Отговори
# 600
И аз съм на фраксипарин след всеки трансфер.Вземете си крем,който съдържа арника-синините минават по-бързо или изобщо не се появяват,маже се непосредствено след поставянето на инжекцията.А е много важно и как се поставят.Моите ги бие ММ, щото аз дори не мога да гледам игли,какво ли остава сама да се бода.Та съм забелязала, че когато ме убоде по-бързо и неочаквано не ми посинява,отколкото ако е бавно и внимателно.Освен това може да редувате корем-ръце-паласки,в ръцете се поставят където е по-мекичко близо до подмишницата.
ЧРД,Атана,макар и с малко закъснение.Пожелавам ти това,за което мечтаеш догодина да се е сбъднало!
Хопи(дано така е на български) изобщо не ти е бледа втората чертичка,така че честито и на теб ,лека и безпроблемна бременност ти желая и пухкаво-ревящ финал!
Казаха ми,че не е добре да се слагат в паласките,защото там е мастна тъкан и фраксито не се абсорбира правилно.

# 601
  • София/Севлиево
Аз до тях не съм стигала, но във ФБ групата за Инвитро и в другата за Тромбофилия масово момичетата споделят,че като им свършат другите места почват да се бодат в паласките.Още не мога да асимилирам как ще ми ги бият в големия корем,ама да стигна до там,пък ще го изтърпя (вероятно цяла бременност ще съм на терапия и малко след раждането).

# 602
Аз бях в болницата няколко дни и изрично попитах там - има ли значение къде бия? Отговорът беше: Не, няма абсолютно никакво, стига да е подкожно, не мускулно.
Препарата си влиза в кожата , а оттам и в кръвта. В корема до голяма степен също е мастна тъкан , навсякъде под кожата имаш мастна тъкан. Аз си го бия понякога в паласките - хемостазата ми(д-димер, АРТТ, Фибриноген) е една и съща и все в норма без значение къде ги бия Simple Smile
Аз например в краката нямам къде да ги бия, краката са ми кльощавели - нямам кожа, която да “захвана” между пръстите.
И в корема по-нагоре от пъпа съм била - пак няма проблем. В ръцете няма как сама , а изпитвам ужас от мисълта някой друг да ми поставя инжекцията..да не говорим, че и там не ми се събира достатъчно кожа 🤣
Общо взето в коремната област и паласките бия и ефекта засега е добри показатели и, че терапията ми се отразява добре, както и, че кръвопотока е добър , няма проблем с това Simple Smile

# 603
  • Варна
Кийп, твоят мъж кои изследвания пуска точно? Пускат се винаги IGA - скорошно заразяване е това, IgM - настояща инфекция и IgG - наличие на стара инфекция. Не се изолира в еякулата, защото хламидията вече не е там, тя е пълзящ организъм, ако мога така да се изразя и има способността да засяга и съседни органи, както и ставите ( предизвиква реактивен артрит). Трябва да се лекува, трудно е, понякога се налага схеми с различни АБ, защото е силно резистентна и с неправилен антибиотик или не достатъчно дълго време приеман, тя мутира и става още по-трудна за унищожаване.

# 604
Момичета! Излезе и нашата СГ и съм притеснена от заключението :tetrazoospermia. Запазила съм вече час зс другата седмица да коментираме с репродуктивната, но се притеснявам доста. Знам, че не е по темата, но моля ви по-напредналите в темата от мен да хвърлят 1 поглед Persevere

# 605
Kaylinn, на пръв поглед не изглежда особено притеснително, ние си мечтаем за такива резултати Grinning Шегата настрана, но виждам малко завишено PH и наличие не кръгли клетки, което говори, че може да има някаква инфекция. Морфологията е малко ниска, но все повече се убеждавам, че май няма голямо значение. Там всички са що годе на един хал и не подлежи на особено подобрение.
Според мен трябва да пуснете микробиология на еякулат и с някаква добавка да вдигнете общия брой войници. Като цяло са добри резултатите, не са отлични де, но и супер подвижност имате и бройката е добра. Ще стане работата, вярвай ! Simple Smile

