Мартенските ни душички риткат с крачета, махат с ръчички!!!

• 11 206
  • 265
  •   1
Отговори
# 75
А бе момичета,защо нещо не мога да се справя,пища публикувам,а не ми излизат постингите  Thinking
violanta добре заварила:) а в кой форум си ме виждала
оофф дали и този постинг няма да се загуби някъде из .... хехехе hit и pc to взе да забивааааа [ smile3515  comp03

# 76
еххх най после си ги видях те били горе пък аз ги търся долууу newsm44

# 77
  • на тавана в кошницата
Здравей те и от нас. Ние си починахме хубаво, но пък да ви кажа, че с бебе на плаж си е малък ужас. Имам толкова много да на наваксвам...... Чета, че обсъждате килата. Яна е беше 6200 и 64 см. Всички ми викат давай по-вече да стане по-дебела. Как да я карам на сила. Това не мога да разбера. Яде 5 пъти по 130-140. Това нормално ли е?
Добре дошли на новите мами.
 Яна пие вече сок по 50мл. Много и харесва.
Лек и спокоен ден от мен.

# 78
Здравейте!Някои от момичетата са писали,че дават сокчета пюренца и .т.н не е ли раничко бе мацки аз мисля да захранвам след 5,5 6?Изоставам ли newsm78 или вие ибързвате
Лека и спокойна нощ Hug

Нито някой изостава, нито някой бърза Grinning Просто зависи каква схема си си избрала и си караш по нея Grinning

Дестини, аз давам някъде о/о 60мл сок на 2 приема. Но напоследък от биберон и накрайник за чаша не пие повече от 30мл. Дрес ще пробвам с лъжичка да видя дали ще ги приеме така. И, ако и така е борба, може просто да са й писнали соковете или де да знам newsm78 Ще си чакам времето за пюретата и тогава пак наново.

Вчера и аз ходих до Кайуфланда, но само, за да видя какво се предлага и буквално минах транзит през щандовете и си излезнах. Не можах да видя кой знае какво, защото бабичките летяха от щанд на щанд и въобще не ги интересува, че можеше да ми отнесат количката /но това е друга тема/. Вече си затвърдих мнението, че на такива кокошки повече никакви отстъпки и компромиси Naughty #Cussing out Погледнах храните. Нещо не видях пюрета на Хип Thinking Имаше най-моного на Ганчев, а също и на Бревит и Гербер. За цени не мога да кажа впечатления, защото още не се оглеждам за пюрета, пък и нали аз ще си ги правя. Но със сигурност не могат да стъпят на малкият пръста на Хит-а. Виж за Била може да са някаква конкуренция, но за Хит - не, поне според мен.

За купените пюрета чувам все повече добри отзиви за Ам-ам, но ги няма навсякъде и рядко има пълна гама от тях. На едно място ми казаха, че не могли да смогнат с производството и за това и доставките им куцат. Ще пробваме и ще видим. Има едно бебе в нашата градинка, което не иска Хип, а яде Ам-ам Crazy

# 79
  • Sofia
определено в Метро е по-евтино от Кауфланд!
Да, и аз така предположих ... Тъкмо се чудех откъде да пазарувам. Досега купувах пюретата от Билла, ама като видях цените на Метро  #Crazy . А имате ли представа дали в Метро вече пускат с бебоци, че по едно време не даваха?

# 80
определено в Метро е по-евтино от Кауфланд!
Да, и аз така предположих ... Тъкмо се чудех откъде да пазарувам. Досега купувах пюретата от Билла, ама като видях цените на Метро  #Crazy . А имате ли представа дали в Метро вече пускат с бебоци, че по едно време не даваха?
И аз мисля днес или утре да отскоча до Метро за сокчета и пюренца .Защо да не пускат с бебета  newsm78задължително е да са с кенгуру и няма проблем с влизането .

# 81
  • София
Ради ме е изпреварила - пускат бебета, ако са в кенгуру. А по принцип не пускат деца до 9 или до 11 години, не помня.

