Случи ми се нещо странно XXI

• 65 713
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Че кое му е странното. И на мен ми се е случвало и то неведнъж.

# 661
В нас цяла бутилка с вино се пръсна от самосебе си. Беше около помени или Задушница.
Иначе, ако ядеш и нещо си се умислил е възможно да не помниш колко и какво си изял.

# 662
Вижте какво открих в Туитър и го качих в моя акаунт:

Публикацията гласеше: Мат (Белами) беше прав. В смисъл, че наистина живеем в симулация 😁👍

Последна редакция: пн, 06 яну 2020, 18:41 от HumbleDrumble

# 663
Вижте какво открих в Туитър и го качих в моя акаунт:

Публикацията гласеше: Мат (Белами) беше прав. В смисъл, че наистина живеем в симулация 😁👍
Странно е, и облак да е ще е по голям обхвата на дъжда, това е като душ. Толкова неща не знаем..

# 664
Такъв случай имахме. Дядо ми беше току-що починал (преди 1-2 часа), беше още в къщи. Седяхме всички в другата стая, вуйна ми правеше кафе в кухнята. Всички чакахме да пием кафе. В един момент се появява вуйна ми с кафеварката в ръка и казва, че без въобще да се усети е изсипала цялото готово кафе в мивката. А дядо ми много обичаше кафе.

# 665
  • Sofia
При мен пак имаше включване на тв-то през нощта,този път в 2,30ч. и 3,30ч ...странното е,че се будя секунди преди това.. Ясно е,че е нещо с тока свързано,но защо все в тези часове?

# 666
Да не би без да се усетиш да прогромираш телевизора да се включи в някакъв час?

# 667
При мен пак имаше включване на тв-то през нощта,този път в 2,30ч. и 3,30ч ...странното е,че се будя секунди преди това.. Ясно е,че е нещо с тока свързано,но защо все в тези часове?

Моето LG направи така веднъж. Отдавам го на проблем с електричество или със телевизора.

Иначе чух мнение, че в природата съществуват вълни, способни да взаимодействат с електрически уред и да  включат без човешка намеса, но не искам да мисля че това е била причината

# 668

Моето LG направи така веднъж. Отдавам го на проблем с електричество или със телевизора.

Иначе чух мнение, че в природата съществуват вълни, способни да взаимодействат с електрически уред и да  включат без човешка намеса, но не искам да мисля че това е била причината
Старият ми компютър най-редовно го правеше, в последствие разбрах че е от настройките на USB изводите в BIOS. Модемът беше на USB и при прекъсване на Интернет подаваше сигнал и компютъра се включваше. Може да е нещо подобно с телевизора.

# 669
  • Sofia
Да,има нещо свързано с тока...не мисля, че е нещо друго...някакви кратки  прекъсвания при които и асансьорът тръгва надолу..но защо все в този час?

# 670
Защото е подходящ час за включване в електрическата мрежа(незаконно от някои прослойки на обществото).При такова включване тока спира за да не изгърми цялата мрежа (защита) и след това се включва отново.
Да,има нещо свързано с тока...не мисля, че е нещо друго...някакви кратки  прекъсвания при които и асансьорът тръгва надолу..но защо все в този час?

# 671
  • Sofia
Утре ще звънна в чез да ги питам за причината за тези кратки прекъсвания.

# 672
Живяла съм в два квартала на София и на двете места го правеха отвреме-навреме, точно към 2 - 3 часа. На едното място го хващах, защото алармата минаваше в авариен режим, на другото по котлоните (рестартира им се таймера).

# 673
  • Deutschland
Преди около месец сънувах дядо ми (почина миналата година). Питах го защо е дошъл, какво прави тук, а той ми отвърна " Дошъл съм да прибера един човек, който живее близо до нас. Така и така ще го убият, по-добре да го взема" 🙄
Преди дни е починал негов съсед, гледаше го дъщеря му, която се чудеше как да го накара по-бързо да си иде, за да се докопа до парите му.
Мразя сънища, мразя да сънувам починали. Дано повече не ми се случва

# 674
Поизпуснах малко темата Animal Speak No Evil
Дари раздай за починалите и според мен.
Скрит текст:
Не знам дали съм разправяла назад, баба ми почина преди вече 12г. Пра баба преди 10. Някъде преди 6-8г ги сънувах че 'дойдоха' в квартирата, където живеехме с майка ми. Беше къща на 3 етажа, по старичка такава. Сънувах че в стаята на майка ми, в стената се 'отвори' врата, от която се виждаше ослепителна светлина. От там почнаха да излизат много хора, повечето непознати лица и дори не ги помня, също бабите ми и бабата братовчедка ми (от другата страна), за която тогава даже не знаех че е починала. Стоях до вратата, а те си минаваха покрай мен без да ме отразяват. Питах баба къде отиват, а тя с едни такива празни очи протегна ръце към мен (буквално като зомбитата във филмите) и почна 'хляб, хляб, хляб'. Майка ми ми каза тогава да раздам, ама бях прясно пристигнала в Германия и още не познавах никого, та не го направих. След няколко дни сънувах само едната баба на една дълга празна маса и тя стоеше сама. Почнах да и говоря, но тя въобще не ми обърна внимание, носех нещо и като посегнах да го сложа на масата и да седна тя стана и си замина. Тогава майка ми раздаде за всички, ама повече никой починал не ме е посещавал, а така ми се иска ей така само да ги видя...
Причината да влезна е да ви разкажа случка на сестра ми- Работи само нощна смяна и се прибира сутрин към 6.30. Преди няколко дни на връщане по междуградски път някакво бяло животно (според нея- куче) се засилва срещу колата, ама изкача от нищото на няколко метра от нея. Докато реагира да спре и 'минала' през него. Обаче не е усетила удар. Уплашила се, ама слязла да провери, нямало нищо. Много се учудила, че дори да е тръгнало да бяга от двете страни са празни полета и ще го види. Каза че не е личало какво е животното, оприличила го е на куче заради размера, много късно се е появило за да го премисли какво е (ММ и каза че е луда да слиза да проверява)  Преди няколко месеца пак тя имаше друга случка, само че на отиване към работа в 22ч. Лампата отзад в купето и светнала все едно е отворена някоя врата. Спряла защото помислила че се е отворил багажника, проверила го бил затворен, проверила вратите и тръгнала. След малко пак светнала и след това почнала да премига. Тя е много страхлива и си светнала и предната лампа за да не я дразни. Като стигнала се обадила на приятеля си да отиде да види дали няма проблем с колата- нищо и нямало...
Тя се опитва да си ги обяснява тези неща, не чете такива теми и не си вкарва излишни бръмбари. За единия случай е сигурна че е животно, за другия- някоя жичка/бушонче. Ама аз веднага си мисля че е нещо свръхестествено и бързам да докладвам тука Animal Speak No Evil

Общи условия

Активация на акаунт