Есента настъпва вече, гука ЮЛСКОТО човече! - Тема 2

• 22 905
  • 764
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Момичета не знам вече какво да правя...Не стига, че се приспиваме на ръце и я държа половин час на ръце уж за да се унесе и пак като я сложа в кошарат ококорва очи. Понякога си спи, но вече са много редки тези случаи. В момента пак сме будни, надявам се до 1:00 да заспи. Какво да правя? Къде бъркам?

# 661
Момичета не знам вече какво да правя...Не стига, че се приспиваме на ръце и я държа половин час на ръце уж за да се унесе и пак като я сложа в кошарат ококорва очи. Понякога си спи, но вече са много редки тези случаи. В момента пак сме будни, надявам се до 1:00 да заспи. Какво да правя? Къде бъркам?

Никъде не бъркаш. Просто не му се спи на бебето. И Мира има такива периоди на среднощни будувания. 🤗 Ще отминат.

# 662
Защо не пробваш да я сложиш на спалнята и да я галиш по главата. Аз на мойта и мятам едното ъгълче на одеялцето и се занимава с него или със свободната ми ръка докато заспи. Засега най- късно е седяла будна два пъти до 23ч. и то , защото мм си беше вкъщи и реши, че той ще я приспива. Иначе до 20ч. вече е заспала.

# 663

И ние сме така много често... Снощи заспа до мен в 1 и аз съм заспала и така... а не ксмам да свиква да спи при мен :/

# 664
Аз съм на мнение, че трябва да се гушкат и да се носят на ръце щом имат нужда от това, всъщнот те сега това търсят. Толкова бързо минава времето, че после съжаляваш за това, че не си го гушкал достатъчно като малко. Казвам го от личен опит, баткото е на 6 и сигурно от 2 години вече не иска да бъде гушкан и целуван, чувства се “голям”. Сега с бебата се наслаждавам на всеки един момент, щом иска на ръце, не я лишавам, взимам я на спалнята при нас.

# 665
Аз не казвам, че не трябва да се гушкат, но си представям колко е леко да дундуркаш бебе 8 кила 1 час.. И накрая да е без ефект. Има си време за гушкане, трябва да има и време за сън. И като легне с бебчето на спалнята и я гали пак си е допир, любов и тн..

Последна редакция: пт, 29 ное 2019, 17:12 от Анонимен

# 666
Аз нашия не го нося на ръце, за да заспи, но си спи с нас на спалнята. Засега се отказах от тази кошара - не иска и не иска. Ако го оставя там да мрънка и реве, това означава никой да не мигне цяла нощ. Като разреди храненията, ще се мъча пак да го уча сам да спи. Но не се и оплаквам - много ми е сладко да си го гушкам. Все вярвам, че ще се отучи някой ден, има време. 😏

# 667
Аз нашия не го нося на ръце, за да заспи, но си спи с нас на спалнята. Засега се отказах от тази кошара - не иска и не иска. Ако го оставя там да мрънка и реве, това означава никой да не мигне цяла нощ. Като разреди храненията, ще се мъча пак да го уча сам да спи. Но не се и оплаквам - много ми е сладко да си го гушкам. Все вярвам, че ще се отучи някой ден, има време. 😏

Така е, и аз не го правя голяма драма - няма по-голямо щастие от това да се събудя до него ❤ Simple Smile

# 668
Благодаря много за мненията за аспиратора за носле!

# 669
  • София
И аз си я гушкам и целувам много. Приспивам я точно за 1 Мин като я дундуркам и това въобще не ми тежи (май не се изразих както трябва). Проблемът е като я оставя, няма значение къде и отваря очи. Иначе си спи в кошарата през нощта без никакви мрънкания и спи до 9-10 часа, но и двете се изморяваме от това късно лягане 😔

# 670

Не, аз не визирах теб, а старите разбирания от сорта “ Остави го да плаче, като се наплаче само ще заспи”, това не го приемам.
Иначе това с ококорването и при нас го има от около седмица, аз го отдавам на факта, че наближава никненето на зъби. Спи много неспокойно и на 2-3 пъти я взимах вечерта при нас. Иначе си спи в кошарата от 22:00h приблизително до 08:00h приблизително без да се буди.
А това със носенето на ръце го заменям с носене в раницата от скоро, че и аз останах без кръст и ръце. Вечер като ми писне я слагам в раницата и правя няколко тигела подрусвайки се и тя заспива без да мрънка, разглеждайки околния свят 😄

# 671
  • София
Вече всичко им е интересно 😊 Тя както ревеше преди в количката и едвам стигах до някоя площадка да в взема, сега с кеф си я разхождам и тя си гледка, пазаруваме заедно (преди не можех и да си помисля да вляза в магазин) и по някое време просто затваря очи и заспива. Явно са си на периоди. Само си представям свеки ако види как се гушкаме по 1 час и спим заедно през деня 😆 ще ѝ стане лошо. И на мен сърце не ми дава да я оставя да мрънка и реве, но тя естествено не е на това мнение. Добре че се виждаме през 2-3 месеца, че психически нямаше да издържа сигурно

# 672
Момичета, някоя от вас при захранването  мисли ли да ползва уред за готвене на пара и блендиране?
Чувам добри отзиви за тези уреди, но не са никак евтини, а сега има намаления на черния петък и се чудя дали си струва да взема.

# 673
Момичета, някоя от вас при захранването  мисли ли да ползва уред за готвене на пара и блендиране?
Чувам добри отзиви за тези уреди, но не са никак евтини, а сега има намаления на черния петък и се чудя дали си струва да взема.

Аз си поръчах на Mappy комбинирания уред на намалението на емаг миналата седмица. Беше намален на 75 лв. Това е и причината да си го взема, иначе наистина са прекалено скъпи според мен. Но явно щом нещо е за деца трябва да е скъпо...

# 674

Аз си поръчах на Mappy комбинирания уред на намалението на емаг миналата седмица. Беше намален на 75 лв. Това е и причината да си го взема, иначе наистина са прекалено скъпи според мен. Но явно щом нещо е за деца трябва да е скъпо...

Това е много добра цена за такъв уред. Може ли да помоля за линк към модела?

Общи условия

Активация на акаунт