# 82
Може с бебета, но само с кенгуру. Ние ходим доста често и кенгуруто главно ни е за там. Дори с кошница за кола не може, само с кенгуру.

# 83
Здравейте,Нас са ни пускали в Метро с бебе,не мисля,че ще има някакъв проблем и при вас,не сме били с кенгуру ,а с кошчето за кола:)

# 84
Здравейте мамчета на сладки бебончета  Hug

Аз бях писала, но то беше отдавна, и само кога мога ви чета, но сега мисля да съм по редовна в писането, че моето слънце е родено на 28.02., но то си е направо за мартенско бебе  Joy  Joy.
Надявам се, че сме добре дошли при вас  Praynig  Peace

А и се оказа, че с Преско на boriva живеем много близко и сме почти всеки ден на разходка  1stroller  newsm44

Аз да кажа малко за нас. Борис в началото на месеца беше 7 кг и 65 см, след като навърши 4-я месец е и на пюрета, като на обед е зеленчуково, а след обед плодово, но задължително след всяко пюренце и си цоца, и нямам намерение и скоро да замествам цяло хранене само с пюре, а за кашите и нашето педи, а и аз съм на мнение, че е още рано и няма смисъл да си пълнем стомахчето още от толкова малки с тежка храна, и за нея ще и доиде времето.

honey_bee   по въпроса за децата, последният път ни се наложи да ходим с малкия, че нямаше на кой да го оставим, и трагнахме да влизаме с коша за кола и ни се развикаха, че не можело ( нищо че съм виждала други с кош), но как да е, питахме, а как може да се влезе с бебе, и "любезно" ни казаха, че не може никак, и аз полудях, че само бием път до там, и накрая не можем влезнем. И се принудихме да вляза аз да накупя каквото трябва, а мъжо със синковец да ме чакат в колата. На влизане гледам една майка си гушнала детето и вътре пред мене, и мене ми пречерня, и я попитах любезната госпожа, която уж не можеше внасям дете, как така е влезнала тази майка с дете, и тя, нагло се обръща и ми казва, "ами то на ръце може", после видях и с кенгуро, така че табелата която е отвънка, и пише че деца до 7г. не може, знай, че може.

Аз малко се отплеснах нещо с писането, чао з а сега от нас, лек и весел ден от нас  newsm51

# 85
Ние също отидохме един път с кошница за кола и ни върнаха. Добре, че си носих и кенгуруто за всеки случей. Така, че си го носете, пък може и да не ви потрябва

# 86
Здравейте,

Тася, страхотни снимки, много сладък е малкия Дани, пухкавелко, прилича ми на моята Али особено на онази снимка, дето ти спи на рамото Hug

Ази, миличка, дано скоро съвсем да отшумят нещата при вас, а това за посиняването на крачетата за пръв път го чувам, а имахме най-зверските колики  на света, представям си какъв ужас сте изживели.

Като казах колики...те пак се завърнаха.Вече две нощи не сме спали, то напъване, то рев, то цокане Crazy
В събота ходихме до Боровец. Аличка понесе страхотно пътя, за разлика от мен- скъсах се да повръщам от завоите...май решихме че август там ще си караме почивката - хем е близо, хем детенце ще е на въздух, само дето е толкова скучнооо...мъж ми ме натиска да ходим на море в Гърция / че в Бг нещо като гледаме наводненията не ни влече/, ама все пак граница се минава...моля ако някоя мама знае как се минава граница с бебе - в смисъл трябва ли паспорт и прочие да ми пише на лични Laughing

# 87
daizy, трябва ви паспорт, който се издава след декларация, подписана от двамата родители, че са съгласни детето да излиза в чужбина. Друго е същото като за вашите си паспорти - снимка, кеш и 1 седмица чакане.

# 88
  • Sofia
10х, непременно ще сме с кенгуру.  Mr. Green

# 89
И аз да допьлня-живея  зад Метро и почти всичко пазарувам от там.Само с Кенгуро ниу пускат

Общи условия

Активация на акаунт