Аз нося пентаграм. И "обърнат" (сатанински уж) съм носила - нищо. Внушавате си, че е лош символ и ви се случват кофти неща неща.
Като дете ми слагаха кръстчета и богородици - е, всичко падаше от мен и изчезваше безследно за нула време...
) , мястото на намиране или производство е "кофти"....... Не случайно е пълно със страшни филми как нещо става ако донесеш кукла, картина и т.н. в къщи... Не е нужно да е Анабел. Семейните бижута са най-гадната история- може да влачат и кармично, и родово проклятие и омразата на свекървата... Познавам от 1 лице такива истории и хора. Така че, ако днес идва принца с пръстена на баба му- бЕгайте и го водете в мола за нов
, не смея да донеса у дома една "картина" подарена ми от клиентка. То картина е силно казано, ами е нещо като евтин принт пейзаж в рамка. Е, не знам защо, но не го искам у дома. Пък и е грозен. Вероятно защото ми евтинее, но не е само това, просто нещо ме спира. Мен не ме вълнува скъпо или евтино е едно нещо, а дали ми харесва. Е, това не ми харесва, но не е само това, не го искам у дома и го държа полуразопаковано в офиса.

и трябваше да закрепи системата над леглото на татко. Оглежда се, оглежда се и вика, ма тука нямате ли картини. Аз - WTF?!