Лечение на псориазис 7

• 43 789
  • 381
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте, предстоят ми две хирургични интервенции. Въпросът ми е ще се влоши ли псориазиса след хирургичните интервенции.

Зависи от медикаментите, които ще приемете - категорично зле се отразяват кортикостероидите. Аз имам и кофти опит с изопринозин, така че комуникирайте с лекуващия..
Леко да минават интервенциите и бързо възстановяване след тях!

# 376
Emonka, след като започнах нови инжекции ми се появиха и на мен две ранички по скалпа.Явно псориазисът се връщаше.
В събота се боядисах,по-точно,тонирах корена.На другия ден като си оправях косата установих,че раничките ги няма.Още не са се появили нови.
Имах леки притеснения дали няма да стане някаква реакция при боядисването,но трябваше спешно да освежа цвета,че имаше повод.
Боята беше дрогерийна че нямах друга под ръка,ако това има значение.

# 377
VanessaDE, извинявам се за въпроса, но на какво лечение сте? Биологично ли?

# 378
Да, на Гулимумаб съм

# 379
Можете ли да ми пишите  кои минерални извори в България са ефикасни за профилактика на псориазис?

# 380
Можете ли да ми пишите  кои минерални извори в България са ефикасни за профилактика на псориазис?

Кюстендил, Момин проход, Поморие, Баня /Карловско/ - това е от сайта на националния център по рехабилитация. Не съм ходила на нито едно от изброените места, наскоро просто любопитствах къде какво се предлага като лечение.

На мен много добре ми се отразява водата в село Баня до Разлог - буквално за престой 4-5 дни всички плаки по тялото почти изчезват.

# 381
Всъщност бих се възползвала от повдигането на темата и ще съм благодарна, ако някой има опит с посещение на санаторориум и сподели впечатленията си - както от самото лечение, така и от битовите условия.

Общи условия

Активация на акаунт