете, мъж и трети човек. Първо, може би за да се защитя, може би за да добиете изцяло представа, ще кажа, че бях от другата страна. Мъжът ми е много добър човек, но имаше друга. Сега от позицията на човек, който си има друг вече разбирам много неща. Няма да говоря за проблемите във връзката ни, а ще ви разкажа за невъзможната любов на живота ми. Започна преди една година. Това е един невероятен човек, с който имаме съвместимост на всички възможни душевни нива.  Когато започнахме да комуникираме, той ясно заяви, че странични хора не трябва да бъдат наранени и, че не си представя да причини болка на близък човек. Тогава беше в сериозна връзка. Започнахме като приятели, споделяхме, говорехме. Оказа се, че интересите ни се препокриват на 100%. Първо беше леко невинно. После започнахме да ставаме все по-интимни и интимни, но категорично беше, че всичко остава една фантазия и бягство. Макар че се разбрахме, че ако нещата бяха други щяхме да сме заедно на момента, вила в гората, куче. Абе, луда романтика. Един единствен допир имахме, на един танц, един банкет. Той тогава пи малко алкохол, което не прави попринцип и докато ме държеше ми каза, че иска това да е истина. Че иска тази алтернативна реалност. След това изчезна и не писа месец. После пак се върна. Нещата стваха все по-сериозни, все по-мръсни, стигнахме до секс разговори, до пълно обсебване, но все така само думи. Началото на лятото пак си позволи лек намек за чувства и пак изчезна. И пак се появи и каза, че вече при него няма какво да пречи. Попитах защо се държи странно, чуждо и какъв му е проблемът, при което отговори, че е имал два, а сега е само един. Изживяхме много страхотни мигове(пак само виртуални). Търсеше ме нон-стоп след раздялата им. Но...Тук идва моята най-голяма болка. Аз му предложих истинска среща, на което се уплаши, скри се и спря да ми отговаря. Накрая написа, че не му позволява съвестта, че не иска да е виновен за нещо.Той е изключителн принципен човек
. Не съм срещала такъв. Сега съм на хиляди парчета. И тук търся вашия съвет и мнение. Как да забравя човек, който виждам всеки ден? Как да спра да го обичам? Как? Колко време трябва да мине? Какво да направя да облекча болката си? Повярвайте ми, не съм изпитвала такова нещо, не ме е боляло така. Отслабнах, не съм същия човек, хората забелязват, коментират, а няма как да изплача, не мога да кажа пред никой. Може би е решил да пробва с друга, да има чисти отношения, но това ме побърква. Ревността ме изяжда. Убива. Помогнете, кажете какво смятате в тази ситуация?
 А мъж, аз, той работим на едно място Simple Smile Иронично, а? Ние с него в един офис, мъжът в съшата сграда, но в друг.
Че защо трябва да спираш да го обичаш? Обичай го, като човек, като колега.
Но не го желай. Ревността пък е сигурен белег за гордост....
Защо трябва да забравяш?  Това е част от твоя път. Опитай се да си промениш мисленето, да си извлечеш поука, за да може да се смееш един ден на себе си.
Много съвети са ти дадени, надявам се, че ще успееш да си сглобиш " лековитата " рецепта , която би ти помогнала.
Други опции са: психотерапевт, изповед+ молитви,  хоби, пътешествие, приятел/ ка, откровен разговор с обекта на страстта, в който да се изясните/ разчистите / разплетете възела, в който сте самозаплели.
За последната опция е необходима волята и на другата страна, а също и малко повече трезвост от двама ви.

# 100
Интересни теории чух. Доста от вас се подиграват, но си казвайте "да не ме стига". Далеч не е грозен, нито пък е някой по който припадат всички, нормално, хубаво момче. С мъжът ми се познават, да.
Може би съм се заблудила, може би не чувства нищичко. Напълно е възможно. Мислех, че може да го спира и това, че ни вижда всеки ден с мъжът ми, познава го и не иска да се чувства виновен. Това, че ни вижда заедно всеки ден.
Все пак съм сигурна, че не му бях напълно безразлична. Една година комуникирахме. Раздели се с приятелката си, каза "При мен няма какво вече да пречи", тогава ме попита и какво искам. Има и много други такива случки, които ме навеждаха на тези мисли. Може и това да ме подлъга. Може вече да съм му напълно безразлина, може да има нова, това въобще не го отричам като възможност. Даже доста възможно мисля, че е. Просто не проумявам как за няколко седмици човек спира да чувства. И искам и аз така. Затова и търся начин да се отърва от тези чувства. Дори и да са несподелени не ги прави по-малко силни.

