Радостта ми е голяма, аз съм вече ЮЛСКА мама!

• 14 877
  • 284
  •   1
Отговори
# 165
НАН благодаря ти  Hug Моята педи нещо ми бяга тука с някви спешни случаи и не мога да я хвана.
С лъжичка ли даваш?

# 166
  • somewhere over the rainbow
С шише ги даваме. Може би с лъжичка е по-добре,но с шише е по-лесно Embarassed Отсипвам от чая в друго шише,слагам капките и бам в устата. Много й се услажда Wink

# 167
# 168
Стечи  и двете Ивчета, вие голяма дружинка ще заформите за края на седмицата в Шейново!  Hug Пожелавам ви късмет и на трите и сладки бебета! ivka76, намери си вече компания, няма да си сама, хайде отивай да раждаш, стига си го стискала това бебе!  Laughing

# 169
Здравейте на всички! И нас с Павел днес ни изписаха, чувсваме се прекрасно но сега сме малко уморени:)
изписали сте тоооолкова много.
Честито на всички новообебили се докато ме нямаше! Да растат здрави и щастливи!   

# 170
Честито на всички новообебили !Да са ви живи и здрави съкровищетата!

Ние с малката сме добре , жълтеницата вече премина и си възвърнахме розовия цвят Simple Smile
Малко сме ревливи и имаме вече колики , но за сега се справяме Simple Smile
Ами май това е за сега от нас !

Пожелавам успех на всички мами 2 в 1 все още Simple Smile

# 171
  • Варна
здравейте милички Hug Hug Hug
имам невероятна нужда да споделя това което ми се случи днес.направо незнам вече какво да си мисля Thinkingи така

Днес трябваше да отида на преглед при лекаря който ще ме изражда /тъй като вече трети ден съм без тапа/да ме види за разкритие и т.н.че отивам аз няма никой newsm78сядам аз да почакам и след няколко минути излиза една жена и ме пита дали чакам за АГ кабинета.след моя положителен отговор ми казва че много съжалява но доктора е много зле/с кръвното/и ще приема чак на 20юли. #Crazy #Crazy #Crazyа аз викам "ама аз ще раждам вече всеки момент как така е болен,какъв 20?няма ми тапата и т.н."тя отиде нещо да го пита върна се и каза "докато намаш болки няма страшно"а аз викам "ами ако имам тогава какво правим" newsm78 newsm78 newsm78а тя ми казва"ами ще се обадиш и ако той неможе ще те препрати към някой колега Shocked Shocked Shockedама аз неискам някой колега smile3514
първо исках да съм при един.тай ми отказа защото излизал в отпуска.
после се уговорих с този,той взе че се разболя smile3515
то е човешко,всеки може да се разболее дано по-бързо да се оправи човека Praynig Praynig Praynig,но защо все на мен Crossing Arms
сега съм толкова притеснена Shockedи направо не знам.утре ще ходя при един лекар поне да види дали имам разкритие.то май се е видяло че ще раждам без уговорка.може би Господ ми дава знак че просто трябва да отида и да си родя при който там е на смяна,незнам Crossing Armsда си спестя парите и после да взема нещо на бебенце с тях/все пак не са малко/
дано доктора да се оправи Praynig Praynig Praynig
а пък той Господ си знае работата.каквото ми е писано ще стане
Извинявам се че ви натоварих с моя проблем,но страшно ми олекна след като  ви споделих всичко това.
приятна и спокойна вечер от нас  bouquet

# 172
Здравейте и от мен.2,3 дни ме нямаше,защото компютъра ми не беше в ред.Но сега съм тук и едвам изчитам всичко,което сте писали.Честито на всички мами,които са родили,да са им живи и здрави бебчетата,много да ги слушкат и радват.На тези,които скоро са празнували-всичко хубаво желая занапред.
Аз съм много добре,нямам контракции,спя си нормално вечер.Мисля,че ще съм последна от всички ви ooooh!Ама какво да се прави,такъв ми бил късмета.Иначе ходих днес на консултация(последна),док. ми каза,че плацентата ми е 2-ра,3-та степен,бебка е слязла много надолу,околоплодните ми води са намалели ,а шийката ми е скъсена 50%.Дали вече наближава? newsm78Утре ще ходя и на частната док.,да видя дали нещо друго ще каже.
Ами това е-на тези,които са се запътили да раждат-УСПЕХ. Praynig

# 173
  • София
Ivelin4e, изчистих си ЛС, пиши ми Hug

Лека нощ мами, аз пак съм с контракциики, ама отивам да си лягам, нямам чувството, че ще раждам тази нощ (тайно си казвам обаче, а дано да е тази нощ Joy)

