СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 3

• 28 687
  • 782
  •   1
Отговори
# 465
Боже,на работа е по лежерно...
Ние сме със школо, ама всичко е 0 и празно.
Абе здрави да сме, бели кахъри

# 466
Нашите ми скриха шапката тази година. Всички попълват какво са правили в час. Информация за школи също пусна един учител. Ния има 5 нанесени оценки. Изобщо, щом аз мрънкалото съм впечатлена от организацията, правете сметка Simple Smile.
Остават още само 2 входни да направят (биология и физика).

# 467
Ооо,я се отпуснете!

# 468
Алелуя, получих една оценка! От две деца, една оценка най-после Simple Smile По ИТ Joy
Отивам да видя първи ли е в класа и випуска

# 469
Ай, честито!

# 470
  • София
😂 И мъжа ми получи покана в Школо за нещо си Руски език, който не учим от 4 клас. Отказа присъствието 🤣

# 471
И ние почти минахме всички входни май само физика остана, но още нямаме нито една оценка. Като знам, че за половин час е готов с домашните и ме хваща страх от резултатите. Днес закупих гоблен, ще шият в час по ДБТ. Много се успокоявали като шиели, каза госпожата. Дано да е така

# 472
Ужас, не бих поверила игла на тийн, учителката е много смела
След оценката (ура, ура) дойде и покана за входното
Може и аз да се пробвам значи Joy

# 473
Имаме оценки на входното по български език. И двете са с по 68 от 69точки, т.е. шестици. Не са нанесени в ел.дневник още. Чакаме останалите.

# 474
Laughing
Аз преди малко получих  в Школото " покана" от учителката по Биология- да се явя на входен тест😀 Ще се явя, щом се налага:-) Нищо, че вече е приключил...

Два пъти ме кани госпожата по история да присъствам на контролно, ами отказах й Simple Smile хич ме няма, ще взема да проваля детето

t_simeonova69
Laughing ама до кога трябва да е готово гобленчето, да не е за другия път.
Имам една приятелка, която в училище по трудово ги карали да шият гоблен. Тя шила в час, но си подпирала на единия крак за по-удобно. Резултата беше зашит гоблен за панталона Simple Smile

Последна редакция: вт, 01 окт 2019, 08:04 от Dodiela

# 475
Добре сте вие с Школо! Ние уж сме "елитно училище", а не сме включени в Школо. Имаме някакъв сайт, от който има линк към електронен дневник, графици на изпитвания и часове за срещи с преподаватели, но все още нищо не е налично. И миналата година беше така - първият срок се преполови и чак тогава бяха нанесени нещата.

Входните си вървят ден след ден. Все още нямаме обратна връзка за нито една оценка. Девойката е мотивирана, работи доста и  все с желание и настроение, получава всеки ден точки за участие, похвали. При нас е така - успешна ли е, има желание и настроение, но после като се натрупа много материал и много умора, започват по-колебливи резултати и тя се демотивира.

Виждам, че стресът ѝ е много голям. И идва отвън. Не го създаваме ние вкъщи. Все ми говори колко ѝ е важна тази година, как от това зависи живота ѝ... В училище явно това много се коментира между съучениците. Сподели ми, че една от преподавателките им казвала "готвим се за люта битка". Съзнавам важността на това къде и най-вече сред КАКВИ хора ще продължи образованието ѝ, но в същото време не съм съгласна с такова напрежение, не искам да е тревожна. Опитвам се да говоря, че каквото и да стане "на матурите", Земята няма да спре да се върти, слънцето ще продължи да изгрява, ние винаги ще я обичаме и че елитното училище не е гаранция за щастлив живот, не е билет за рая, ама ...

# 476
  • София
При мойта щерка стресът засега е нулев. То е още началото, но поне малко амбиция да прояви. Аз доста ѝ говоря и май ...ще трябва да се захващам с някой гоблен.

Миналата година обсъждахме като вариант и Американския колеж, но сега отказва с довода, че там много се учело и нямало да си пропилява живота с толкова учене. Същото и е мнението и за Първа немска.

Утре е родителската среща. Има доста нови учители и искам да ги видя.

# 477
  • София
Maria77bg благодаря за инфото за АК. Записах го моят за 26.10. Това му е единствената свободна събота, когато няма да има курс заради изборите. Не е изявявал желание да учи там, по-скоро на мен ми е любопитно да разгледам и да добия впечатление.

# 478
И ние за 26.10 се записахме. На мен АК ми е слабост и много залитам в тази посока, но Ния си има друга мечта. Та май ще отидем на разходка и аз да си хълцам по АК Simple Smile

# 479
  • София
И аз така си хълцам самостоятелно. Дъщерята не се впечатлява, май по същата причина, че там много се учело.

Общи условия

Активация на акаунт