# 606
Аз последните няколко дни превъртях интернета да разбера къде какво и как с тези СГ.
При нас СГ е в обикновена лаборатория прави изследването, но резултата е направо плачевен. Концентрацията е под 2 мил/мл , като минимума е 15мил/мл и дори тогава трудно се получават нещата.
Кайли Според мен резултата е добър.  С малко добавки, ако не пуши, не пие и други вредни неща според мен ще му се вдигнат още резултатите.
ММ е в тежка депресия. Не съм го виждала толкова отчаян. Искам да задействам нещата възможно най- бързо за да му вдигна малко главата, защото ще се наложи да се дава пак материал вече в хубава лаборатория.
1,5 години се надявахме, аз си откривах симптоми, та бледи черти, та какво ли не ….Яд ме е , че не го направихме по-рано, но уви така са се стекли нещата. Стискам ни палци да имаме хепи енд.

На всички много стиснати палци от мен , че да напълните темата с + тестове.

Последна редакция: пн, 30 сеп 2019, 15:48 от Lica

# 607
Ако проблемът е само бройката, с добавки може и да стане Simple Smile

ММ от 1.2 млн/мл за 3 м ги вдигна на 15 млн., но трябва да се провери и за инфекции и т.н., защото при нас си имаше хронична дисбактериоза на ПП канали.
Не му давай да се отчайва, да почне нещо спорт, тичане - хем влияят добре, хем пък му отвлича мисленето от проблема Simple Smile

Аз последните няколко дни превъртях интернета да разбера къде какво и как с тези СГ.
При нас СГ е в обикновена лаборатория прави изследването, но резултата е направо плачевен. Концентрацията е под 2 мил/мл , като минимума е 15мил/мл и дори тогава трудно се получават нещата.
Според мен резултата е добър.  С малко добавки, ако не пуши, не пие и други вредни неща според мен ще му се вдигнат още резултатите.
ММ е в тежка депресия. Не съм го виждала толкова отчаян. Искам да задействам нещата възможно най- бързо за да му вдигна малко главата, защото ще се наложи да се дава пак материал вече в хубава лаборатория.
1,5 години се надявахме, аз си откривах симптоми, та бледи черти, та какво ли не ….Яд ме е , че не го направихме по-рано, но уви така са се стекли нещата. Стискам ни палци да имаме хепи енд.

На всички много стиснати палци от мен , че да напълните темата с + тестове.

# 608
За СГ мога да кажа само, че всичко е поправимо в определена степен.
Кайлин, както е казала Локо, резултата не е това което ни изглежда на всички, при разговора с репро специалист ще ти кажа сега на къде ще поемете. Имате 2 от 5 занижени показателя, ние бяхме с 3 занижени и въпреки това 3 месеца с добавки и нещата си дойдоха що годе на място, така че споко.
Лика, в лабораторията, която сте пуснали СГ съм малко скептична за достоверен резултат, точно там нашите резултати бяха подвеждащи, така че не ги взимай толкова в предвид, а си пуснето нова в репро клиника.

# 609
Здравейте, мили момичета. След няколкодневна пауза се завръщам с М. Confused аз си знаех, ама човек до последно се надява.

Пожелавам от сърце на всички в процедура успех и тлъсти 2 черти с ревящ пухкав финал Heart

По отношение на СГ- хубаво е, че сте взели мерки и сте направили, все пак да се види какво е положението. Първоначално е шок, аз го изживях, ама ние сме с женски фактор, който да ви кажа честно изглежда по- неблагоприятен от мъжкия. Има сумати изисквания на фонда, за да те финансират за процедура, а пък проблемът си стои и никой не те пита как ще се оправиш. А има заболявания, при които времето е много определящо.
Та, горе главата момичета. След първоначалните дни ще започнете да се оглеждате за добавки, изследвания и т.н., които могат да ви помогнат. Знам колко е затормозяваща мисълта, че някои жени забременяват естествено, а на някои им трябва малко помощ. Няма да задълбавам повече в тази тема, тъй като това не е мястото. Но искам да ви кажа - горе главата Heart

Прекрасна седмица ви желая Hug

# 610
Здравейте, момичета
от около 10 месеца се опитваме с ММ да имаме детенце. Аз см на 28, а той на 36. След 6 месеца опити решихме да отидем на изследвания. При мен не се откри проблем, но при него има така наречената диагноза "Олигозооспермиа" . СГ е правена в клиниката на д-р "Владимиров". Не знам дали това е правилната тема, но ще съм Ви много благодарна да споделите мнение за това какви добавки е хубаво да взима. Ако успея ще прикача и самата СГ.  Все още не сме посетили Андролог, но и това ще стане много скоро.
Благодаря Ви предварително.