А това, че не съм негов тип и не знам си какво пък са съвсем други глупости. Поне не веднъж е показал, че харесва външността ми. Тук нямам съмнение. 

Последна редакция: чт, 05 сеп 2019, 06:23 от Mariposa

# 101
Не се подигравам на теб, неговото поведение обаче е за майтап. Омагьосва те сума време, накрая като поддадеш - ааа, аз съм много принципен. Като си принципен, защо изобщо сваляш жената? И моето предположение е, защото има нужда от женско внимание, от четкане на егото. А алфа мъжкарите, красавците, си имат предостатъчно такова внимание, затова предположих и ти потвърди, че жените не припадат по него. Погледни го трезво. Вероятно не е нищо особено, любовта слага розови очила. Не търси в поста ми нито осъждане, нито подигравка, нищо подобно. Съвсем добронамерена съм. Той не ми е симпатичен (всъщност те кара да страдаш), а на теб ти съчувствам.

# 102
Мен алфа мъжкарите мен отблъскват, та не виждам що за заключение е това, че въпросния господин е смотаняк, който няма никакво женско внимание. Мъжът може да е интересен с куп неща, а външността му е последото от тях!

# 103
Интересни теории чух. Доста от вас се подиграват, но си казвайте "да не ме стига".
А може би ни е стигало, Mariposa, и затова някои сме категорични.
А за чувствата - те се подклаждат от чувствата в отсрещния човек. Може би като е видял, че за теб всичко е неясно, не си категорична или е забавление, бягство от семейството, но не и категорично решение и затова е избягал. Може би е искал сериозни отношения, семейство, но е видял, че ти не си убедена, че това искаш.
Помисли ти какво искаш - дали нов живот, нови отношения или само известна разтуха от досадилите семейни отношения след изневярата от страна на съпрука. Защото нерядко човек получава това, което иска и тогава почва да се чуди дали точно това иска.

# 104
Интересни теории чух. Доста от вас се подиграват, но си казвайте "да не ме стига".
А може би ни е стигало, Mariposa, и затова някои сме категорични.
А за чувствата - те се подклаждат от чувствата в отсрещния човек. Може би като е видял, че за теб всичко е неясно, не си категорична или е забавление, бягство от семейството, но не и категорично решение и затова е избягал. Може би е искал сериозни отношения, семейство, но е видял, че ти не си убедена, че това искаш.
Помисли ти какво искаш - дали нов живот, нови отношения или само известна разтуха от досадилите семейни отношения след изневярата от страна на съпрука. Защото нерядко човек получава това, което иска и тогава почва да се чуди дали точно това иска.

Здравей,
истината е, че не съм напълно сигурна. Ако бях сигурна в него на 100% нямаше да се колебая. Затова и нищо не съм признала. Макар че смятате, че е усетил.  Сигурно е така. Може да си личи, но никога не съм показвала истинските си чувства. От страх, че ако усети сериозността на чувствата ми ще избяга. Но след като се отдръпна вече нямам право на избор. До преди 2 седмици нон-стоп го виждах да ме наблюдава, сега струва ми се гледа все на друга посока. Не пише 2-ра седмица, а и аз не пиша, защото няма да се унижавам.  Явно наистина съм във фантазия, защото човек не спира да чувства за 2 седмици. Но да говорим за ново семейство е безумно. Колкото и да съм влюбена няма как да се хвърля - хоп ново семейство. Трябва време, срещи, опознаване в реалния живот. Може да не си паснем. Но докато не се пробва няма как да знам. Е, сега съм пред свършен факт и ща не ще изборът не е мой.
Още един детайл - когато отказа срещата ми каза, че не иска да спираме комуникация, но много тежът интимните рагзовои. При което аз казах, че само приятелски няма как да са и , че ще ми липсва комуникацията ни. Също казах, че повече няма да направя никакви опити за нещо. Не знам това как е разбрано.

Общи условия

Активация на акаунт