Брак и деца с по-млад мъж

• 21 702
  • 713
  •   1
Отговори
# 45
Да, колеблива съм. Как да му покажа, че не съм? Искам да сме заедно, но и той не изглежда да има решение на случая. Виждали сме се 4-5 пъти, познаваме се и от толкова месеци. Как да дам срок и кога да водя сериозни разговори? Никога не съм имала връзка през градовете. А и бебе да се направи е най-сладката работа, особено пък сега в уау-фазата. Въпросът е после какво правим.

С мъжа ми се запознахме онлайн и той се премести в града, в който живеех, нае си квартира и пр. Сам човек без ангажименти, с някакви спестявания естествено, да не е последният оръфляк, какъв му е проблемът да се премести в по-голямо населено място, с повече възможности за работа? Уау-фазата ти е плод главно на въображението ти, тъй като човека си го виждала броени пъти. По диагонал в двата края на България да живеете, пак щяхте да се виждате по-често от веднъж месечно при достатъчно желание. А ти се държиш, сякаш сте Ромео и Жулиета - нямала решение ситуацията и това е.

# 46
Съвсем добронамерено ти го казвам, че ако той имаше някакви сериозни намерения към теб, досега да си е счупил краката от бързане. За тези 4-5 месеца, откакто се познавате, вече да живеете заедно. Освен, ако не е някой срамежлив задръстеняк. Не си мисли, че той не те чете като книга - какво искаш и за кога.

Евенце, от къде идва това, че някой трябва да си счупи краката за нас. Всеки от нас има по няколко доста добри варианта. Живеем в такъв свят.

(Не чакам отговор и не се заяждам с теб, просто ми е интересно)

# 47
Виждали сте се 5 пъти в рамките на 5 месеца?И ти сериозно ли мислиш,че този мъж може да бъде сериозен?Възмутих се в по-горен пост,как може да се твърди ,че на 32 г няма сериозни мъже,но май този е точно несериозен.Та той още живее с родителите си.Не е направил стъпка дори за самостоятелно живеене,ти ще чакаш в друг град да дойде-как ли не.Та вие сега,ако не прекарвате време заедно,кога?Само,като чуя 30+ годишен да живее с мама и бих избягала с 200.Както ти написаха по-горе,ако е сериозен,вече да живеехте заедно.

# 48
  • София
Виждали сте се 5 пъти в рамките на 5 месеца?И ти сериозно ли мислиш,че този мъж може да бъде сериозен?Възмутих се в по-горен пост,как може да се твърди ,че на 32 г няма сериозни мъже,но май този е точно несериозен.Та той още живее с родителите си.Не е направил стъпка дори за самостоятелно живеене,ти ще чакаш в друг град да дойде-как ли не.Та вие сега,ако не прекарвате време заедно,кога?Само,като чуя 30+ годишен да живее с мама и бих избягала с 200.Както ти написаха по-горе,ако е сериозен,вече да живеехте заедно.

Много внимателно прочето този пост!

# 49
  • Paris, France
Предвид годините и това , че искаш дете е идеално да се ориентираш към по-млад от тебе мъж. Проблемът е, че с този. нищо не се развива и само се срещате.

32 годишен, живееш у родители може и да не е навит да се мести за да има дете. Сигурно би се преместил при 25 годишна манекенка ако се влюби лудо, но щом за 5 месеца не се е случило може и да държи отворена врата, за всеки случай.

А с други мъже срещаш ли се, излизаш ли? Някой друг не е ли проявил интерес към връзка?

# 50
Доскоро бях в дълга връзка без развитие. Ориентирах се да се разделям с идеята, че ще си постоя сама, но съвсем неочаквано и приятно попаднах на новия мъж. Ромео или не за мен си е романс, такава съм... Досега не бях срещала мъж, който да казва, че иска деца. Така че за момента няма други освен интересния за мен и бившия, който се сети и предлага всичко, но аз не искам...

# 51
Евенце, от къде идва това, че някой трябва да си счупи краката за нас. Всеки от нас има по няколко доста добри варианта. Живеем в такъв свят.

(Не чакам отговор и не се заяждам с теб, просто ми е интересно)
Чисто метафорично. Еее, не си ли виждала оглупял от любов мъж? Не знам дали има още такива клоуни или вече верно си държат по няколко коза в ръкава, все пак не съм напазара от време оно и тенденциите са ми непонятни. Моят навремето се самозасели при мен от първия ден.

