Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 59

• 62 111
  • 767
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Има и на Пиротска.

# 631
Благодаря ви, ходих да ги погледна но засега съм пас, нищо не ми хареса от Re loadеd палитрите.

# 632
  • София
Аз много харесах розовомраморната, но 27 лв сега не ми се дават.

# 633
Тя не е от тази серия, погледнах ги и тези от 25 лв но набързо, че и на мен не ми се дават за сенки толкова пари сега. То реално на мен ми трябва само един матов нюд цвят, който неуспешно издирвам, от една стара четворка на Флормар, и цяла голяма палитра не ми се купува.

# 634
  • София

Моля ви, дайте мнение за тези сенки... В Лили сега са на 20 лв

# 635
  • Deutschland
Аз много харесах розовомраморната, но 27 лв сега не ми се дават.

Леле, леле тия наред ли са? Тук са 3.49 €

# 636
Фрау, тези които си показала, тук са по 11-13 лв. Dicewithoutnumbers има предвид едни други палитри, не ми се рови да видя кои точно, от тази серия са:

# 637
  • София
В "Додис" е 14 лв – https://www.dodis.bg/makeup-revolution-palitra-senki-za-ochi-re- … n-15-tzviata.html
Да не би да става въпрос за друга палитра?

# 638
  • София
Ето това си харесах

# 639
Друга е, да, горните са тези за които говори Фрау, Dicewithoutnumbers си е харесала от долните, те са по луксозни и скъпи:

# 640
  • Deutschland

8.39 е, сега я видях.

# 641
  • Варна
Искам да подаря на 16годишна девойка палитра сенки (пък и аз чат-пат ще я ползвам, ако ми позволи Simple Smile)
Гледам в Метро са пуснали комплект на Мейбълин  The burgundy bar + спирала, цената му е около 20 лв там.
Дали е ок или да се ориентирам към сенките на Мейкъп Революшън?
Искам палитра до 20лв, да се учи да се гримира на първо време.

# 642
Искам да подаря на 16годишна девойка палитра сенки (пък и аз чат-пат ще я ползвам, ако ми позволи Simple Smile)
Гледам в Метро са пуснали комплект на Мейбълин  The burgundy bar + спирала, цената му е около 20 лв там.
Дали е ок или да се ориентирам към сенките на Мейкъп Революшън?
Искам палитра до 20лв, да се учи да се гримира на първо време.

За мен лично тази е тъмна за възрастта и.

Последна редакция: вт, 12 ное 2019, 09:14 от bubanka

# 643
И аз бих казала да се ориентираш по цветовете. Имам тази палитра, хубава е, но наистина е тъмна. Аз бих ти препоръчала да разгледаш нещо на есенс много са меки самите сенки, не са скъпи и лесно ще се учи с тях. Другото важно за да се научи са четки 😁

# 644
Даже четките май са най-важни. Аз се борех месеци с опушването, докато не гледах едно видео и не схванах, че не използвам подходящи четки.
За да не е спам, и аз съм за Essence - много нежни цветове, подходящи за младо момиче.

Общи условия

Активация на акаунт