Случи ми се нещо странно XXI

• 65 726
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
  • Русе
Стига бе, румънски....бях убедена,  че някакъв индиански език. Пфу, това може и да го чул по телевизията.  Наистина е жалко,  че не съм го записала. Много ти благодаря,  аз не успях да открия превод.

# 646
Е, може и да не е румънски, пробвах различни комбинации в разделянето на думичките на срички и това ми се видя най-удачно... ако имаше повече думи, щяхме да разберем поне дали е от някой съвременен език.

Следя отдавна темата, интересна е.

И нещо кратичко от мен- като малка постоянно имах чувството, че някой ме наблюдава, особено като съм сама. С периферното си зрение виждах очи, втренчени в мен. По-късно това изчезна...

# 647
И аз си поиграх и пробвах различни комбинации -  ''ungorengai'' - разпознава го като шона - официален език на Зимбабве и означава ''просто четете''. Доста интересни словосъчетания се получават при разделянето на срички на ''думата'' / пр. ''нечестиво ангажиране'' - ''ungor engay''/.

# 648
Случайно попаднах на тази тема и реших да споделя и аз случкa от миналото.

Била съм на 3 г. Помня, че кръстниците ни са били на гости. Те спяха в хола, а ние с родителите ми и сестра ми, която е била бебе, в спалнята. Имаше нощна лампа, която светеше. Събудих се и видях дух, който се появи отзад гардероба и се носеше плавно към моето легло, минавайки между кошарата и леглото на родителите ми. Изплаших се и се преместих бързо на леглото при нашите, а духа изчезна в белите ми завивки... На сутринта се събудих при нашите...
Не зная дали е било само кошмар, но това е един от малкото ми ярки спомени от детството.

Последна редакция: сб, 04 яну 2020, 23:29 от Анонимен

# 649
Това моето не може да е възможно.
Стоплих си две сарми, две филийки хляб и крайчето на хляба.
Изядох филия и половина със сарма и половина. Обърнах се да разцъкам програмите.
В чинията ми нямаше хляб като се обърнах след секунди да си доям. Крайчето рядко го ям, ей така просто го сложих и него в чинията.
Детето беше в другата стая, нямам домашни любимци, изчезнаха половин филия и крайче.

# 650
  • Sofia
А 1/2-та сарма?

Последна редакция: нд, 05 яну 2020, 23:01 от Doli

# 651
Някое гладно полтъргайстче ще е

# 652
Много е гадно това с храната, постоянно ми се случва. Тъкмо да си мисля, че имам още две- три хапки и как ще си ги хапна сладко, обръщам се и то няма нищо. Бясна съм Grinning Отдавам го на лакомията ми и чак забравям кога съм го изяла..

# 653
Остана си в чинията.
Нито съм луда, нито малоумна.
Сега, края на януари ще правим пет години от смъртта на дядо и две години от същата на татко. Починаха през ден с три години разлика.
Не мога да си го обясня.

# 654
Остана си в чинията.
Нито съм луда, нито малоумна.
Сега, края на януари ще правим пет години от смъртта на дядо и две години от същата на татко. Починаха през ден с три години разлика.
Не мога да си го обясня.
Извинявай,помислих че се шегуваш

# 655
Не се шегувам. Те и двамата си отидоха гладни. И винаги като ги сънувам е свързано с храна.
Дори на дядо на струването бях писала тук. Сънувах, че иска да яде нещо си там, и се оказа че на струването това са яли, аз в последствие разбрах, че са сервирали това, което съм много сънувала.

# 656
Недейте така ,не се шегувайте .Ще ви кажа аз случай ,който знам пак с храна.На майка ми приятелката ,която е адски интелигентна жена тя е шеф на една фирма.Без значение.Тааа нейният баща починал,скоро след смъртта му се случва това.Сготвила жената картофи е нещо ,цяла тава хапнали вечерта и си легнали с дъщеря и и бабата.Обаче на сутринта стават и какво да видят ,картофи разпиляни навсякъде по пода.Дали е шега???? Разказа този случай и се беше узадачила женицата.

# 657
Дари,раздай нещо за ядене,за помен

# 658
А брои ли се за странно,ако разсипеш,да кажем,сурова храна, приготвена за печене,но още не сложена да се пече?Веднъж така майка ми много отдавна беше разпиляла сурова храна.

# 659
  • София
На всеки може да се случи да бутне/изпусне/разсипе нещо. На някои се случва по-често (на мен например, вързана съм в ръцете по рождение Grin ), на други се случва рядко, но не е странно. Зависи дали е имало нещо по-особено покрай обстоятелствата с разсипването - наскоро починал близък, дата от смърт, някакви необичайни (дори паранормални)  събития преди или след това ...

Общи условия

Активация на акаунт