# 52
Възмутих се в по-горен пост,как може да се твърди ,че на 32 г няма сериозни мъже,но май този е точно несериозен.Та той още живее с родителите си.Не е направил стъпка дори за самостоятелно живеене,ти ще чакаш в друг град да дойде-как ли не.Та вие сега,ако не прекарвате време заедно,кога?Само,като чуя 30+ годишен да живее с мама и бих избягала с 200.Както ти написаха по-горе,ако е сериозен,вече да живеехте заедно.

Деси, не се възмущавай толкова. Ориентирани са днешните ергени. Последно, има мъже си търсят жена със собствен апартамент, за да се наместят да живеят по-нашироко и по-свободно и по-близо до София, ако може. Всеки търси на баницата мекото.

# 53
Казването, че иска деца почти нищо не означава.

# 54
Не че нещо, но на 38г жена те първа да си търси мъж за деца и семейство, след като скоро е приключила дълга връзка ... на мен ми се струва загубена кауза.

Второ мъж, който е 32 г и се занива с такава жена ... сигурно няма други опции. Ако има опции да спи с 20 годишни, въобще няма да си губи време с по-върастни. Аз също съм на 32г и през ум не би ми минало да излизам с жена над 25г, камо ли на 38г. За 38г жена, бих направил изключение, само ако са налица всичките условия:

1. Тя е много запазена и готина ( хубавато тяло - стегнато дупе, цици и т.н. )
2. ОК е да имаме небрежна сексуална връзка ( за неопределено време )
3. Не ми коства излишни време, енергия и ресурси ( тя ще трябва да изнесе 90% от свалката )
4. Като цяло е положителен човек и е приятна компания

# 55
Паднах от последния коментар. Запазена вика 😂😂

# 56
  • София
И защо да е загубена кауза? Дете може да роди и след 40. Да, има рискове, но в днешни дни има не малко жени, родили след 40-те. Освен това може и да си осиновят дете. Ако не си намериш мъж и не родиш дете до 38 години, значи изобщо да не търсиш, така ли?

А мъж на 32 години е напълно възможно да се влюби в жена на 38 години. Дори жената да не е с перфектно тяло и визия, може да го спечели със своята същност.

Всъщност кои сме ние тук, че да даваме глобални заключения той дали е влюбен в нея и тя изобщо има ли шанс да си намери мъж и да роди на тази възраст?  Между тях двамата трябва да протече открит диалог. Във форума може да си теглим локуми колкото искаме. Всеки си изказва мнението, но дали то съвпада с действителността не е сигурно. Надявам се авторката да не взема сериозно нашите коментари, защото някои от тях биха могли да я объркат и подтикнат към грешка.

# 57
  • София
За 38г жена, бих направил изключение, само ако са налица всичките условия:

1. Тя е много запазена и готина ( хубавато тяло - стегнато дупе, цици и т.н. )
2. ОК е да имаме небрежна сексуална връзка ( за неопределено време )
3. Не ми коства излишни време, енергия и ресурси ( тя ще трябва да изнесе 90% от свалката )
4. Като цяло е положителен човек и е приятна компания

И от какъв зор, ако има всичките тези дадености, ще се хване точно с теб?
Бас ловя, че си гол като пушка и сал на единия гол в ръката нож залагаш. Mr. Green
Е, с него някоя изпаднала 20 годишна ще ти върже, ама само докато се огледа за някой паричко........

# 58
h7akhu, може да има заболявания, които са притеснителни и не може да сподели още от сега. Не дърпай чергата толкова към себе си. Има си хора с ТЕЛК, без други доходи. Самотни, търсят дама за семейство и сериозно обвързване с деца.

Щом така се натиска, явно няма много опции.

Последна редакция: пн, 16 сеп 2019, 18:46 от tainichka

# 59
  • Paris, France
Е, с него някоя изпаднала 20 годишна ще ти върже, ама само докато се огледа за някой паричко........

За 20 годишната е достатъчно да щракне с лакирани пръстчета и има няколко паричковци, които даже не са чичковци, подире и. С 32 годишен би се хванала само ако е известен футболист, примерно.

Повечето 30-35г хора, и мъже и жени искат млади, до 35г, примерно, за семейство и брак, не наближаващи 40те, освен ако със сигурност не искат деца или намират голяма изгода от връзката.

Общи условия

Активация на акаунт