# 174
Асе,благодаря ти за съветите, но само при мисълта за болките които изживях при кърменето на бебка почвам да треперя - сега колкото и да ми е трудно цедя и давам шишето. А тя милата папка през три часа по 100мл, към три- четири през ноща пие чай за колики и заспива до 6 часа. Щях да пропусна кърмата която ми остава след изцеждането си я замразявам във фризера в контейнерчетата на "АВЕНТ". Детската ми лекарка каза, че мога да я съхраня 6 месеца.Иначе не се оплаквам всичко е нормално само дето нямам време да стоя много пред пи-сито.
Наде, опитах да кача снимчици на Киара, но нещо не се справих и ще пробвам пак след ден два.
Лека вечер на всички бебчовци и мами а на останалите леко раждане Peace

# 175
Здравейте на всички! И нас с Павел днес ни изписаха, чувсваме се прекрасно но сега сме малко уморени:) ...............
pipi ЧЕСТИТО БЕБЧЕ !! ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО , ДА СЛУШКА И ДА ВИ РАДВА !!
Много се радвам , че всичко е минало добре  Heart Eyes ...аз все още съм в очакване - нямам никакви болки и контракции....
 smile3525

# 176
  • София
Добро утро,
Наденце, наистина голяма дружинка ще заформим в Шейново, екстра lalalala
А за стискането, кой аз ли?????????Дето му давам зор от юни месец на моят мързелив младеж Joy
Днес съм на запис на тонове момичета, някъде към обяд ще отида и после ще пиша, може пък да ме зарадват този път, а не като всеки път- няма да е скоро #Crazy аз да не нося слонче  261uu

# 177
Добро утро, поспаланки-мамки!

Добре дошли на Пипи и Мама Писана!

Жоржитка, не му се впрягай толкова! Наистина Господ си знае работата и всичко ще е наред.  Peace Звънни на Синеоче да ти разкаже за нейното раждане при случаен лекар, за да ти олекне на притеснената душица. Няма да те оставят да родиш сама и на улицата, споко, нещата ще са ОК! Само още малко търпение и хладнокръвие ти е необходимо!  Hug

Верче, аз съм на твоя хал не помня вече откога, пък още, Слава Богу, не съм зараждала и май ще си дочакам датата за планово секцио, напук на всички, които предричаха, че тая седмица сме щели да се гушкаме У ДОМА  Shocked с бебка, сиреч трябваше да съм родила още миналата седмица, пък то още сме 2 в 1.

Момичета, дойде и моя ред с подуването. Крачката са ми като понички. Майка ми каза, че значи наближавало, ама какво наближава, те някои момичета са с отоци още от 5ти месец?! #Crazy Иначе изследванията ми са ОК, а кръвното - като на космонавт. Дали е от топлото и залежаването? newsm78

Ако не ме лъже паметта, вчера минахме без бебета...  newsm78 Е, крайно време е днес някой да се отчете. Хайде, хубав ден е! Чакаме новия Левски!

# 178
ДобрЮтро и от нас Hug

днес ще ви черпя, че официално приключих с бременността и ми е термин за раждане, та викам си, ще му спретна едно парти   bigdance2; взимайте си кой каквото и по колкото обича cook cook Popcorn eat  food002 beer beer cheers

пп. Ивка76, взимаш ме в твоя отбор на мамите дето не им се раждат юнаци, нали; че нещо нямам усещането днес да е денят Х Joy

на мамите, които ни изпреварят, много късмет и лекичко раждане Hug

# 179
  • София
ИвИчка,
На никой повече няма да даваме ред, ще чакат, да си ги нямаме тия Naughty
Хайде стягай се и отивай да раждаш, та да ме отсрамиш и мен с моя юнак Hug
Моята майка сутринта ми звънна, да ми каже, че аз съм се родила в ден СРЯДА и по точно сутринта в 7,30 някъде. Та болките и започнали през нощта, някъде към 4 и сутринта в 7,30 съм се родила аз. Нали казват хората, че си приличали ражданията между майки и дъщери и тя сега е решила, че тази нощ е "моята нощ" Joy С една дума ще чакам тази нощ, да стане 4 часа и да се започва Joy
Моят корем си стои твърд вече непрекъснато и започвам да се притеснявам за бебо. Но пък си шава, усещам го, виждам го, дано на консултацията да кажат, че всичко е наред Praynig
Хайде стига съм писала, че чак аз не си разбирам, толкова "разхвърляно" пиша.
Целувки и галки Hug

Общи условия

Активация на акаунт