# 611
Здравейте, момичета
от около 10 месеца се опитваме с ММ да имаме детенце. Аз см на 28, а той на 36. След 6 месеца опити решихме да отидем на изследвания. При мен не се откри проблем, но при него има така наречената диагноза "Олигозооспермиа" . СГ е правена в клиниката на д-р "Владимиров". Не знам дали това е правилната тема, но ще съм Ви много благодарна да споделите мнение за това какви добавки е хубаво да взима. Ако успея ще прикача и самата СГ.  Все още не сме посетили Андролог, но и това ще стане много скоро.
Привет! По принцип тук си пишем за всичко в процеса на бебеправене. Конкретно за спермограми и мъжки фактор с полезна информация за добавки и всичко изобщо по темата, има в другия под форум Проблемно забременяване.
Там ще откриеш темата за мъжки фактор, но и при нас си добре дошла!

# 612
Здравейте, момичета
Привет! По принцип тук си пишем за всичко в процеса на бебеправене. Конкретно за спермограми и мъжки фактор с полезна информация за добавки и всичко изобщо по темата, има в другия под форум Проблемно забременяване.
Там ще откриеш темата за мъжки фактор, но и при нас си добре дошла!

Много Благодаря за бързия отговор, намерих и темата за мъжки фактор. Желая на всички бързо сбъдване на мечтата за детенце. Ние се борим за първо детенце и аз пия Огестан препоръчан ми от гинеколог. Ще пиша изчерпателна информация, за това какво ни е казал Андролога когато го посетим. Лека и успешна седмица!!

# 613
Скрит текст:
Кийп, твоят мъж кои изследвания пуска точно? Пускат се винаги IGA - скорошно заразяване е това, IgM - настояща инфекция и IgG - наличие на стара инфекция. Не се изолира в еякулата, защото хламидията вече не е там, тя е пълзящ организъм, ако мога така да се изразя и има способността да засяга и съседни органи, както и ставите ( предизвиква реактивен артрит). Трябва да се лекува, трудно е, понякога се налага схеми с различни АБ, защото е силно резистентна и с неправилен антибиотик или не достатъчно дълго време приеман, тя мутира и става още по-трудна за унищожаване.

Arven_89 Много полезна инфо, благодаря! По-ясно го обясни от доктора начи. Изследването беше за IgG - то е в комплекта вирусология на лаб. Кандиларов, която ни трябва за клиниката на всеки 3 месеца. IgA и IgM не сме пускали на кръвни. Док. обясни, че в кръвните може друга бактерия да излиза в графа "хламидия", е реално да е нещо друго, затова и изписа широкоспектърен антбиотик за 5 дни. Не препоръча други изследвания ....това най-странно ми се стори, след като нещо очевидно тлее. Ако е прекарана в миналото инфекция, не трябва ли да спадат антителата, а не да растат ....
 Освен да пусна един андофлор на Геника и кръвни IgA и IgM  и тогава да преценя дали да пие антибиотика.

Kaylinnn, СГ ви е съвсем прилична, не се тревожи.

# 614
Привет момичета,
Hoppy, честита чертичка и до финал!😊
Kaylinn и Lica, не се отчайвайте, СГ се подобрява с добавки и малко спорт, за повдигане на тестостерона.
На всички останали момичета,на които им предстои тест...по 2 тлъсти черти
Аз днес бях при АГто и съм много разочарована, стимулацията не е дала нужния резултат и сам само сас един фоликул от 2,2 см, и една по киста.А се надявах много на 2 хубави фоликила за да е по—добър шанса.Но поне лигавицата е 10мм. Направиха ми една стимулираща инжекция, поне да сме сигурни,че ще скочи фоликула. Иииии сега имаме 36 часа маратон:stuck_out_tongue_winking_eye:

Общи условия

Активация на акаунт