, аз пък си мисля, че Бадхакешите ( каквато е Венера за лагна Рак) им е добре, когато са в зли домове. 
Иначе ако планетата е У на 4 и 11 дом си е ОК.
Това го помня... тоест ще ми навреди, ако слушам силно музика и изпитвам страст дори към мъжа си?
Трябва да давам без да очаквам нещо в замяна, но на партньора или на жени, или на всеки?
Познатата ми има венера слънце меркурий малефици , в д9 сатурн й е в 5ти дом, в д1 в 7ми... никога не е имала проблеми, попадна на най-отговорният мъж, който й помага във всичко със спокойствие и увереност. Тя идва от много добро семейство, много грижовно и възпитано. Единственият й проблем беше че не беше готова още за дете, защото искаше да пътуват, но най-големият късмет точно сега да го има по време на пандемия , когато не е ок да се пътува

Не знам дали е удачно тук да го спомена, но все пак ще кажа, че отново на хоризонта е връзка с доста по-голям партньор от мен, зрял, стабилен /Козирог е/. Човек на който може да разчита. Абе, точно по Сатурн...Тук добавям и важната подробност Венера е в Козирог по западната астрология, 12 -ти дом.
, моята Луна е също в Овен по ведическата. Не е само едната Луна : - )